Πώς να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για το Black Friday σε 2.500 ηλεκτρονικά καταστήματα

Πώς να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για το Black Friday σε 2.500 ηλεκτρονικά καταστήματα Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Μπορεί να διανύουμε μία περίοδο που βρισκόμαστε και πάλι περισσότερο μέσα στο σπίτι, ωστόσο, αυτό δεν μας εμποδίζει από το να πραγματοποιήσουμε τις απαραίτητες online αγορές για όσα χρειαζόμαστε. Μάλιστα, με την Black Friday να πλησιάζει, χρειάζεται να προετοιμαστούμε με την κατάλληλη έρευνα αγοράς έτσι ώστε, να βρούμε όλα τα προϊόντα που επιθυμούμε, στις καλύτερες τιμές.

Η Black Friday σηματοδοτεί την έναρξη των εκπτώσεων και των προσφορών, λίγο πριν την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Τα τελευταία χρόνια, έχει καθιερωθεί και στην ελληνική αγορά με όλο και περισσότερα καταστήματα να συμμετέχουν. Φέτος, λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων, εκτιμάται ότι στην Ελλάδα θα συμμετέχουν ακόμη περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα με προσφορές από διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων - πράγμα που σημαίνει πως εμείς χρειάζεται να μάθουμε να κάνουμε «έξυπνες» αγορές.

Πώς θα το κάνουμε αυτό;

Με τη βοήθεια των ειδικών στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Το BestPrice.gr, η αγαπημένη μηχανή αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών σε 2.500 ηλεκτρονικά καταστήματα, έχει μια σειρά από δωρεάν εργαλεία, που κάνουν την αναζήτηση ακόμα πιο γρήγορη και εύκολη στοχεύοντας πάντα στην εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος.

Τα δοκιμάσαμε και παρακάτω θα βρείτε τι ακριβώς τι κάνει το καθένα και πώς θα σας βοηθήσουν στην Black Friday 2020 για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές:

Αν είστε από αυτούς που θέλουν τα πάντα συγκεντρωμένα σε ένα μέρος, μπορείτε να βρείτε όλες τις πραγματικές προσφορές για το Black Friday 2020 σε μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων, από κινητά και laptops μέχρι καναπέδες και αθλητικά παπούτσια στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα Black Friday προσφορών του BestPrice.gr. Η σελίδα ανανεώνεται συνεχώς με νέα προϊόντα από τα 2.500 συνεργαζόμενα καταστήματα που μπαίνουν σε προσφορά.

Πώς να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για το Black Friday σε 2.500 ηλεκτρονικά καταστήματα Facebook Twitter

Αν έχει αποφασίσει ήδη τι θα αγοράσετε στη φετινή Black Friday και θέλετε να προλάβετε να το αγοράσετε αμέσως μόλις μπει σε προσφορά, τότε η λίστα «Θέλω» είναι το εργαλείο που θα σας λύσει τα χέρια. Πατήστε το κουμπί με την «καρδιά» κάτω από το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε και μόλις η τιμή μειωθεί θα λάβετε ειδοποίηση.

Αν δεν έχετε ακόμη καταλήξει στο ακριβές σχέδιο ή μοντέλο, πάλι υπάρχει τρόπος να ενημερωθείτε για προσφορές. Αφού αναζητήσετε το είδος του προϊόντος που ψάχνετε (π.χ. τηλεόραση), θα εμφανιστεί στην οθόνη σας πάνω δεξιά το κουμπί με την καμπάνα «Ειδοποίηση για προσφορές». Πατήστε το και κάθε φορά που οποιοδήποτε μοντέλο της κατηγορίας μπαίνει σε προσφορά, θα λαμβάνετε ειδοποίηση. Έτσι, δε θα χάσετε αυτή την τελευταίας τεχνολογίας τηλεόραση ή τα αθλητικά παπούτσια που πάντα θέλατε, όταν κάποιο κατάστημα θα μειώσει την τιμή τους.

Πώς να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για το Black Friday σε 2.500 ηλεκτρονικά καταστήματα Facebook Twitter

Τι γίνεται, όμως, αν πρόκειται να αγοράσετε παραπάνω από ένα προϊόν; Τότε, το εργαλείο που χρειάζεστε είναι η «Έξυπνη Λίστα». Προσθέτετε όλα τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε, πατάτε το εικονίδιο με την τσάντα και μετά «υπολογισμό τιμών» για να βρείτε ποιο κατάστημα ή συνδυασμός καταστημάτων έχει τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε στην καλύτερη τιμή. Επιπλέον, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποφύγετε τα κόστη μεταφοράς.

Πώς να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για το Black Friday σε 2.500 ηλεκτρονικά καταστήματα Facebook Twitter

Επίσης, αν θέλετε να γνωρίζετε το αν η τιμή του προϊόντος που σας εμφανίζουν τα καταστήματα είναι πράγματι χαμηλότερη σε σχέση με την τιμή του πριν την Black Friday, συμβουλευτείτε το «Γράφημα τιμής» και ανακαλύψτε αν πρόκειται όντως για προσφορά ή όχι.

Παράλληλα, ένα ιδιαίτερα χρήσιμο χαρακτηριστικό που ανακαλύψαμε στο BestPrice.gr, είναι τα «Πιστοποιημένα Καταστήματα». Πρόκειται για καταστήματα που έχουν ελεγχθεί από την ομάδα του BestPrice.gr με βάση κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά και έχουν αποκτήσει πιστοποίηση συνεργάτη (Bronze, Silver, Gold, Platinum).


Ένα εξαιρετικά βοηθητικό εργαλείο, είναι επίσης ο ψηφιακός βοηθός που μπορεί και συγκρίνει τιμές σε 2.500 e-shops, βρίσκοντας όλες τις προσφορές σε όποιο e-shop και αν επισκεφθείτε, ενώ κρατάει ιστορικό των αναζητήσεών σας για να μην χρειαστεί να αναζητάτε από την αρχή εκείνο το προϊόν που είχατε δει σε κάποιο site. Ο BestPrice Assistant είναι ένα browser extension που χρειάζεται 3 λεπτά για να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, έτσι ώστε να πραγματοποιείτε εύκολες και γρήγορες ηλεκτρονικές αγορές.


Και για να μπείτε στο κλίμα της Black Friday από τώρα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Dark Mode στο BestPrice.gr ξεκουράζοντας έτσι τα μάτια σας και εξοικονομώντας ενέργεια.

Πώς να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για το Black Friday σε 2.500 ηλεκτρονικά καταστήματα Facebook Twitter


Προετοιμαστείτε κατάλληλα για τη Black Friday και μάθετε για όλα τα εργαλεία που προσφέρει το Bestprice.gr πατώντας εδώ.

 

Αγορά
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πράγματα που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι»: Γιατί το TikTok μας οδηγεί σε τόσες πολλές αγορές;

Αγορά / Πώς το TikTok σε κάνει να ψωνίζεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι

Γιατί οι δημιουργοί περιεχομένου του TikTok είναι τόσο καλοί ώστε να μας «πουλάνε» πράγματα; Σε τι διαφέρουν από τους αστραφτερούς influencers του Instagram; Ποιους εμπιστευόμαστε πιο εύκολα και πώς η εικονική μας σχέση μαζί τους επηρεάζει τις αγορές μας;
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ