Ακροδεξιός ηγέτης χαστουκίζει εισαγγελέα στην Ουκρανία

Ακροδεξιός ηγέτης χαστουκίζει εισαγγελέα στην Ουκρανία Facebook Twitter
22

Ο γνωστός ακροδεξιός ηγέτης Αλεξάντρ Μουζίτσκο, ο οποίος ανήκει στον ακροδεξιό έως νεοναζιστικό  σχηματισμό «Δεξιός τομέας» επιτέθηκε με βρισιές και σφαλιάρες σε τοπικό εισαγγελέα, ενώ σχεδόν τον έπνιξε σφίγγοντας τον κόμπο της γραβάτας του.

Ο Μουζίτσκο, γνωστός για τις αντισημιτικές θέσεις του και για τη συμμετοχή του στον πόλεμο της Τσετσενίας με την πλευρά των ανταρτών, μπήκε στο εισαγγελικό γραφείο για να ζητήσει το λόγο επειδή, κατά την άποψη του, η έρευνα για μια δολοφονία καθυστερεί.

Στην προσπάθεια του εισαγγελέα να του εξηγήσει πώς έχουν τα πράγματα ο Μουζίτσκο απαντά με βρισιές, όπως «βγάλε το σκασμό γαμ…..νε σκύλε! Ο γαμ…μένος χρόνος σου έχει τελειώσει!».

Εκτός αυτού αρπάζει τον εισαγγελέα από τη γραβάτα και τον σφίγγει ενώ σε μια ακόμη προσπάθεια του δικαστικού λειτουργού να του εξηγήσει πώς έχει η κατάσταση τον χαστουκίζει δυνατά.  

«Αν νομίζετε ότι είμαι καλός επειδή ήρθα χωρίς το όπλο μου, έχετε λάθος» , ουρλιάζει ο ακροδεξιός ηγέτης του «Δεξιού Τομέα».

Ο  εισαγγελέας εξήγησε αργότερα στους δημοσιογράφους , ότι ο Μουζίτσκο έχει πιθανόν παραπληροφορηθεί αφού ο ύποπτος ως δολοφόνος κρατείται και συγκεντρώνονται στοιχεία για να του αποδοθούν κατηγορίες.

22

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ