Education Redefined: Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ πραγματοποιεί το όνειρό σου με 1 Υποτροφία & 500€

Education Redefined: Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ πραγματοποιεί το όνειρό σου με 1 Υποτροφία & 500€

Η εκπαίδευση είναι το όνειρο που γίνεται πραγματικότητα

ADVERTORIAL

 

Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια και όλοι πλέον οργανώνουν τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά που σε λίγο ξεκινάει. Εσύ που ακόμα αναζητάς τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις να κάνεις, φρόντισε να μην κάνεις πίσω στις πραγματικές σου επιθυμίες και κοίταξε όσο μπορείς καλύτερα να αξιολογήσεις όλες τις επιλογές που έχεις μπροστά σου.

 

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, με 48 χρόνια εμπειρίας και συνεχούς λειτουργίας στη Μεταδευτεροβάθμια Εκπαίδευση, γνωρίζει ότι ο καλύτερος τρόπος για να δεις το έργο που παράγεται σε έναν εκπαιδευτικό όμιλο είναι το ίδιο το έργο. Αυτό σημαίνει, στην περίπτωσή μας, σπουδαστές και καθηγητές να βρίσκονται μαζί για να στείλουν το μήνυμά τους προς τα έξω: Το δικό μας όνειρο είναι η εκπαίδευση. Το δικό σου;

 

Για το σποτάκι που θα δεις παρακάτω συνεργάστηκαν σπουδαστές από διάφορα τμήματα (όπως Φωτογραφίας, Σεναριογραφίας, Γραφιστικής, Ηλεκτρολογίας κ.ά.), με τους καθηγητές τους να είναι παρόντες και δρώντες σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

 

 

 

Πολύ ενδιαφέρον έχει όμως και το βιντεάκι backstage, όπου μπορείς να δεις τη διαδικασία δημιουργίας του, με κάποιους από τους σπουδαστές –και όχι μόνο– να μοιράζονται την εμπειρία τους. Φρέσκο, φάνκι και κατατοπιστικό.

 

 

 

Για όσους αγαπάνε τα νούμερα, να αναφέρουμε ότι χρειάστηκαν 7 ώρες brainstorming, 16 ώρες casting, 24 ώρες γυρισμάτων και 10 ώρες μοντάζ, για να δημιουργηθεί αυτό το βίντεο που μιλάει για όλα αυτά που κάνουν ένα σύγχρονο και φιλόδοξο νέο να κάνει τη διαφορά: αγάπη για αυτό που κάνει, όρεξη για δουλειά, ήθος και συνέπεια απέναντι στο όνειρό του αλλά και στην κοινωνία που είναι κομμάτι της. Αυτές οι ανθρωποκεντρικές αρχές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ αποτυπώνονται μέσα από τη ματιά των ανθρώπων που το απαρτίζουν, γεμίζοντας μας ελπίδα και έμπνευση.

 

Όπως κάθε Σεπτέμβρη έτσι και φέτος, όλοι μας θα βάλουμε μικρούς και μεγάλους στόχους, με τους νεότερους να στοχεύουν μαθησιακά σε ό,τι τους τροφοδοτεί το όνειρο ώστε να γίνει αύριο μία ευχάριστη για αυτούς πραγματικότητα.

 

Education Redefined: Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ πραγματοποιεί το όνειρό σου με 1 Υποτροφία & 500€

 

Σε αυτό το νέο ταξίδι της ζωής, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, που γεννήθηκε από μία παρέα φίλων το 1971, συνεχίζει στο ίδιο ύφος αλλά πολύ πιο εμπλουτισμένο με up-to-date ειδικότητες που βλέπουν στη σύγχρονη αγορά εργασίας και προσφέρει πληθώρα επιλογών για κάθε κλίση.

 

Οι 5 τομείς εξειδίκευσης με τις 54 ειδικότητες, το πρότυπο γραφείο σταδιοδρομίας και η στρατηγική συνεργασία του ομίλου με κορυφαίες εταιρείες μπορούν να γίνουν το εισιτήριο για το επόμενό σου ταξίδι. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στοχεύσεις στο όνειρο.

 

Και τα ευχάριστα συνεχίζονται! Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε προσκαλεί να πάρεις μέρος σε έναν διαγωνισμό και να διεκδικήσεις μία πλήρη υποτροφία αλλά και 500 € για να ξεκινήσεις τις σπουδές σου με τον κατάλληλο εξοπλισμό.


Τα βήματα για να πάρεις μέρος στο Διαγωνισμό είναι απλά:

Κάνε Like στη Facebook Page ή Follow στην Instagram Page του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Μπες εδώ και γράψε ποιο είναι το δικό σου όνειρο!

 

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2019 και ο νικητής θα ανακοινωθεί την επόμενη μέρα, στις 16 Σεπτεμβρίου.

 

Καλή σου τύχη και επιτυχία σε ό,τι επιλέξεις να ακολουθήσεις!

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ