Απεργία την Πρωτομαγιά

Vitamin Sea στο Αιγαίο της καρδιάς μας

Vitamin Sea στο Αιγαίο της καρδιάς μας Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL


Vitamin Sea στο Αιγαίο της καρδιάς μας Facebook Twitter

 

Είναι κάποιες στιγμές που αναζητάς τα πιο μικρά και ασήμαντα πράγματα. Κάποιες στιγμές που το μόνο που χρειάζεσαι είναι ο ήχος των κυμάτων και ένα όμορφο πολύχρωμο ηλιοβασίλεμα και έτσι, τόσο απλά, βρίσκεσαι σε ένα δικό σου χώρο, προσωπικό, όπου μπορείς να πάρεις μια ανάσα από την καθημερινότητα και να απολαύσεις την κάθε στιγμή, που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στην καρδιά και στο μυαλό.


Σε όλους αυτούς που έχουν μια πολύ έντονη και απαιτητική καθημερινότητα, όλα αυτά που περιγράφω, σίγουρα, θα φαίνονται πολύ... ρομαντικά. Δεν αντιλέγω, αφού το ίδιο θα υποστήριζα και εγώ μέχρι πρότινος. Μέχρι που έζησα μια τέτοια εμπειρία και μάλιστα... εν πλω, σε ένα από τα κρουαζιερόπλοια της Celestyal Cruises. Εκεί, όπου μου έγινε γνωστή και η έννοια «Vitamin Sea»! Η πιο σημαντική βιταμίνη, η βιταμίνη της θάλασσας και του καλοκαιριού! Είναι η ίδια εκείνη κινητήριος δύναμη που σε κάνει να σηκωθείς από το κρεβάτι και να πεις αντίο στο Α/C σου, ενώ έξω έχει 40 βαθμούς κελσίου...


Μέχρι τότε, παρόλα αυτά, πίστευα ότι τέτοιου είδους απολαύσεις δεν ήταν για όλους, σίγουρα όχι για εμένα! Όταν κάποιος έριχνε στο τραπέζι την ιδέα των διακοπών σε κρουαζιερόπλοιο, το μυαλό μου κατευθείαν πήγαινε σε άβολες κουκέτες και δεκάδες δραμαμίνες. «Ευχαριστώ, δεν θα πάρω...» ήταν η απάντηση κάθε φορά. Έκανα λάθος... Πού να φανταστώ ότι στο κρουαζιερόπλοιο της Celestyal κρυβόταν ένας πραγματικός παράδεισος; Άνετα και ευρύχωρα δωμάτια, προσωπικό που όχι μόνο δεν σε αγριοκοίταζε σε κάθε σου ερώτηση αλλά σε έκανε να νιώθεις σαν το σπίτι σου (πολύ σημαντικό!), υπέροχες εγκαταστάσεις, ανέσεις και παροχές ξενοδοχείων πολλών άστερων που στην ξηρά θα πλήρωνες με το αζημίωτο...

Vitamin Sea στο Αιγαίο της καρδιάς μας Facebook Twitter

Το πιο σημαντικό, όμως, ήταν ότι είχα την ευκαιρία να βιώσω αξέχαστες εμπειρίες, χωρίς να αφιερώσω χρόνο για την οργάνωση του ταξιδιού, αφού είχαν φροντίσει όλα να είναι έτοιμα για εμάς, σε έναν ιδανικό χώρο που συνδυάζει την πολυτέλεια και την χαλάρωση. Αυτό που πολύ σωστά χαρακτηρίζεται ως: «Celestyal τρόπος διακοπών».

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι ήπιαμε πολύ, φάγαμε πολύ, χωρίς περιορισμούς και κρυφές χρεώσεις, μέσω των ειδικών πακέτων που προσφέρονται από την εταιρεία. Τα καλά όμως δεν τελειώνουν εδώ... Ατέλειωτες ώρες χαλάρωσης και ηλιοθεραπείας στα decks και τις πισίνες... που επιβεβαίωναν το καλοκαιρινό μου motto "Live life in a bikini" , χορός μέχρι το πρωί, μαθήματα yoga και χορού, μασάζ και περιποίηση στα spa και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Πάνω απ' όλα, όμως, καλοκαιρινή διάθεση, με όλους τους επισκέπτες, Έλληνες και ξένους, να γίνονται μια μεγάλη παρέα, κάτω από το ζεστό ήλιο και το ολόγιομο φεγγάρι.

Vitamin Sea στο Αιγαίο της καρδιάς μας Facebook Twitter

Μπορώ να μιλάω ώρες για την εμπειρία μου εν πλω, παρόλα αυτά, η εμπειρία της κρουαζιέρας συνολικά, δεν περιορίζεται μόνο στο εσωτερικό του πλοίου, μεγάλη σημασία έχουν και οι καλοκαιρινοί της προορισμοί. Στην 7ήμερη κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο» είχαμε την ευκαιρία να δούμε κάποια από τα πιο όμορφα και γραφικά νησιά του Αιγαίου! Ξεκινώντας από Πειραιά, επισκέπτεσαι τη Μύκονο, τη Μήλο, την Σαντορίνη, το Ηράκλειο και το Κουσάντασι (Αρχαία Έφεσος).

Πρώτη στάση η Μύκονος... Μεγάλη στάση! Στο νησί τον ανέμων με την κοσμοπολίτικη αύρα του, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την εντυπωσιακή νυχτερινή ζωή, για την οποία είναι γνωστό, καθώς το κρουαζιερόπλοιο παρέμεινε στο νησί όλο το βράδυ. Στη συνέχεια, η Μήλος, το νησί της Αφροδίτης και των πειρατών, με τις τόσες και τόσο διαφορετικές παραλίες.

Vitamin Sea στο Αιγαίο της καρδιάς μας Facebook Twitter

Η ηφαιστειακή της γη, φιλοξενεί τοπία και εικόνες πέρα από κάθε φαντασία. Η ρομαντική Σαντορίνη, που αποτελεί έναν από τους πιο διάσημους ταξιδιωτικούς προορισμούς παγκοσμίως. Παραλίες σε διάφορα χρώματα, σπιτάκια σκαρφαλωμένα στην πλαγιά, με μία καλντέρα που έχει φωτογραφηθεί όσο καμία άλλη, που στάθηκε αγέρωχη για να την καμαρώσουμε, έχοντας δύο ολόκληρες μέρες παραμονής στο νησί και άπλετο χρόνο να απολαύσουμε την πολυφημισμένη ομορφιά της. Επόμενη στάση, η παλιά πόλη του Ηρακλείου με το ενετικό λιμάνι και τα τείχη, τις βόλτες στους πεζοδρόμους και τις πλατείες για ρακή και μεζέ.


Το καθένα από αυτά προσφέρουν διαφορετικές εμπειρίες και δραστηριότητες, κάποιες από τις οποίες είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε, γιατί το να απολαμβάνεις αυτά τα μαγευτικά τοπία και να παίρνεις την «βιταμίνη» σου από μακριά, θα συμφωνήσεις μαζί μου, ότι δεν είναι αρκετό. Τη λύση σε αυτό μας την έδωσε η Celestyal Cruises, εφόσον είχε οργανώσει για εμάς εκδρομές και εξερευνήσεις και στους προορισμούς.

Με μια απίστευτη εκδρομή στο Σαρακήνικο της Μήλου, «βουτάς» μες στην αρμύρα και την άγρια, λευκή ομορφιά του, ενώ αργότερα πατάς τo «λαβωμένο» έδαφος του ηφαιστείου της Θήρας και σκέφτεσαι την αναμέτρησή σου με τη φύση, λίγο πριν επισκεφθείς και το Αρχαίο έδαφος της Εφέσου για να αισθανθείς δέος και θαυμασμό για την αθάνατη ελληνική κληρονομιά σου. Όλα αυτά έγιναν οι βιταμίνες μας για τις αισθήσεις, και πραγματικά υπόσχονται να κάνουν το καλοκαίρι κάθε επισκέπτη μοναδικό... όπως, σίγουρα, έκαναν το δικό μου.

Vitamin Sea στο Αιγαίο της καρδιάς μας Facebook Twitter

Αυτό που ξεχώρισα είναι οι περιηγήσεις μας στην Σαντορίνη. Φτάσαμε στην μαγευτική Οία, περπατήσαμε στα κατάλευκα σοκάκια της και σταματήσαμε για ένα αναψυκτικό στις όμορφες καφετέριες, πάντα σε κυκλαδίτικο ρυθμό εννοείται. Αφεθήκαμε να μαγευτούμε από το εξωπραγματικό σχεδόν ηλιοβασίλεμα που μας χάρισε ο ουρανός. Ο ορίζοντας πλημμύρισε από χρώματα, χρώματα που εφεξής θα συναντώ συχνά όταν θα κλείνω τα μάτια μου. Χρώματα που θα μου θυμίζουν ένα αξέχαστο καλοκαίρι που μύριζε θάλασσα και που ένιωσα ξανά σαν μικρό παιδί, ερωτευμένο και μαγεμένο από το μεγαλείο της ζωής.


Είμαστε ήδη στα μισά του καλοκαιριού και δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο τρόπο από αυτόν για να ξεφύγει κανείς από την ρουτίνα της καθημερινότητας αλλά και να γεμίσει τις μπαταρίες και τα μάτια του με όμορφες εικόνες, χωρίς να χάσει σε ανέσεις και χρόνο. Όσον αφορά τον προορισμό; Το δροσερό αεράκι του Αιγαίου είναι η ιδανική λύση! Η αύρα της θάλασσας σε συνδυασμό με τη ζεστασιά του ηλίου είναι το «αντίδοτο» κατά της ρουτίνας, είναι η «βιταμίνη» που χρειάζεται ο οργανισμός μας.


Πάρτε λοιπόν και εσείς λίγη «Vitamin Sea» αυτό τα καλοκαίρι, σε μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη, από την Celestyal Cruises, μια εταιρεία που, πιστέψτε με, ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει φιλοξενία!

Vitamin Sea στο Αιγαίο της καρδιάς μας Facebook Twitter
Vitamin Sea στο Αιγαίο της καρδιάς μας Facebook Twitter
Vitamin Sea στο Αιγαίο της καρδιάς μας Facebook Twitter
Vitamin Sea στο Αιγαίο της καρδιάς μας Facebook Twitter
Vitamin Sea στο Αιγαίο της καρδιάς μας Facebook Twitter
Επιχειρείν/Market
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM