«Αυτό που κανείς -νομίζω- δεν έχει επισημάνει είναι ότι ο Μιχαλιολάκος έχει φωνή γριάς. Και τι γριάς! Σκατόγριας».

«Αυτό που κανείς -νομίζω- δεν έχει επισημάνει είναι ότι ο Μιχαλιολάκος έχει φωνή γριάς. Και τι γριάς! Σκατόγριας». Facebook Twitter
2

 

 

«Αυτό που κανείς -νομίζω- δεν έχει επισημάνει είναι ότι ο Μιχαλιολάκος έχει φωνή γριάς. Και τι γριάς! Σκατόγριας».
Ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης χτυπά τον αρχηγό στις ψιλές του, όμως δεν είναι εκεί το πρόβλημα.

 

«Κάποιες χώρες έχουν χάσει εδώ και καιρό την κυριαρχία τους και δεν το έχουν καταλάβει…επέτρεψαν στο παρελθόν τη συσσώρευση χρέους και τώρα εξαρτώνται από την καλή διάθεση των χρηματοπιστωτικών αγορών»

Χέρια ψηλά. Ο διοικητής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι για την αιχμαλωσία που ήρθε από μέσα

«Απορώ πώς σε ψηφίζουνε… Ή βλάκας είσαι ή κάνεις το βλάκα. Κι επειδή δεν είσαι βλάκας, παριστάνεις τον βλάκα. Είσαι λαϊκιστής του κερατά»

Ο Γιάννης Μπουτάρης χτυπά χωρίς λύπηση τον Άδωνι που πήγε να σηκώσει φωνή στην κριτική του δημάρχου για τις εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη

«Η ευθύνη για την κατάσταση στην Ελλάδα δεν βρίσκεται με κανέναν άλλο εκτός από την Ελλάδα και τους Έλληνες πολιτικούς»

Χωρίς να είναι μακριά από την αλήθεια ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε μια διαπίστωση που διευκολύνει και τον ίδιο

  

«Στα σπλάγχνα της ελληνικής κοινωνίας και της Εκκλησίας εκτρέφουμε ένα θηρίο»

Λίγες καμπάνες χτυπάνε δυνατά…Ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος για το θηρίο που άλλοι άγιοι Πατέρες αρέσκονται να το χαϊδεύουν

«Δεν υπάρχει καμία αντίρρηση να ελαφρύνουμε το χρέος για τους Έλληνες. Αλλά, η επιμήκυνση διευκολύνει την επιβίωση κυρίως ενός επαγγέλματος: των πολιτικών και ιδιαίτερα των κυβερνώντων στην Αθήνα. Κι αυτοί δεν την αξίζουν»

Το περιοδικό Spiegel εκφράζοντας την άποψη του για το ελληνικό χρέος, δίνει και μια απάντηση για το πόσο δυνατά μπορούν να διαπραγματεύονται κάποιοι για τη χώρα

«Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αστειεύεται με τη βία με σημαία και γάντια του μποξ…Ο εξωραϊσμός αυτών των πράξεων είναι η αιτία για την άνοδο του φασισμού»

Η Λιάνα Κανέλλη μετά τη «φάρσα» στον Σκάι, χτυπάει το καμπανάκι για αυτούς που «παίζουν» ανέμελα με το τέρας.

«Μια γλυκιά ελπίδα βλέπει στην Χρυσή Αυγή, ο Αμβρόσιος, σε αντίθεση με άλλους Ιεράρχες. Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί κι η χαρά δεν τον αφήνει. Αμβροσία»

Με ένα tweet ο Δημήτρης Παπαδημούλης σχολιάζει τη χαρά του Μητροπολίτη Αιγιαλείας που βρήκε ένα αποκούμπι, όπως παλιά, στα άγουρα του νιάτα.

«Δεν ψάχνουμε να βρούμε τρόπο να την «κάνουμε» από την κυβέρνηση…Δηλαδή τι περιμένετε; Να γίνουν εκλογές και να έχουμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένου; Να το δούμε και αυτό στη ζωή μας και να ετοιμαστούμε να ζητήσουμε πολιτικό άσυλο στην Αλβανία ή να ταξιδέψουμε για άλλη ήπειρο»

Ο Γρηγόρης Ψαριανός κάνει υποθέσεις που τον βολεύουν για να καλύψει την αμηχανία του αριστερού μπροστά στην ψηφοφορία

«Τα χαλκεία του αποπροσανατολισμού και της παραπληροφόρησης προσπαθούν για άλλη μια φορά να με πλήξουν ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα...Δηλώνω κατηγορηματικά: Ούτε εγώ, ούτε η σύζυγος μου είχαμε ή έχουμε καμία εξωχώρια εταιρεία ούτε λογαριασμό στο εξωτερικό».

Ο Γιώργος Βουλγαράκης αναγκάζεται να υπερασπιστεί για μια ακόμη φορά την αθωότητα του μετά τη δημοσιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ με το παράδειγμα του ανεμιστήρα που έχει πια ανάψει από την πολλή χρήση

«Επιβεβαιώνω την απόφασή μου να μην υποβάλω υποψηφιότητα για την πρωθυπουργία…Νιώθω υποχρεωμένος να παραμείνω στον χώρο της πολιτικής για να μεταρρυθμίσω την δικαιοσύνη στον πλανήτη»

Μετά τα 4 χρόνια κάθειρξη για φοροδιαφυγή ο Σίλβιο έτοιμος να επιστρέψει ως superhero για το καλό της ανθρωπότητας

«Οι γυναίκες του συγκροτήματος ξεπέρασαν την κόκκινη γραμμή…τα δυτικά ΜΜΕ τήρησαν σιγή ιχθύος για το ότι ο σκηνοθέτης της αντι - μουσουλμανικής ταινίας: «Η Αθωότητα των Μουσουλμάνων», Νάκουλα είναι στην φυλακή»

Με αφορμή τις αντιδράσεις στην καταδίκη των Pussy Riot ο Βλαντιμίρ Πούτιν θυμίζει δυτικές συμπεριφορές αλλά έχει πίσω του μια Τσετσενία

«Δυστυχώς οι Παλαιστίνιοι είναι οι μόνοι που δεν επωφελούνται από τις αραβικές επαναστάσεις. Δεν τους έχει απομείνει αρκετή γη για να αποκτήσουν το κράτος τους…Όποιος το αμφισβητεί, να πάρει ένα αεροπλάνο για το Ισραήλ και να ρίξει μια ματιά στη Δυτική Οχθη. Δεν έχει απομείνει χώρος για την Παλαιστίνη.»

Ο δημοσιογράφος Ρόμπερτ Φίσκ για τη γη από όπου ξεκίνησε η επανάσταση αλλά τελείωσε νωρίς

«Δεν έχω παρακολουθήσει ολόκληρο κάποιο επεισόδιο από άλλα μουσικά talent shows. Είδα διαφημίσεις του “American Idol” με τον Simon να συμπεριφέρεται σαν αρχ*δ*»,

Με απύλωτο στόμα η Κριστίνα Αγκιλέρα κάνει την κριτική της στον Simon Cowell, που κρίνει κόσμο στο «American Idol».

«Ρε Αιμίλιε Λιάτσε. Μη βασανίζεσαι, αγόρι μου. Πολιτικά σχόλια και πούτσες μπλε. Βάλε κάνα κώλο, κάνα βυζί. Πειράματα θα κάνουμε τώρα;».

Ο Πέτρος Τατσόπουλος ξεσπά στο Facebook αμέσως μετα το κόψιμο των παρουσιαστών της Πρωινής Ενημέρωσης από τον Γενικό Διευθυντή

«Η Γιόκο σίγουρα δεν διέλυσε το συγκρότημα. Το συγκρότημα διαλύθηκε μόνο του»,

Με καθυστέρηση μόλις 42 χρόνων ο Πολ Μακ Κάρτνει αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να βγάλει το μεγάλο βάρος από τις σκυφτές πια πλάτες της Γιόκο για τη διάλυση των σκαθαριών

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια