ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Τέλος και με ανακοίνωση στην απεργία στα ΜΜΕ

Τέλος και με ανακοίνωση στην απεργία στα ΜΜΕ Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
2

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν την ΠΟΕΣΥ να βάζει τέλος στην απεργία διαρκείας των δημοσιογράφων εναντίον της κατάργησης του αγγελιόσημου.

Με μια ανακοίνωση υπό τον τίτλο «Ο αγώνας κατά του Ασφαλιστικού - λαιμητόμου συνεχίζεται» η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) ανακοινώνει τη λήξη της κινητοποίησης.

Aναλυτικά στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣΥ αναφέρει:

Μετά την πολυήμερη απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στα ΜΜΕ ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο-λαιμητόμο, την επιτυχημένη μέχρι σήμερα πορεία της απεργίας μας, η οποία απέδειξε τόσο την συνοχή όσο και την αποφασιστικότητα του κλάδου συνολικά, αφουγκραζόμενοι την ανάγκη της κοινωνίας για έγκυρη, άμεση και αξιόπιστη ενημέρωση στις δύσκολες συγκυρίες που διανύει το σύνολο των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των ανέργων, ύστερα από κοινή σύσκεψη της ΠΟΕΣΥ με τις Ενώσεις μέλη της και άλλες Ενώσεις που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις, το Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ αποφάσισε τη συνέχιση του αγώνα από σήμερα Μεγάλη Τρίτη στις 17:00,  με την ακόλουθη μορφή:..

1) ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ:

[α] Εκτεταμένη αναφορά στις επιπτώσεις του ασφαλιστικού νομοσχεδίου τόσο για τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ, αλλά και για το σύνολο των εργαζομένων.

[β] Εκτύπωση κοινού πρωτοσέλιδου για όλες τις εφημερίδες, με ρητή διατύπωση των θέσεων του κλάδου,  κατά το πρότυπο, που θα δοθεί σε αυτούς από την ΠΟΕΣΥ, και προβολή των θέσεών μας σε δισέλιδο - στις μικρού σχήματος και ολοσέλιδου  - στις μεγάλου.

2) Για τους ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ (ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ)

[α] Μετάδοση σε όλα τα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές μονόλεπτου μηνύματος της Ομοσπονδίας.

[β] Εκτεταμένη αναφορά στις επιπτώσεις του ασφαλιστικού νομοσχεδίου τόσο για τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ, αλλά και για το σύνολο των εργαζομένων.

3) ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ:

[α] Εκτεταμένη αναφορά στις επιπτώσεις του ασφαλιστικού νομοσχεδίου τόσο για τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ, αλλά και για το σύνολο των εργαζομένων.

[β] Ανάρτηση BANNER και LINK που θα παραπέμπει στον ιστότοπο της ΠΟΕΣΥ, κατά το πρότυπο, που θα δοθεί σε αυτούς από την Ομοσπονδία.

Συνεχίζουμε και διεκδικούμε αμετακίνητα:

• Τη διατήρηση του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ ως ανεξάρτητου, ενιαίου και αυτοτελούς Ταμείου στα ΜΜΕ, με ένταξη στην ασφάλισή του όλων των κατηγοριών εργαζομένων στα Μέσα Ενημέρωσης.

• Τη διασφάλιση του αγγελιοσήμου, με επέκτασή του στα διαδικτυακά ΜΜΕ, ως πόρο χρηματοδότησης των Ταμείων μας κύριας και επικουρικής ασφάλισης

Αύριο Μ .Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι θα δοθεί συνέντευξη τύπου του Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ και των προέδρων των Ενώσεων, στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ.

2

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«A plague o' both your houses!» - Ο Τραμπ «κόβει» την εκπομπή του Κόλμπερτ και η Σάντρα Ο μίλησε εκ μέρους όλων

TV & Media / «Κατάρα και στους δυο σας!» Ο Τραμπ «κόβει» την εκπομπή του Κόλμπερτ και η Σάντρα Ο μίλησε εκ μέρους όλων

Το ξέσπασμα της ηθοποιού απέναντι στην Paramount και το CBS που αποφάσισαν να «κόψουν» την επιτυχημένη εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ επειδή τα «έβαλε με τον Τραμπ»
LIFO NEWSROOM
Όζι Όζμπορν: Ο «νονός της heavy metal» και «πατέρας» του ριάλιτι

TV & Media / Όζι Όζμπορν: Ο «νονός της heavy metal» και «πατέρας» του ριάλιτι

Η σειρά «The Osbournes» έγινε τεράστια επιτυχία και έκανε πρωταγωνιστές τη σύζυγό του, Σάρον, και τα παιδιά τους, Τζακ και Κέλι , όμως έφερε στο προσκήνιο την ήπια εκδοχή του Όζι Όσμπορν και στην πορεία, άλλαξε τα ριάλιτι
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια