ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ακροδεξιός ηγέτης χαστουκίζει εισαγγελέα στην Ουκρανία

Ακροδεξιός ηγέτης χαστουκίζει εισαγγελέα στην Ουκρανία Facebook Twitter
22

Ο γνωστός ακροδεξιός ηγέτης Αλεξάντρ Μουζίτσκο, ο οποίος ανήκει στον ακροδεξιό έως νεοναζιστικό  σχηματισμό «Δεξιός τομέας» επιτέθηκε με βρισιές και σφαλιάρες σε τοπικό εισαγγελέα, ενώ σχεδόν τον έπνιξε σφίγγοντας τον κόμπο της γραβάτας του.

Ο Μουζίτσκο, γνωστός για τις αντισημιτικές θέσεις του και για τη συμμετοχή του στον πόλεμο της Τσετσενίας με την πλευρά των ανταρτών, μπήκε στο εισαγγελικό γραφείο για να ζητήσει το λόγο επειδή, κατά την άποψη του, η έρευνα για μια δολοφονία καθυστερεί.

Στην προσπάθεια του εισαγγελέα να του εξηγήσει πώς έχουν τα πράγματα ο Μουζίτσκο απαντά με βρισιές, όπως «βγάλε το σκασμό γαμ…..νε σκύλε! Ο γαμ…μένος χρόνος σου έχει τελειώσει!».

Εκτός αυτού αρπάζει τον εισαγγελέα από τη γραβάτα και τον σφίγγει ενώ σε μια ακόμη προσπάθεια του δικαστικού λειτουργού να του εξηγήσει πώς έχει η κατάσταση τον χαστουκίζει δυνατά.  

«Αν νομίζετε ότι είμαι καλός επειδή ήρθα χωρίς το όπλο μου, έχετε λάθος» , ουρλιάζει ο ακροδεξιός ηγέτης του «Δεξιού Τομέα».

Ο  εισαγγελέας εξήγησε αργότερα στους δημοσιογράφους , ότι ο Μουζίτσκο έχει πιθανόν παραπληροφορηθεί αφού ο ύποπτος ως δολοφόνος κρατείται και συγκεντρώνονται στοιχεία για να του αποδοθούν κατηγορίες.

22

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ