Ακροδεξιός ηγέτης χαστουκίζει εισαγγελέα στην Ουκρανία

Ακροδεξιός ηγέτης χαστουκίζει εισαγγελέα στην Ουκρανία Facebook Twitter
22

Ο γνωστός ακροδεξιός ηγέτης Αλεξάντρ Μουζίτσκο, ο οποίος ανήκει στον ακροδεξιό έως νεοναζιστικό  σχηματισμό «Δεξιός τομέας» επιτέθηκε με βρισιές και σφαλιάρες σε τοπικό εισαγγελέα, ενώ σχεδόν τον έπνιξε σφίγγοντας τον κόμπο της γραβάτας του.

Ο Μουζίτσκο, γνωστός για τις αντισημιτικές θέσεις του και για τη συμμετοχή του στον πόλεμο της Τσετσενίας με την πλευρά των ανταρτών, μπήκε στο εισαγγελικό γραφείο για να ζητήσει το λόγο επειδή, κατά την άποψη του, η έρευνα για μια δολοφονία καθυστερεί.

Στην προσπάθεια του εισαγγελέα να του εξηγήσει πώς έχουν τα πράγματα ο Μουζίτσκο απαντά με βρισιές, όπως «βγάλε το σκασμό γαμ…..νε σκύλε! Ο γαμ…μένος χρόνος σου έχει τελειώσει!».

Εκτός αυτού αρπάζει τον εισαγγελέα από τη γραβάτα και τον σφίγγει ενώ σε μια ακόμη προσπάθεια του δικαστικού λειτουργού να του εξηγήσει πώς έχει η κατάσταση τον χαστουκίζει δυνατά.  

«Αν νομίζετε ότι είμαι καλός επειδή ήρθα χωρίς το όπλο μου, έχετε λάθος» , ουρλιάζει ο ακροδεξιός ηγέτης του «Δεξιού Τομέα».

Ο  εισαγγελέας εξήγησε αργότερα στους δημοσιογράφους , ότι ο Μουζίτσκο έχει πιθανόν παραπληροφορηθεί αφού ο ύποπτος ως δολοφόνος κρατείται και συγκεντρώνονται στοιχεία για να του αποδοθούν κατηγορίες.

22

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΗΠΑ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ιράν: Προσφέρεται να ανοίξει ξανά τα Στενά του Ορμούζ αν οι ΗΠΑ άρουν τον αποκλεισμό τους

Η πρόταση του Ιράν για άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ με αντάλλαγμα την άρση του αμερικανικού αποκλεισμού και τον τερματισμό του πολέμου εντείνει το γεωπολιτικό αδιέξοδο και προκαλεί νέα αναταραχή στις διεθνείς αγορές ενέργειας
THE LIFO TEAM
Ο Ζόχραν Μαμντάνι βάζει μια queer αρχειονόμο να φυλάξει τη μνήμη της Νέας Υόρκης

Διεθνή / Ο Ζόχραν Μαμντάνι βάζει μια queer αρχειονόμο να φυλάξει τη μνήμη της Νέας Υόρκης

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Ζόχραν Μαμντάνι, διόρισε τη Σον(τά) Σμιθ-Κρουζ στην υπηρεσία που διαχειρίζεται τα δημοτικά αρχεία της πόλης, σε μια περίοδο όπου η ιστορική μνήμη και η πρόσβαση στα δημόσια δεδομένα έχουν μετατραπεί σε πεδίο πολιτικής σύγκρουσης.
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ ΝΕΡΟ ΚΡΙΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Γάζα: Οι σφοδρές ισραηλινές επιθέσεις επιδεινώνουν την κρίση έλλειψης νερού

Η οξεία έλλειψη καθαρού νερού στη Γάζα έχει οδηγήσει σε σοβαρή υγειονομική κρίση, με την εξάπλωση ασθενειών και τις επιπτώσεις στην υγεία του πληθυσμού να επιδεινώνονται λόγω της καταστροφής των υποδομών και των ελλείψεων σε βασικά είδη υγιεινής
THE LIFO TEAM
ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΔΡΑΣΤΗΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Διεθνή / Πυροβολισμοί στην Ουάσινγκτον: «Δεν περιμένω συγχώρεση» έγραφε ο 31χρονος δράστης

Οι αρχές εξετάζουν τις αναρτήσεις και το ιστορικό του στα social media, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τα κίνητρα πίσω από την επίθεση, την ώρα που ο 31χρονος δεν συνεργάζεται με τους ανακριτές
THE LIFO TEAM
ΤΡΑΜΠ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ

Διεθνή / «Δεν είμαι παιδεραστής» - Εκνευρισμός Τραμπ με αναφορά στο μανιφέστο του δράστη των πυροβολισμών

Ο εκνευρισμός του με την παρουσιάστρια όταν αναφέρθηκε σε αποσπάσματα από το μανιφέστο του δράστη, που αποκαλούσε τον Αμερικανό πρόεδρο «βιαστή» και «παιδεραστή»
THE LIFO TEAM

σχόλια

13 σχόλια
Η στημένο είναι ή οι ουκρανοί ακροδεξιοί είναι πιο μαφία από τους εγχώριους μας...Ο μπάτσος πίσω απο τον κοστουμαρισμένο κάθεται κ κοιτάει. Τόση ώρα του τραβάει την γραβάτα τον βρίζει(σύμφωνα με το άρθρο) κ ο μπάτσος δεν κάνει τίποτα.Τον χτυπάει στο κεφάλι κ όλοι κοιτάνε.Είναι δυνατόν? Εδώ ο κόσμος καίγεται κ πάει να βγει ο ακροδεξιός ως μάγκας!!!
Όταν βλέποντας τα αίσχη της κατάστασης της Ελλάδας πολλοί λέμε "πιάσαμε πάτο", απαντώ "έχει και χειρότερα" και ιδού ένα παράδειγμα. Δεν υπάρχει πάτος στην κατρακύλα μιας κοινωνίας.
Αναρωτιέμαι που είναι οι λαλίστατοι φιλο-ευρωπαϊστές σχολιαστές που έσκιζαν τα ιμάτια τους υπέρ της "επανάστασης" του αγνού ουκρανικού λαού τις πρώτες ημέρες των διαδηλώσεων.
Εκεί που είναι και όλοι εκείνοι που έχουν κάνει μούγκα (η ακόμα χειρότερα δικαιολογούν) για το τι γίνεται στη Βενεζουέλα! Για την ακρίβεια μάλιστα στη Βενεζουέλα τα πράγματα είναι περισσότερο ξεκάθαρα.
Σε εμένα τίποτα δεν μου χάλασαν. Στους υποκριτές αντιθέτως που γκαρίζουν κατά της κρατικής καταστολής και καρφί δεν τους καίγεται για την δημοκρατία τα γεγονότα στη Βενεζουέλα τους έκοψαν το αυγόκομα για τη σούπα.Αλλά για ενημέρωσε με και εμένα. Ποιος και πότε έσκιζε τα ρούχα του υπέρ της επανάστασης; Κάτι ανθρωπάκια θυμάμαι είχαν έρθει σε οργασμό με τις αραβικές της ανοίξεις και μάλιστα μας έλεγαν να κοιτάξουμε που εκεί δεν νοιάζονται για το πλήγμα στην οικονομία και τον τουρισμού. Μην με βάλεις να επιστρέψω στις παλιές αυτές ειδήσεις γιατί πολλοί θα γελοιοποιηθούν - scripta manent.
Εντάξει μας είπες τι λένε οι κακοί συνασπιστές για την αραβική άνοιξη, μας είπες τι λένε για την Βενεζουέλα, ίσως στο τρίτο πόστ σου απαντήσεις επί του θέματος.
Έχω απαντήσει ήδη. Δεν είδα κανέναν να σκίζει τα ιμάτια του υπέρ της συγκεκριμένης "επανάστασης" (τα πράγματα είναι άλλωστε εξαιρετικά μπουρδουκλωμένα). Υπέρ άλλων "επαναστάσεων" ναι έχω δει πολλούς. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όσοι εγχώριοι ηδονίζονται με τις επαναστάσεις είναι πως η συντριπτική πλειοψηφία αυτών (για να μην πω όλες ανεξαιρέτως) κάνουν την χώρα χεσμένο κώλο
Ενα σχόλιο για τις σχέσεις ΕΕ και νεοναζί? Ένα σχόλιο για την συμμετοχή της ΕΕ στην ανατροπή εκλεγμένης πολιτικής ηγεσίας χώρας? Οχι φυσικά ας περιοριστούμε σε γενικολογίες περί επαναστάσεων γενικά και αόριστα, λες και η επανάσταση καθεαυτή ρήμαξε τη χώρα και όχι το πόκερ που παίζουν οι Ρώσσοι και Ευρωπαίοι ολιγάρχες πάνω στο πτώμα της.
Αν δεν αντιδράσουν όσοι απ' τους αντικυβερνητικούς θεωρούνται φιλελεύθεροι κι όχι αντιδραστικοί, η σιωπή θα σημαίνει ανοχή, και κατ' επέκταση συνενοχή. Αν είναι δυνατόν να πάρουν αυτά τα σκυλιά την εξουσία δίχως καμιά αντίδραση του κόσμου!
Δεν ξερω γιατι μου ερχεται συνεχως στο μυαλο ενα φοβερο bumper sticker που εβλεπα στην Αμερικη να ειναι κολλημενο στους προφυλακτηρες πολλων αυτοκινητων πριν απο καμμια δεκαπενταρια χρονια .""Be nice to Americans or we will bring democracy into your country" !!!!