Ο σκληρός αγώνας επιβίωσης των "NOMADS" στη Μαδαγασκάρη

Ο σκληρός αγώνας επιβίωσης των "NOMADS" στη Μαδαγασκάρη Facebook Twitter
Το νέο NOMADS – Μαδαγασκάρη θα παρουσιάζεται από το Σάββα Πούμπουρα. Μαζί του θα είναι και ο Γιώργος Λέντζας.
0

ADVERTORIAL

 

Ο σκληρός αγώνας επιβίωσης των "NOMADS" στη Μαδαγασκάρη Facebook Twitter
Σάββας Πούμπουρας

Νέα σεζόν, νέες εμπειρίες. Υπάρχουν, όμως, και συνήθειες που δεν αλλάζουν. Το NOMADS είναι μία από αυτές... που ευτυχώς επιστρέφει και φέτος. Ανανεωμένο, έρχεται από την τροπική Μαδαγασκάρη να σε συναρπάσει με νέα αγωνίσματα, προκλήσεις και φυσικά το μεγάλο έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Στο φετινό «NOMADS – Μαδαγασκάρη» οι παίκτες είναι και πάλι επώνυμοι από διάφορους χώρους αλλά και άνθρωποι της διπλανής πόρτας, μόνο που αυτή τη φορά οι ομάδες περιέχουν παίκτες και από τις δύο κατηγορίες. Ανάμεσα στα ονόματα των παικτών βρίσκουμε την Αννίτα Ναθαναήλ (επιχειρηματίας), το Δήμο Χαριστέα (γυμναστής, πρώην ποδοσφαιριστής), τον Mike (τραγουδιστής), τη Δήμητρα Αλεξανδράκη (μοντέλο), την Κάτια - «Τίνκερμπελ» - Τσόβγκαν (πρωταθλήτρια Muay Thai), τον Άλεξ Καββαδία (τραγουδιστής), το Δημήτρη Κοργιαλά (τραγουδιστής), τον Γρηγόρη Μόργκαν (μουσικός από το συγκρότημα Barb Wire Dolls), το Δημήτρη Γιαλαμά (ιδιοκτήτης του Sport Café στη Θεσσαλονίκη) και τον Αλέξανδρο Σήαρς (προπονητής ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης).

Ο σκληρός αγώνας επιβίωσης των "NOMADS" στη Μαδαγασκάρη Facebook Twitter
Γιώργος Λέντζας

Παρουσιαστής του «Nomads – Μαδαγασκάρη» θα είναι ο Σάββας Πούμπουρας. Μαζί του στο απόλυτο παιχνίδι περιπέτειας θα είναι και ο Γιώργος Λέντζας για να μας εξηγεί τα αγωνίσματα, να μας ενημερώνει για τις δυσκολίες και τα εμπόδια με τα οποία οι παίκτες θα βρίσκονται αντιμέτωποι. Θα αναλάβει επίσης και τη μετάδοση των αγωνισμάτων στην οποία θα συμμετέχει και ο Σάββας Πούμπουρας.

Ο σκληρός αγώνας επιβίωσης των "NOMADS" στη Μαδαγασκάρη Facebook Twitter

Οι αλλαγές του απόλυτου παιχνιδιού περιπέτειας δεν τελειώνουν εδώ! Οι ομάδες στο «Νomads-Μαδαγασκάρη» θα είναι δύο: οι Κροκόδειλοι και οι Λεμούριοι! Οι παίκτες θα μένουν σε δυο εντελώς διαφορετικές περιοχές. Η πρώτη είναι ένας επίγειος παράδεισος, η οποία ονομάζεται «Το Νησί» και η δεύτερη, η «Σαβάνα», μια αφιλόξενη και δύσκολη περιοχή, για όλους όσοι θα χρειαστεί να μείνουν και να επιβιώσουν εκεί. Το «Αγώνισμα της Επικράτειας» που θα παρακολουθούμε κάθε Πέμπτη θα κρίνει σε ποια από τις δύο περιοχές θα πάει κάθε ομάδα. Κάθε Παρασκευή θα διεξάγεται το «Αγώνισμα της Ασυλίας», όπου η χαμένη ομάδα θα ψηφίζει τους δύο παίκτες που θα αγωνίζονται στη Μονομαχία, ενώ κάθε Σάββατο θα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο οι αρχηγοί των ομάδων στο Αγώνισμα των Αρχηγών. Ο χαμένος αρχηγός είναι αυτός που θα καθορίζει τον τρίτο Μονομάχο και ο νικητής θα παίρνει ένα έπαθλο για την ομάδα του.

Η μέρα, όμως, με τη μεγαλύτερη αγωνία, που θα μας κρατήσει και φέτος μπροστά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, είναι η Κυριακή, δηλαδή η ημέρα της «Μονομαχίας» στο τέλος της οποίας γινόμαστε όλοι ενεργά συμμετέχοντες στο παιχνίδι, αφού με τη θετική μας ψήφο κρίνουμε ποιος παίκτης θέλουμε να παραμείνει στο παιχνίδι. Αμέσως μετά τη Μονομαχία, η ζωντανή μετάδοση σε φέρνει λίγο πιο κοντά στη Μαδαγασκάρη και σε όσα συμβαίνουν εκεί. Όλοι εμείς μπορούμε να παρακολουθούμε τη συζήτηση του Σάββα Πούμπουρα με τους υποψήφιους προς αποχώρηση παίκτες, να ψηφίζουμε αλλά και να βλέπουμε ζωντανά την αποχώρηση.

Εξάλλου, για πρώτη φορά όλoι οι τηλεθεατές θα μπορούμε, μέσω ενός ειδικού application, να βλέπουμε τα βιογραφικά και τα νέα των παικτών, αλλά και βίντεο από τα αγωνίσματα ή την καθημερινότητα των δύο ομάδων στο παιχνίδι. Τόσο η εφαρμογή, όσο και η ψήφος μέσα από το ειδικό app θα είναι δωρεάν. 

Το «NOMADS – Μαδαγασκάρη» επιστρέφει στις 11 Οκτωβρίου στον ANT1 με αλλαγές και ανατροπές που θα μας ενθουσιάσουν και μας υπόσχεται διασκέδαση και αγωνία σε ένα περιβάλλον εξωτικό, όπου οι καταστάσεις εναλλάσσονται συνεχώς και οι ανατροπές θα μας συναρπάσουν. 

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM