ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.3.2017 | 19:11

Σε θέλω τόσο άσχημα...

Παρότι με εκμεταλλεύτηκες...Παρότι μου είπες ψέματα...Έχω ανοσία σε ο,τι μου δίνεις...Σε θέλω ΤΟΣΟ άσχημα..Σε χρειάζομαι, σε γουστάρωΚολλάω άγρια όπως ένα antivirus σε ένα επίμονο ιόΣε θέλω μαζί μου... Είμαι άρρωστος. Θεράπευσε με. Μάθε με περισσότερα.Δεν θέλω να ζήσω μακριά σου. Είμαι και εγώ εγωϊστής. Σε θέλω μόνο δικιά μου να γαμιόμαστε. Εσύ να φοράς μαύρο tshirt και από κάτω γυμνή. Έξω να 'χει 30 βαθμούς Κελσίου και να γαμιόμαστε ανελέητα στο διαμέρισμα μου. Είμαι και εγώ με μαύρο tshirt και από κάτω γυμνός και να γαμάω γερά και άγρια το κωλαράκι σου. Να φτιάχνω αισθητήρες. Να παίζουμε ΛοΛ. Σε θέλω. Δεν θα σε αφήσω με κανέναν άλλο. Ταιριάζουμε... το πρόβλημα είμαι εγώ. Πολύ ηθικός. Πολύ συναισθηματικός. Και δεν ήθελα ποτέ να είμαι. Δεν ταιριάζει. Και το ξέρω.
5
 
 
 
 
σχόλια
Γράφεις:Σε θέλω μόνο δικιά μου να γαμιόμαστε....και να γαμιόμαστε ανελέητα......και να γαμάω γερά και άγρια το κωλαράκι σου.Πολύ ηθικός. Πολύ συναισθηματικός.Πραγματικά ασχολίαστο!!!