Ακροδεξιός ηγέτης χαστουκίζει εισαγγελέα στην Ουκρανία

Ακροδεξιός ηγέτης χαστουκίζει εισαγγελέα στην Ουκρανία Facebook Twitter
22

Ο γνωστός ακροδεξιός ηγέτης Αλεξάντρ Μουζίτσκο, ο οποίος ανήκει στον ακροδεξιό έως νεοναζιστικό  σχηματισμό «Δεξιός τομέας» επιτέθηκε με βρισιές και σφαλιάρες σε τοπικό εισαγγελέα, ενώ σχεδόν τον έπνιξε σφίγγοντας τον κόμπο της γραβάτας του.

Ο Μουζίτσκο, γνωστός για τις αντισημιτικές θέσεις του και για τη συμμετοχή του στον πόλεμο της Τσετσενίας με την πλευρά των ανταρτών, μπήκε στο εισαγγελικό γραφείο για να ζητήσει το λόγο επειδή, κατά την άποψη του, η έρευνα για μια δολοφονία καθυστερεί.

Στην προσπάθεια του εισαγγελέα να του εξηγήσει πώς έχουν τα πράγματα ο Μουζίτσκο απαντά με βρισιές, όπως «βγάλε το σκασμό γαμ…..νε σκύλε! Ο γαμ…μένος χρόνος σου έχει τελειώσει!».

Εκτός αυτού αρπάζει τον εισαγγελέα από τη γραβάτα και τον σφίγγει ενώ σε μια ακόμη προσπάθεια του δικαστικού λειτουργού να του εξηγήσει πώς έχει η κατάσταση τον χαστουκίζει δυνατά.  

«Αν νομίζετε ότι είμαι καλός επειδή ήρθα χωρίς το όπλο μου, έχετε λάθος» , ουρλιάζει ο ακροδεξιός ηγέτης του «Δεξιού Τομέα».

Ο  εισαγγελέας εξήγησε αργότερα στους δημοσιογράφους , ότι ο Μουζίτσκο έχει πιθανόν παραπληροφορηθεί αφού ο ύποπτος ως δολοφόνος κρατείται και συγκεντρώνονται στοιχεία για να του αποδοθούν κατηγορίες.

22

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ICE ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ

Διεθνή / Υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ: Η ICE δεν γνώριζε ότι ο 5χρονος βρισκόταν στο αμάξι την ώρα του πυροβολισμού

Αξιωματούχοι της Νέας Υόρκης, μεταξύ των οποίων η κυβερνήτης Κάθι Χόκουλ και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ζοχράν Μαμντάνι, καταδίκασαν το συμβάν
THE LIFO TEAM
ΠΟΥΤΙΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΟΣΧΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ DRONES

Διεθνή / Αναφορές ότι ο Πούτιν «παγιδεύτηκε» στον αέρα: Αεροσκάφη φέρεται να «έκαναν κύκλους πάνω από τη Μόσχα» λόγω ουκρανικών drones

Τι μεταφέρουν δημοσιεύματα για τα κυβερνητικά αεροσκάφη που επέστρεφαν από το Τουρκμενιστάν – Δεν επιβεβαιώνεται εάν επέβαινε σε κάποιο από αυτά που επηρεάστηκαν ο Ρώσος πρόεδρος
THE LIFO TEAM
ΚΙΜΠΕΡΛΙ ΓΚΙΛΦΟΙΛ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΔΩΡΗΤΗΣ

Διεθνή / Η Γκίλφοϊλ θα έπρεπε να «χάσει τη θέση της από πρέσβειρα» - Η δήλωση του δωρητή από τον οποίο φέρεται να ζήτησε $100.000

Νέες αποκαλύψεις για τις συνδέσεις του επιχειρηματία Έρικ Ντίτερς με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ - Τι λέει ο ίδιος στο CBS για τα μηνύματα που δημοσίευσε η Wall Street Journal και τη σχέση του με την οικογένεια Τραμπ
THE LIFO TEAM
OpenAI: Κατά 20 δισ. δολάρια χαμηλότερη η νέα εκτίμηση εσόδων που παρουσίασε στους επενδυτές

Διεθνή / OpenAI: Κατά 20 δισ. δολάρια χαμηλότερη η νέα εκτίμηση εσόδων που παρουσίασε στους επενδυτές

Οι διαφορετικοί τρόποι υπολογισμού των εσόδων δυσκολεύουν τη σύγκριση με την Anthropic, ενώ οι αγορές αναζητούν ενδείξεις για την αντοχή της ζήτησης στην τεχνητή νοημοσύνη
THE LIFO TEAM

σχόλια

13 σχόλια
Η στημένο είναι ή οι ουκρανοί ακροδεξιοί είναι πιο μαφία από τους εγχώριους μας...Ο μπάτσος πίσω απο τον κοστουμαρισμένο κάθεται κ κοιτάει. Τόση ώρα του τραβάει την γραβάτα τον βρίζει(σύμφωνα με το άρθρο) κ ο μπάτσος δεν κάνει τίποτα.Τον χτυπάει στο κεφάλι κ όλοι κοιτάνε.Είναι δυνατόν? Εδώ ο κόσμος καίγεται κ πάει να βγει ο ακροδεξιός ως μάγκας!!!
Όταν βλέποντας τα αίσχη της κατάστασης της Ελλάδας πολλοί λέμε "πιάσαμε πάτο", απαντώ "έχει και χειρότερα" και ιδού ένα παράδειγμα. Δεν υπάρχει πάτος στην κατρακύλα μιας κοινωνίας.
Αναρωτιέμαι που είναι οι λαλίστατοι φιλο-ευρωπαϊστές σχολιαστές που έσκιζαν τα ιμάτια τους υπέρ της "επανάστασης" του αγνού ουκρανικού λαού τις πρώτες ημέρες των διαδηλώσεων.
Εκεί που είναι και όλοι εκείνοι που έχουν κάνει μούγκα (η ακόμα χειρότερα δικαιολογούν) για το τι γίνεται στη Βενεζουέλα! Για την ακρίβεια μάλιστα στη Βενεζουέλα τα πράγματα είναι περισσότερο ξεκάθαρα.
Σε εμένα τίποτα δεν μου χάλασαν. Στους υποκριτές αντιθέτως που γκαρίζουν κατά της κρατικής καταστολής και καρφί δεν τους καίγεται για την δημοκρατία τα γεγονότα στη Βενεζουέλα τους έκοψαν το αυγόκομα για τη σούπα.Αλλά για ενημέρωσε με και εμένα. Ποιος και πότε έσκιζε τα ρούχα του υπέρ της επανάστασης; Κάτι ανθρωπάκια θυμάμαι είχαν έρθει σε οργασμό με τις αραβικές της ανοίξεις και μάλιστα μας έλεγαν να κοιτάξουμε που εκεί δεν νοιάζονται για το πλήγμα στην οικονομία και τον τουρισμού. Μην με βάλεις να επιστρέψω στις παλιές αυτές ειδήσεις γιατί πολλοί θα γελοιοποιηθούν - scripta manent.
Εντάξει μας είπες τι λένε οι κακοί συνασπιστές για την αραβική άνοιξη, μας είπες τι λένε για την Βενεζουέλα, ίσως στο τρίτο πόστ σου απαντήσεις επί του θέματος.
Έχω απαντήσει ήδη. Δεν είδα κανέναν να σκίζει τα ιμάτια του υπέρ της συγκεκριμένης "επανάστασης" (τα πράγματα είναι άλλωστε εξαιρετικά μπουρδουκλωμένα). Υπέρ άλλων "επαναστάσεων" ναι έχω δει πολλούς. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όσοι εγχώριοι ηδονίζονται με τις επαναστάσεις είναι πως η συντριπτική πλειοψηφία αυτών (για να μην πω όλες ανεξαιρέτως) κάνουν την χώρα χεσμένο κώλο
Ενα σχόλιο για τις σχέσεις ΕΕ και νεοναζί? Ένα σχόλιο για την συμμετοχή της ΕΕ στην ανατροπή εκλεγμένης πολιτικής ηγεσίας χώρας? Οχι φυσικά ας περιοριστούμε σε γενικολογίες περί επαναστάσεων γενικά και αόριστα, λες και η επανάσταση καθεαυτή ρήμαξε τη χώρα και όχι το πόκερ που παίζουν οι Ρώσσοι και Ευρωπαίοι ολιγάρχες πάνω στο πτώμα της.
Αν δεν αντιδράσουν όσοι απ' τους αντικυβερνητικούς θεωρούνται φιλελεύθεροι κι όχι αντιδραστικοί, η σιωπή θα σημαίνει ανοχή, και κατ' επέκταση συνενοχή. Αν είναι δυνατόν να πάρουν αυτά τα σκυλιά την εξουσία δίχως καμιά αντίδραση του κόσμου!
Δεν ξερω γιατι μου ερχεται συνεχως στο μυαλο ενα φοβερο bumper sticker που εβλεπα στην Αμερικη να ειναι κολλημενο στους προφυλακτηρες πολλων αυτοκινητων πριν απο καμμια δεκαπενταρια χρονια .""Be nice to Americans or we will bring democracy into your country" !!!!