ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

O Balenciaga μας κάνει πλάκα... Ιδού τι λάνσαρε μόλις με τιμή 1290 δολάρια

O Balenciaga μας κάνει πλάκα... Ιδού τι λάνσαρε μόλις με τιμή 1290 δολάρια Facebook Twitter
1

O διάσημος οίκος μόδας Balenciaga διεκδικεί το βραβείο για το πιο αλλόκοτο και αμφιλεγόμενο μπλουζάκι το οποίο προτείνει ως μέρος της επόμενης συλλογής του.

H ονομασία του είναι "T-Shirt Shirt" και αν κάποιος θελήσει να κυκλοφορήσει φορώντας ένα μπλουζάκι με ένα πουκάμισο να κρέμεται στο μπροστινό του μέρος, τότε θα πρέπει να πληρώσει μια περιουσία: η τιμή στο καρτελάκι αναγράφει 1290  δολάρια.

Balenciaga Fall 18 Photography by @ilya_lipkin, styling by @lottavolkova Men collection available for online pre-order May 23rd and in stores from June 19th

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Balenciaga (@balenciaga) στις

Η τιμή, το σχέδιο, το γεγονός πως ο Βalenciaga προκαλεί εδώ και καιρό λανσάροντας σχέδια που παραδοσιακά θα χαρακτηρίζονταν άσχημα...  όλα αυτά έχουν προκαλέσει ντελίριο στο Twitter.

Aν και ο Demna Gvasalia, ο δημιουργικός διευθυντής του οίκου, μάλλον δεν ενδιαφέρεται για τα σχόλια μας και έχει δηλώσει πως απολαμβάνει να μαθαίνει ότι ο κόσμος βρίσκει άσχημα τα ρούχα του, το Twitter έχει εμπνευστεί από τη μόδα.

1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
δώ και καιρό λανσάροντας σχέδια που παραδοσιακά θα χαρακτηρίζονταν άσχημα... Πηγή: www.lifo.gr εμπεριεχει υποθεση και αυτο είναι λαθος διότι είναι ασχημα. Βασικα δεν είναι ρουχα πλεον διότι το ρουχο είναι το χρηστικο αντικειμενο που φερουμε πανω στο σωμα μας με σκοπο την λειτουργικη προστασια αυτου απο το περιβάλλον...βασικο κριτηριο για να είναι κατι ρουχο. Αυτη η "μικρολεπτομερεια" είναι που δεν "καταλαβαινουν¨" οι φασιον σπεσιαλιστς και φολοουερς. Και μιας και βλεπω ότι απεθυνεται σε αντρες....καλη τυχη μαγκες.