Χαρά Σπηλιοπούλου: «Έγινα ιατροδικαστής για να εξοικειωθώ με τον θάνατο»

0

ΠΑΤΗΣΤΕ FOLLOW KAI ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟ SPOTIFY

Ακροάσεις
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όταν ο Περικλής Κοσκινάς έπιανε γαρίδες με τα χέρια και τις έτρωγε ζωντανές

Ακροάσεις / Όταν ο Περικλής Κοσκινάς έπιανε γαρίδες με τα χέρια και τις έτρωγε ζωντανές

O αγαπητός σεφ Περικλής Κοσκινάς μιλάει για το δικό του συναισθηματικό φαγητό που τον πάει πίσω στο μέρος όπου μεγάλωσε και πέρασε όλη του την παιδική ηλικία ψαρεύοντας, στον κόλπο της Γαρίτσας και στο Καρδάκι στην Κέρκυρα. Στην συνέχεια του επεισοδίου ο κ. Ευθύμιος Σκουλάκης, διευθυντής στο Ινστιτούτο Βασικής Βιοϊατρικής Έρευνας του Ερευνητικού Κέντρου Βιοϊατρικών Επιστημών "Αλέξανδρος Φλέμινγκ", αναλύει την επιστημονική εξήγηση πίσω από την δημιουργία των γευστικών μας αναμνήσεων.
THE LIFO TEAM
λειπει spotify-Η ταινία της ζωής μου: Η Φώφη Τσεσμελή για το «The Hours»

Ακροάσεις / Η ταινία της ζωής μου: Η Φώφη Τσεσμελή για το «The Hours»

Η DJ και δημοσιογράφος Φώφη Τσεσμελή πήγε το 2003 στην πρεμιέρα της ταινίας του Στίβεν Ντάλντρι και την είδε τρεις φορές απανωτά: Μια συζήτηση για τις καταπληκτικές ερμηνείες του καστ, τις δύσκολες θεματικές και φυσικά για την προσθετική μύτη της Νικόλ Κίντμαν που, ως Βιρτζίνια Γουλφ, κέρδισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου.
THE LIFO TEAM
Γιατί η Τουρκία είναι πραγματικά στριμωγμένη από τις ΗΠΑ μετά την αποχώρηση του Τραμπ;

Ακροάσεις / Γιατί η Τουρκία είναι πραγματικά στριμωγμένη από τις ΗΠΑ μετά την αποχώρηση του Τραμπ;

Γιατί ο Μπάιντεν δεν πήρε τηλέφωνο τον Ερντογάν; Μπορει να φτιάξουν σύντομα οι σχέσεις τους; Ποιες είναι οι προυποθέσεις για αυτό; Ποιοι είναι οι υποστηρικτές των ελληνικών θέσεων στις ΗΠΑ; Σε αυτό το επεισόδιο της σειράς Lifo Politics η Λένα Αργύρη, ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στην Ουάσιγκτον, απαντά στις ερωτήσεις της Βασιλικής Σιούτη.
THE LIFO TEAM
Ο Γιώργος Λαμπρινός για την υποψηφιότητά του στα φετινά Όσκαρ

Ακροάσεις / Ο Γιώργος Λαμπρινός για την υποψηφιότητά του στα φετινά Όσκαρ

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος συνομιλεί με τον ταλαντούχο μοντέρ που φέτος διεκδικεί το Όσκαρ Καλύτερου Μοντάζ για την τανία «The Father» του Φλοριάν Ζελέρ, με πρωταγωνιστές τους Άντονι Χόπκινς και Ολίβια Κόλμαν.
THE LIFO TEAM
Που βαδίζει η Ευρώπη;

Ακροάσεις / Που βαδίζει η Ευρώπη;

Ο Γιάννης Πανταζόπουλος συνομιλεί με τον καθηγητή Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Οικονομίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, επισκέπτη καθηγητή στο Κολέγιο της Ευρώπης στο Βέλγιο καθώς και γενικό διευθυντή του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ), Γιώργο Παγουλάτο. Μια συζήτηση για τις προκλήσεις της Ευρώπης, τα 40 χρόνια Ε.Ε. - Ελλάδας, τις ευρωατλαντικές σχέσεις και τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής.
THE LIFO TEAM
επεξ - να το δούμε με 'Αγγελο-Το MasterChef, οι γυναίκες σεφ και η κακοποίηση στις κουζίνες

Ακροάσεις / Το MasterChef, οι γυναίκες σεφ και η κακοποίηση στις κουζίνες

Η σεφ Μαρίνα Χρονά συζητά με την Λασκαρίνα Λιακάκου για την κακοποίηση στο χώρο των εστιατορίων. Επιπλέον, ελπίζει να δει την πρώτη γυναίκα MasterChef και αναρωτιέται γιατί κυριαρχούν οι άντρες σεφ τη στιγμή που η μαγειρική θεωρείται γυναικεία υπόθεση.
THE LIFO TEAM
H πρώτη φορά του Γιώργου Τζιρτζιλάκη στη Ρώμη

Ακροάσεις / H πρώτη φορά του Γιώργου Τζιρτζιλάκη στη Ρώμη

Η Εύα Μανιδάκη καλεί τον αρχιτέκτονα, καθηγητή αρχιτεκτονικής στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Παν/μίου Θεσσαλίας, καλλιτεχνικό σύμβουλο του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ και επιμελητή πολλών εκθέσεων, Γιώργο Τζιρτζιλάκη, στο στούντιο της LiFO. Μαζί μιλούν για την εμπειρία του ταξιδιού αλλά και για το πώς ο ίδιος μαγεύτηκε από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην «αιώνια πόλη», βγαίνοντας από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό.
ΕΝΑ PODCAST ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΜΑΝΙΔΑΚΗ
επεξ-να το δούμε με Άγγελο-Σταύρος Κοντονής: «Νόμιζα ότι είχα πείσει την ηγεσία ότι ο νέος Ποινικός Κώδικας χρειαζόταν αλλαγές»

Ακροάσεις / Σταύρος Κοντονής: «Νόμιζα ότι είχα πείσει την ηγεσία ότι ο νέος Ποινικός Κώδικας χρειαζόταν αλλαγές»

Ο Σταύρος Κοντονής μιλά στη Βασιλική Σιούτη σχετικά με την πρόσφατη καταγγελία του ότι το αδίκημα της δωροδοκίας άλλαξε από κακούργημα σε πλημμέλημα για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα, γεγονός που προκάλεσε έρευνα της δικαιοσύνης, στην οποία κλήθηκε να καταθέσει.
THE LIFO TEAM