*[Η Καλοσύνη Του Αίματος]

*[Η Καλοσύνη Του Αίματος] Facebook Twitter
0

 

 

 

 

Είχα γράψει πριν λίγους μήνες στη Καλοσύνη του Πόθου για την συναισθηματικά εκρηξιγενή περίπτωση της Eartha Kitt με αφορμή μια βιντεοσυνέντευξη στην οποία- τιγρίσια- την μετέτρεψε σε περφόρμανς και μας έδωσε με τον τρόπο αυτό ένα earthakittίσιο manual -νήμα για τις ερωτικές σχέσεις και τον λαβυρινθό τους.

 


Σήμερα το πρωι σερφάροντας σε μερικούς από τους αγαπημένους μου τοίχους στο facebook, είδα μια φωτογραφία της Eartha (που δεν την είχα ξαναδεί) την οποία είχε αναρτήσει η Έφη Νικολάου και η ιστορία που έκρυβε η οποία με εξέπληξε. Βρισκόμαστε στο 1968και η αφροαμερικάνα Eartha καλεσμένη σε γεύμα στο Λευκό Οίκο -το ίδιο εκρηξιγενής φαντάζομαι- αρπάζει τον Πρόεδρο και παραπονιέται για τα δικαιώματα των μαύρων. Ταραγμένη εποχή, τότε αναδύθηκαν δικαιωματικά ζητήματα που ο white collar πρωκτός του αμερικάνικου establishment τα πλάκωνε με μανία. Με συνεργό δε, τον εκτρωματικό κρυπτοgay διευθυντή της CIA Έντγκαρ Χούβερ (αυτό το μάθαμε μετά το θανατό του) ο οποίος είχε φακελώσει από τα νιάτα του  ολόκληρο το αμερικάνικο establishment και κάθε αντιφρονούντα οι καταπακτές ανοίγαν και καριέρες, πολιτικοί αντιπαλοι λολ εξαφανιζόντουσαν μονομιας. Άγριες και ντροπιαστικές σελίδες της εγχώριας αμερικάνικης ιστορίας. 

 

 

Το αποτέλεσμα για τη   Eartha ; H CIA την φακελωνει κατ εντολή του Λευκού Οίκου, ακυρώνει αφανώς με τους πολυποίκιλους τρόπους που είχε η κουτσή δημοκρατία των ΗΠΑ στα 50-60ς οτι δουλειές είχε κανονίσει σε θέατρα κι αλλού και στη ουσία την εκδιώχνει στην Ευρώπη όπου έκλαμπρη συνεχίζει, μέχρι να επιστρέψει στα λέητ 70ς, άρχες 80ς την καριέρα της . Το πλήγμα στις ΗΠΑ βέβαια υπήρξε καθοριστικό γιατί πάγωσε μια καριέρα εν πλήρη ακμή. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Από τα 80ς και μετά βέβαια το πολιτικό θα υποχωρήσει απέναντι στο προσωπικό και οι καριέρες θα κατακρημνιζονται στην πόσθη  σεξομανών εκβιαστών κινηματογραφικών η επιχειρηματικών ηγήτορων like Harvey Weinstein, Donald Trump κτλ (αλήθεια το σαμπανιζέ τσουτσούνι του Στρως Καν έπαθε αφλογιστία κύριε πρέσβη μου, επιτέλους λολ ;)

 

 

 

 

Θα μου πείτε ψιλά πράγματα, φονιάδες των λαών αμερικάνοι και λοιπά κατάλοιπα τους ληγμένου μας πολιτικου software στο δημόσιο λόγο αλλά αν συγκρίνω τους εγχώριους entertainers αλλά και τους πιο δοξολογημένους-θρονιασμένους δυσκολεύομαι να βρω εκτος του Χατζιδακι και του Θεοδωρακη. Οι οποίοι ανήκουν σε άλλο χωροχρονικό καθεστώς αντίστασης στον εθνικό κορμό.

Ο Χατζιδάκις βέβαια κατακρεουργήθηκε από το "ΠΑΣΟΚ της καρδιάς μας" (όπως με ανάλογο τρόπο τα σιαμαία πασοκικά γκρουπούσκουλα του κυβερνητικου ΣΥΡΙΖΑ κατακρεουργούν τωρινούς, λησμονώντας το μαριονετικό της καταστασής τους, όπως κάνει πως δε θέλει να το ξέρει και ο εξωγηινος και ολίγιστος Κυριάκος.)

Στην αιμομεικτική, κατσιασμένη μας επαρχία με τις αμαρτίες της και τις κάθε λογής επετηρίδες της μην βασίζεστε σε καλλιτέχνες ή αλλες περσόνες που δήθεν βρυχώνται, ωρύονται και ύστερα σαν παπάς που ειδικεύτηκε στο δράμα του Θεανθρώπου, ξαναρχίζουν το ίδιο ευαγγέλιο έχοντας ξεχάσει ν αλλάξουν και τη σελίδα και το θεό τους.

 


Σε ποιον θεό να πιστέψουν άλλωστε αφού κυριολεκτικά δεν είχαν ποτέ το θέο τους, all this years.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ή τη Θέα μας που υπήρξε κι η αφορμή του ποστ.
Την αγέρωχη Eartha Kitt
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ