— Μου αρέσει αυτή η πεταλούδα που έχεις στον λαιμό σου.

Δεν είναι πεταλούδα αλλά σκώρος. Με εκφράζει ο συμβολισμός του ότι πρέπει να αξιοποιούμε στο έπακρο τον σύντομο χρόνο μας στη Γη.

 

— Έχεις «χτυπήσει» κι άλλα πλάσματα του ζωικού βασιλείου στο σώμα σου;

Ναι, έχω αρκετά.

 

— Τι είναι αυτό που σε έβαλε στο τρυπάκι να κάνεις τόσα τατουάζ;

Εμπνεόμενος από τα μουσικά μου ακούσματα και έχοντας πρότυπα ανθρώπους με τατουάζ, είχα κατασταλάξει από μικρός πως ήθελα να γεμίσω κι εγώ. Ήθελα να ξεχωρίζω.


— Θα ήθελες να ξέρεις να κάνεις κι εσύ;

Ένας από τους μελλοντικούς μου στόχους είναι να μάθω την τέχνη της δερματοστιξίας.

 

— Τι σε έφερε στην Αθήνα;

Η ίδια η μοίρα. Αν και δεν ήμουν σε ηλικία να αποφασίσω μόνος μου για το αν θέλω να ζήσω εδώ, με έφερε μαζί της η μητέρα μου, γεγονός για το οποίο της είμαι ευγνώμων.


— Τι σου αρέσει περισσότερο στην πόλη και τι δεν σου αρέσει καθόλου;

Η Αθήνα είναι η πόλη μου. Λατρεύω τις βόλτες στο κέντρο και στα «κρυφά» στενά της. Το μόνο που θα μπορούσα να πω ότι δεν μου αρέσει καθόλου είναι το παραλιακό κομμάτι, λόγω της αντιπάθειας που έχω για τη θάλασσα.


— Τι νοσταλγείς από την πατρίδα σου, τη Μόσχα;

Τα κρύα και τα χιόνια! Πώς να το πω, είναι το στοιχείο μου ο χειμώνας και με αυτόν σχετίζονται οι περισσότερες παιδικές μου αναμνήσεις.


— Πώς είναι να εργάζεσαι σε μαγαζί με ρούχα;

Με αντιπροσωπεύει το street fashion. Ο κόσμος του μαγαζιού, κατά ένα μεγάλο ποσοστό, είναι άνθρωποι με καλή αισθητική, που ξέρουν τι θέλουν και πού θα το βρουν.


— Πώς λες «έχεις γούστο» στα ρωσικά;

Αν και δεν μπορώ να το μεταφράσω ακριβώς, ты в стиле!

 

— Τι φοράς σήμερα και πόσο κοστίζει;

T-shirt, παντελόνι και κάλτσες, όλα Owl (36, 69 και 15 ευρώ αντιστοίχως), τζάκετ Pull&bear 40 ευρώ και παπούτσια SUPERSTAR 80V UNDFTD X BAPE, 300 ευρώ.

 

Info:

Owl Clothes, Περικλέους 48, Αθήνα