Το X-Files επιστρέφει

Το X-Files επιστρέφει Facebook Twitter
8

Η αλήθεια ακόμη βρίσκεται εκεί έξω μετά από 9 σεζόν και 2 ταινίες οπότε η δουλειά του Μόλντερ και της Σκάλι δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Υπήρχε η φήμη εδώ και κάτι μήνες αλλά ένας από τους υπεύθυνους τoυ FOX πρόσφατα επιβεβαίωσε πώς βρίσκονται σε συζητήσεις για μια νέα σεζόν της αγαπημένης σειράς από τα 90s. Ενδιαφέρονται όλοι και οι ηθοποιοί Ντέιβιντ Ντουκόβνι και Τζίλιαν Αντερσον [που βρίσκεται πολύ στα πάνω της τελευταία] αλλά και ο δημιουργός του σόου Κρις Κάρτερ.


O Γκαρι Νιούμαν είπε: «Είναι αλήθεια ότι έχουμε συζητήσει για το X-Files. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να το επαναφέρουμε. Έχουμε καλές σχέσεις με τον Κρις, τον Ντέιβιντ και την Τζίλιαν. Ελπίζουμε αλλά είναι δύσκολο. Οι ηθοποιοί είναι πολυάσχολοι. Κάνουν πολλά πράγματα». Ο Ντουκόβνι θα έχει τον κεντρικό ρόλο σε μια νέα σειρά του NBC που λέγεται Aquarius και η Άντερσον εμφανίζεται αυτή την στιγμή στο Hannibal.

 

Τα X-Files διήρκεσαν για 9 σεζόν από το 1993 έως το 2002. Το 1998 κυκλοφόρησε με επιτυχία το πρώτο φιλμ στην σειρά με επιτυχία. Δέκα χρόνια μετά το 2008 κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους ένα σίκουελ με τίτλο The X-Files: I Want to Believe αλλά πήρε αρνητικές κριτικές.

Υπήρξαν συζητήσεις για ένα τρίτο φιλμ αλλά μάλλον όλα δείχνουν πώς μια τηλεοπτική σειρά είναι μια πιο λογική λύση αυτή τη στιγμή. Η Fox πέρσι επανέφερε το 24 ενώ γίνονται συζητήσεις να επαναφέρουν και το Prison Break.


Τον Ιούνιο του 2014 ο Ντουκόβνι [Μόλντερ] είχε δηλώσει ότι ενδιαφέρεται να επαναλάβει τον ρόλο που τον έκανε διάσημο. «Πάντα θα θέλω να το κανω. Εύχομαι να είχαμε κάνει περισσότερα. Και θα ήθελα το δεύτερο φιλμ να τα πήγαινε καλύτερα. Πιστεύω ότι τα πήγε μια χαρά αλλά όχι δεν έγινε αυτό που χρειαζόταν για να γυρίσουμε ένα ακόμη αμέσως.»

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μυστήριο 188 ΤΟ ΦΩΣ»: Μια έκθεση για τον «Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελευσίνος»

LiFO X 2023 ΕΛΕVΣΙΣ / «Μυστήριο 188 ΤΟ ΦΩΣ»: Μια έκθεση για τον «Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελευσίνος»

Ο Χρήστος Παρίδης συνομιλεί με έναν εκ των ιδρυτικών μελών της, τον Θανάση Λεβέντη, μια ξεχωριστή και πολύπλευρη προσωπικότητα, άρρηκτα συνδεδεμένη με την πόλη.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου

Culture / Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου;

Μια συνταρακτική υπόθεση συστηματικής κλοπής αρχαιοτήτων βρίσκεται μονάχα στην αρχή των αποκαλύψεων. Πώς έφτασαν να λείπουν μέχρι και 1,500 αντικείμενα από την συλλογή του Βρετανικού Μουσείου, πώς μερικά από αυτά κατέληξαν στο eBay, και το παρασκήνιο μιας παραίτησης που κρύβει πολλά.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Οπτική Γωνία / Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Το πάθημα του συνηγόρου της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ακριβώς, όπως παλαιότερα «τα αγγλικά του Τσίπρα», πέρα από τα ανέκδοτα και τα, δικαίως, μοχθηρά πειράγματα, έχουν πολλά να πουν για το γλωσσικό εμπόδιο και την υπερβολική αυτοπεποίθησή μας, όταν καλούμαστε να εκφραστούμε σε μία ξένη γλώσσα...
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Culture / Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Η Άννα Ροκοφύλλου, πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, κάνει έναν απολογισμό των δύο πρώτων ετών της θητείας της και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το Φεστιβάλ Κολωνού (6-28/9) με το οποίο ο πολιτισμός γίνεται διαθέσιμος σε κάθε δημότη.
ΕΛΕΝΗ ΤΖΑΝΝΑΤΟΥ
Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Lifo Picks / Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Your Room Will Be Ready: «Ανυπομονούμε να αρχίσουμε να δημιουργούμε αναμνήσεις μαζί σας με καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης για άλλη μια φορά. Έχουμε περισσότερη ιστορία να γράψουμε».
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Culture / Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Η συναυλία του βραβευμένου αθηναϊκού συνόλου, το οποίο φημίζεται για τις ιστορικές πρακτικές ερμηνείας του σε όργανα εποχής, αποτελεί συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και των Μουσικών της Καμεράτας.

σχόλια

7 σχόλια
κρίμα που γέρασαν τόσο και δε θα πείσουν πλέον, ειδικά ο Μώλντερ ως απερίσκεπτος και ονειροπόλος ντετέκτιβ. Σε αυτή την ηλικία θα είχαν πιάσει πόστο γραφείου και θα συζητούσαν σε ποιο πανεπιστήμιο σκέφτονται να στείλουν τα παιδιά τους.... Δυστυχώς η μαγεία έχει χαθεί όπως κ η αθωότητα της εποχής. Τώρα βλέπεις εξωγήινους κ σκέφτεσαι τον Χαρδαβέλα, ενώ τότε ήταν κάτι το εξωτικό που σε συγκινούσε
πρώτον δε βλέπαμε όλοι Χαρδβέλα, δεύτερον πάντα σε τέτοιες υπερπαραγωγές γίνεται προσαρμογή στα σημερινά δεδομένα. Επίσης, δε γέρασαν,..ωρίμασαν, 3 ηληκία ειναι μετα 65 έτη ...