ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.4.2016 | 09:58

XXX

Είναι λίγο "ακατάλληλο" αυτό που θέλω να ρωτήσω αλλά θα δοκιμάσω και αν περάσει πέρασε.Είμαι 19 ετών παρθένος και όπως καταλαβαίνετε γυμνή γυναίκα έχω δει μόνο σε τσόντες και γενικά δεν ξέρω πολλά (μάλλον τίποτα) για το γυναικείο σώμα, αλλά πείτε μου αυτό που στις τσόντες ο παρτενερ τρίβει την γεννετική περιοχή της γυναίκας με μανία (είτε ενώ είναι μέσα της είτε όχι) τις φτιάχνει στην κανονική ζωή ή το κάνουν ψεύτικα όπως όλα στις εν λόγω ταινίες.Ρωτάω για να μην κάνω κάτι αντίστοιχο στο μέλλον και φάω καμία ανάποδη από τον πόνο που θα της έχω προκαλέσει, ενώ εγώ ο μαλάκας θα νομίζω ότι την ερεθίζω περισσότερο !
2
 
 
 
 
σχόλια
Κοίτα, αυτό που ρωτάς εξαρτάται λίγο από την κάθε γυναίκα. Πάντως η μεγαλύτερη αναντιστοιχία μεταξύ πραγματικότητας και ..εικονικής πραγματικότητας είναι πως στην πραγματικότητα η σχισμή (you know) είναι οριζόντια!! Πως το καταφέρνουν οι κερατάδες και την δείχνουν κάθετα στο "σινεμά" δεν έχω καταλάβει.