Αριστερά ένα από τα κοντάκτ της φωτογράφισης που έγινε λίγους μήνες πριν δολοφονηθεί η Sharon Tate από τη "Manson family". Δεξιά, ο David Bailey στο στουντιό του με την τότε γυναίκα του, τη γαλλίδα ηθοποιό Catherine Deneuve. Βλ. real life is elsewhere.

 

Φωτ. Jerry Schatzberg. Βλ. trixietreats. 

 

Βλ. tarkus-magicmac και listal.

 

Βλ. dianus και listal.

 

Δύο φωτογραφίες της Sharon Tate από την ταινία Eye of the Devil (ή "13") που γύρισε ο  άγγλος σκηνοθέτης J. Lee Thompson το 1966.

 

Eye of the Devil. Βλ. Dr. Macro's High Quality Movie Scans.

 

Βλ. zelenayastorona.

 

Δεξιά, η Sharon Tate το 1968. Βλ. pictos.

 

 

Big Sur, California. 1964. Φωτ. Walter Chappell.

 

Παρίσι, 1968. Φωτ. Jean-Claude Deutsch/Paris Match/Scoop. Δεξιά, στο Café les trois Magots ... με ένα πόδι στο γύψο που δεν φαίνεται.

 

Ο πολύ προβεβλημένος γάμος με τον πολωνό σκηνοθέτη Roman Polanski στο Λονδίνο το Γενάρη του 1968.

 

 

 

 

The Fearless Vampire Killers (Ο χορός των Βρυκολάκων, 1967), ταινία του Roman Polanski, με πρωταγωνιστή τον ίδιο δίπλα στην Sharon Tate.

 

The Fearless Vampire Killers. Βλ. odyssee du cinema.

 

The Fearless Vampire Killers. Βλ. odyssee du cinema.

 

The Fearless Vampire Killers. Sharon Tate, Roman Polanski. Βλ. odyssee du cinema.

 

The Fearless Vampire Killers. Βλ. fanpop και chained and perfumed.

 

Don't Make Waves (1967), ταινία του Alexander Mackendrick με τους Tony Curtis, Claudia Cardinale, Dave Draper και Sharon Tate.

 

Don't Make Waves. Βλ. alter vista και valentinovamp.

 

Don't Make Waves. Sharon Tate, Tony Curtis. Βλ. alter vista.

 

Don't Make Waves. Βλ. alter vista.

 

Don't Make Waves. Βλ. alter vista.

 

Διαφήμιση για το Coppertone to 1967.

 

The Thirteen Chairs (1969), η τελευταία ταινία της Sharon Tate. Προβλήθηκε μετά το θανατό της. Σκηνοθέτες οι Nicolas Gessner και Luciano Lucignani. Εκτός από την Sharon Tate, έπαιζαν στην ταινία οι Vittorio Gassman, Orson Welles, Vittorio De Sica. Βλ. alter vista.

 

The Thirteen Chairs. Βλ. alter vista.

 

The Thirteen Chairs. Βλ. alter vista.

 

The Thirteen Chairs. Βλ. alter vista.

 

Η "πασχαλινή" φωτογράφιση της Sharon Tate για το γαλλικό κινηματογραφικό περιοδικό Cinémonde (1969).

 

Λονδίνο, 1969. Φωτ. Terry O'Neill. Η Sharon Tate ετοιμάζεται για τη γέννηση του παιδιού της. "I took this shot of Sharon two days before her murder. She was in London at the time ;  she flew back to L.A. the following day. I remember her asking me along to a small house party being held at her home in the States, but I was too busy to accept. The memory of that invitation always makes me shiver now, with sadness as much as horror" (Terry O'Neill).

 

Eye of the Devil.

 

Cielo Drive (Los Angeles). Με τους φίλους της Jay Sebring (πάνω) και Voyteck Frykowski (κάτω) τον Αύγουστο του 1969, λίγες μέρες πριν την δολοφονική εισβολή των μελών της "Manson family", όπου και θα βρούν όλοι τους το θάνατο.

 

Τη νύχτα της 9ης Αυγούστου 1969, κι ενώ ο Roman Polanski βρισκόταν ακόμη στο Λονδίνο για την προετοιμασία της επόμενης ταινίας του, τέσσερα μέλη της "Manson family", ο Charles "Tex" Watson, η Susan Atkins, η Patricia Krenwinkel και η Linda Kasabian διατάχθηκαν από τον "γκουρού" τους Charles Manson να "κάνουν τη δουλειά του Διαβόλου" και να σκοτώσουν όποιον βρούν μέσα στην κατοικία και το κτήμα. Αφού δολοφόνησαν και τους τέσσερις φίλους της Sharon Tate που βρίσκονταν μαζί της εκείνο το βράδυ, τους Jay Sebring, Wojciech Frykowski, Abigail Folger και Steven Parent, δεν έδειξαν κανένα έλεος για την ίδια που ήταν έγκυος στον 8ο μήνα, κατακρεουργώντας την με φρικτό τρόπο και γράφοντας με το αίμα της  τη λέξη  "γουρούνια" στην εξώπορτα και στους τοίχους της βίλας. Στην κάτω φωτογραφία, ο Roman Polanski συντετριμμένος.

 

Ο Charles Manson στο εξώφυλλο του Life και οι τρεις "μαθητριές" του που διέπραξαν τους φόνους καθώς προσέρχονται χαμογελαστές στη δίκη τους.

 

 

All Eyes On Sharon Tate.

 

Βλ. hiphiphoorayok.