O Γιώργος Μαυρίδης απάντησε στα σχόλια για τη φωτογραφία του με τη Νικολέττα Ράλλη και το φιλί στο Instagram

O Γιώργος Μαυρίδης απάντησε στα σχόλια για τη φωτογραφία του με τη Νικολέττα Ράλλη και το φιλί στο Instagram Facebook Twitter
1

Η φωτογραφία που ανάρτησε ο Γιώργος Μαυρίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram έγινε το απόλυτο viral καθώς ο παρουσιαστής και tattoo artist έκανε έτσι δημόσια ερωτική εξομολόγηση και παραδοχή της σχέσης του με την Νικολέττα Ράλλη.

Όντας πολύ δημοφιλής και επιδραστικός στα social media, o Μαυρίδης έγινε θέμα συζήτησης ακόμη και σε εκπομπές για την κίνησή του αυτή.

Και δεν ήταν θετικά όλα τα σχόλια. Φυσικά οι χιλιάδες φανς του είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για το ζευγάρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

"Η Μια στο Εκατομμύριο"

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans) στις

Τελικά ο Γιώργος Μαυρίδης απάντησε στα σχόλια μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του STAR.

«Είμαι πολύ καλά. Και πραγματικά είναι ο θηλυκός Μαυρίδης, να ξέρεις δεν πιάνεται. Μην είστε υπερβολικοί «μεγάλη αγάπη». Είμαστε πολύ καλά. Όλα καλά. Τι να κάνουμε; Να κρυβόμαστε; Αφού μας κυνηγάτε», είπε.

«Η Νικολέττα είναι "Η μία στο εκατομμύριο}, γιατί έτσι λέει ο ΛΕΞ: «Τ' αλάνια ψάχνουν τη μία στο εκατομμύριο». Όλα τα άλλα είναι περιττά» απάντησε ο Γιώργος Μαυρίδης.

 
 *ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό που κάνει ο Μαυρίδης στο τέλος κάθε Beat Buzzer είναι εντυπωσιακό (και σούπερ χρήσιμο)

 

 

It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
«Η Νικολέττα είναι "Η μία στο εκατομμύριο}, γιατί έτσι λέει ο ΛΕΞ: «Τ' αλάνια ψάχνουν τη μία στο εκατομμύριο». Όλα τα άλλα είναι περιττά» απάντησε ο Γιώργος Μαυρίδης.Τώρα κλαίν’ όλα τ’ αλάνιαπου θα μείνουνε χαρμάνιαΤσιτσάνης.