Σινέ-καλοκαίρι με φίλους στο σπίτι

Σινέ-καλοκαίρι με φίλους στο σπίτι Facebook Twitter
Το σίγουρο είναι ότι θα φτιάξουμε σινέ-νύχτες που θα έχουμε να θυμόμαστε, με καλή συντροφιά, τα ανάλογα καλούδια στο τραπέζι και την απαραίτητη σινέ-κριτική στη συνέχεια.
0

ADVERTORIAL


Σινέ-καλοκαίρι με φίλους στο σπίτι Facebook Twitter

 

Το καλοκαίρι είναι μια καλή περίοδος να γεμίσεις τα κενά του χειμώνα και τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι όλα αυτά που θα ήθελες να είχες παρακολουθήσει, δει, απολαύσει σε μικρή ή μεγάλη οθόνη, είναι η ευκαιρία σου τώρα να τα δεις.

 

Επιπλέον, για όλους όσοι θα πάνε διακοπές με αυγουστιάτικο ήλιο -όπως οι περισσότεροι εξ ημών- σημαίνει ότι θα πρέπει να οργανώσουν και μέσα στον Ιούλιο μια κατάσταση ή πιο επιτυχώς θα πρέπει να φτιάξουν μια ωραία ατμόσφαιρα και εντός του σπιτιού.

Είτε λοιπόν στο μπαλκόνι, είτε μέσα με τον απαραίτητο κλιματισμό, θα διαλέξουμε από το πλούσιο πρόγραμμα της Nova -καθότι χρόνια συνδρομητές- και θα ψηφίσουμε τι καλό θα δούμε. Θα είναι κάποια από τις πρεμιέρες; Θα είναι κάποια σειρά; Ένα αθλητικό γεγονός;

Το σίγουρο είναι ότι θα φτιάξουμε σινέ-νύχτες που θα έχουμε να θυμόμαστε, με καλή συντροφιά, τα ανάλογα καλούδια στο τραπέζι και την απαραίτητη σινέ-κριτική στη συνέχεια.

Ανάλογα με τις πρεμιέρες που θα παίξουν, θα στηθούν και οι παρέες αυτού του ύφους. Κάποιοι από εμάς που παίζουμε μπάλα σε διάφορες κατηγορίες, έχουμε κλείσει ρεζερβέ καρέκλα για όλο τον μήνα. Δράμα; Το έχουμε. Θρίλερ; Το έχουμε. Ριμέικ κλασικής ταινίας; Το έχουμε.

Συγκεκριμένα, κρατάμε σημειώσεις για όσα έρχονται τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού: «Το Αυτό» του Άντι Μουσιέτι, με τους Μπιλ Σκάρσγκαρντ, Τζέντεν Λίμπερχερ, Τζακ Ντίλαν Γκρέιζερ, Γουάιατ Όλεφ. Οι λάτρεις του Στίβεν Κινγκ θα απολαύσουν τη μεταφορά του διάσημου μπεστ σέλερ στην οθόνη. Με λίγα λόγια η ιστορία εκτυλίσσεται το καλοκαίρι του 1989, στην αμερικανική κωμόπολη του Ντέρι. Ένας δαιμονικός κλόουν, μια ομάδα εφήβων και παιδιά που καταβροχθίζονται (spooky, μόνο που το γράφω).

Σινέ-καλοκαίρι με φίλους στο σπίτι Facebook Twitter

«Το βουνό ανάμεσα μας» του Χανί Αμπού-Ασάντ, με τους Κέιτ Γουίνσλετ, Ίντρις Έλμπα και Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ. Αγωνία σε μια δύσκολη ιστορία επιβίωσης που θα φέρει δύο άγνωστους ανθρώπους πιο κοντά.

«Και οι 7 ήταν υπέροχοι» του Αντουάν Φούκουα, με τους Ντένζελ Ουάσινγκτον, Κρις Πρατ, Ίθαν Χοκ και Πίτερ Σάρσγκαρντ. Το ριμέικ του κλασικού γουέστερν όπου ένας σκληρός κυνηγός επικηρυγμένων και άλλοι έξι πιστολέρο επιχειρούν την απελευθέρωση του Γουέστ από τον δυνάστη επιχειρηματία που έχει συστήσει έναν ολόκληρο στρατό μισθοφόρων.

Σινέ-καλοκαίρι με φίλους στο σπίτι Facebook Twitter

Και ασφαλώς, πέρα από τις ταινίες, όλοι εμείς οι Novaholics έχουμε στη διάθεσή μας και σειρές. Nα θυμίσουμε και την πρεμιέρα που έκανε η μίνι-σειρά της ΗΒΟ «Sharp Objects». Μιλάμε για μια σειρά που θα συζητηθεί -όπως κάποτε μας είχε κολλήσει το «True Detective»- με την Έιμι Άνταμς στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μαζί της εμφανίζονται οι Πατρίσια Κλάρκσον, Κρις Μεσίνα, Ελίζαμπεθ Πέρκινς και Ματ Κρέιβεν. Η ιστορία είναι μεταφορά του βιβλίου της Γκίλιαν Φλιν και αφορά τη ρεπόρτερ Καμίλ Πάρκερ που καλύπτει τις δολοφονίες δύο κοριτσιών, στην πόλη που γεννήθηκε και όλες τις θύμησες που ξυπνάνε μέσα της.

Τέλος, η πολύ ενδιαφέρουσα σειρά επιστημονικής φαντασίας «Counterpart» με τον βραβευμένο Τζ. Κ. Σίμονς. H σειρά παρουσιάζει την ιστορία ενός κατώτερου στελέχους, σε μία γραφειοκρατική υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών. Ο πρωταγωνιστής μας Howard Silkο ανακαλύπτει πως το γραφείο που δουλεύει έχει ένα μεγάλο μυστικό για ένα πέρασμα σε μια παράλληλη διάσταση.

Σινέ-καλοκαίρι με φίλους στο σπίτι Facebook Twitter

Όσοι δε έχετε μικρά ανθρωπάκια να τρέχουν μέσα στο σπίτι λόγω και των κλειστών σχολείων, ενημερωτικά είδα το πρόγραμμα και μας έχουν «Looney Summer» και «Ξενοδοχείο για Τέρατα».

Από τα παραπάνω είναι καλοκαιρινού ηλίου φαεινότερον ότι ο Ιούλιος θα περάσει πολύ διασκεδαστικά ακόμα και μέσα στο σπίτι, με τη σωστή παρέα και το σωστό πρόγραμμα στους δέκτες μας. Επιλογές για κάθε γούστο και αφορμή για μαζώξεις με φίλους.

Φυσικά μην ξεχνάμε πως η απόλαυση δεν τελειώνει εδώ, καθώς με Nova Go Extra έχεις τη δυνατότητα να πάρεις τη Nova μαζί σου σε 2 φορητές συσκευές για τις διακοπές σου για να μη χάσεις λεπτό από τα αγαπημένα σου προγράμματα.

Καλά να περάσουμε!

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM