Από λάθος εκτός ψηφοδελτίων η Ξουλίδου

Από λάθος εκτός ψηφοδελτίων η Ξουλίδου Facebook Twitter
SOOC
1

Εκτός των ψηφοδελτίων των Ανεξάρτητων Ελλήνων έμεινε η Σταυρούλα Ξουλίδου από ένα λάθος, καθώς η δικαστική κλητήρας δεν πρόλαβε να καταθέσει την υποψηφιότητα της στη Β' Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Πάνος Καμμένος η Ξουλίδου παρότι έμεινε εκτός θα λάβει μέρος στον προεκλογικό αγώνα του κόμματος στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ της έταξε, αν όλα πάνε καλά, κυβερνητική θέση μετά τις εκλογές.

Όπως είπε, «θα βοηθήσει τώρα τον αγώνα και εν συνεχεία - πρώτα ο Θεός - θα χρησιμοποιηθεί σε κυβερνητικό πόστο.”

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM