7 πράγματα που μπορείς να κάνεις δωρεάν στην Αθήνα αυτή την εποχή

7 πράγματα που μπορείς να κάνεις δωρεάν στην Αθήνα αυτή την εποχή Facebook Twitter
Athens Open Air Festival
0

ADVERTORIAL

 

7 πράγματα που μπορείς να κάνεις δωρεάν στην Αθήνα αυτή την εποχή Facebook Twitter
Γέρος Έρως

Νομίζω πως καμιά φορά ψάχνουμε περισσότερο απ' όσο πρέπει για κάτι που θα μας ευχαριστήσει.

Δίνουμε περισσότερη σημασία στις συνθήκες ή στο αστραφτερό περιτύλιγμα και ξεχνάμε τα βασικά, αυτά, δηλαδή, που μας καθορίζουν στο τέλος.


Πόσες φορές δεν έχεις αγχωθεί υπερβολικά για να κανονίσεις κάτι «ψαγμένο»; Kάτι που θα εντυπωσιάσει τους φίλους (ή τον/τη σύντροφό σου);


Και πόσες φορές δεν έχεις ξοδέψει όλη σου την ενέργεια για να είναι όλοι ευχαριστημένοι; Ξεχνώντας, φυσικά, να ζήσεις και συ τη στιγμή που πάει, χάθηκε και πια δεν θα ξανάρθει.


Στο τέλος της μέρας θα πρέπει, νομίζω, να μάθουμε όλοι μας πως δεν χρειάζονται «τρελά» πράγματα για να περάσουμε καλά.
Ταιριαστή παρέα, μία 7UP στο χέρι (δοκίμασε για μια φορά κάτι υγιεινό και άσε το αλκοόλ) και ένα ωραίο event αρκούν για μία μέρα ή βραδιά που θα θυμάσαι για πολύ καιρό.


Ιδού 7UP πράγματα που μπορείς να κάνεις στην Αθήνα αυτή την περίοδο χωρίς να ξοδέψεις καθόλου χρήματα.

7 πράγματα που μπορείς να κάνεις δωρεάν στην Αθήνα αυτή την εποχή Facebook Twitter
Συμφωνική Ορχήστρα ΕΡΤ στο Ηρώδειο

8ο Athens Open Air Film Festival


Από τις αρχές Ιουνίου μέχρι τα τέλη Αυγούστου, όλη η πόλη μετατρέπεται σε ένα τεράστιο θερινό σινεμά. Ξεχωριστές γωνιές της πόλης, αρχαιολογικοί χώροι (πρώτη κινηματογραφική προβολή στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου), άλση, πλατείες, παραλίες και μερικά από τα ομορφότερα μουσεία και σημεία της Αθήνας μεταμορφώνονται σε θερινό σινεμά με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Τσεκάρετε το πρόγραμμα για την προβολή που σας ταιριάζει και απολαύστε μια ταινία κάτω από τον αττικό ουρανό.

Γέρος – έρως, μία περφόρμανς στο λιμάνι του Πειραιά


Τρεις νεαρές ηθοποιοί, η Αθανασία Αγοράκη, η Γιούλη Καρναχωρίτη και η Μυρτώ Πανάγου, ενώνουν τις δυνάμεις τους και σκηνοθετούν μία ιδιαίτερη διαδήλωση για τον έρωτα, μέσα στο λιμάνι του Πειραιά, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. 25 & 27 Ιουνίου, ώρα έναρξης: 19:00.

7 πράγματα που μπορείς να κάνεις δωρεάν στην Αθήνα αυτή την εποχή Facebook Twitter
Η Γιορτή της Μουσικής στον Κήπο του Μεγάρου

Θερινό Φεστιβάλ Γαλλικού Κινηματογράφου


Μετά την επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης, το θερινό Φεστιβάλ Γαλλικού Κινηματογράφου επιστρέφει στους κήπους της Γαλλικής Σχολής Αθηνών για τέσσερις προβολές κάτω από τα αστέρια. Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις εξαιρετικές ταινίες, δείγματα της γαλλικής κινηματογραφικής δημιουργίας: Άγριος Πλανήτης του René Laloux (1973) -19/6, Τρία Χρώματα: Η Μπλε Ταινία του Krzysztof Kieslowski – 4/7, Casque D' or του Jacques Becker – 19/7, Jules & Jim του François Truffaut 7/9.

H Γιορτή της Μουσικής στον κήπο του Μεγάρου


Ο φιλόξενος κήπος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών μετατρέπεται και φέτος το καλοκαίρι σε μία «όαση» δροσιάς, μουσικής και πολιτισμού. Στις 21 Ιουνίου, το Μέγαρο γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής με ένα σύνολο καλλιτεχνών από πολλούς διαφορετικούς χώρους. Από την Camerata Junior, της Ορχήστρας Νέων των Φίλων της Μουσικής μέχρι τη jazz μπάντα της Γιάννας Βασιλείου. Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 20.00.

«Ζήσε τον Κήπο και τα Πάρκα αλλιώς»


Με τη συμβολή του Δήμου Αθηναίων, ο Εθνικός Κήπος, το Άλσος Παγκρατίου, το Άλσος Προμπονά και το Πάρκο Ελευθερίας μεταμορφώνονται σε σημεία συνάντησης πολιτισμού, άθλησης και δημιουργικής μάθησης για όλους. Έτσι, μέχρι τις 30 Ιουνίου, θα διοργανώνενται πλήθος εκδηλώσεων μουσικής, θεάτρου, ξεναγήσεις αλλά και μαθήματα yoga και pilates.

H Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ στο Ηρώδειο


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ορχήστρα της ΕΡΤ και το Φεστιβάλ Αθηνών τιμούν την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής στις 21/6, με μία μεγάλη συναυλία με ελεύθερη είσοδο, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.


Στο πρώτο μέρος, η ορχήστρα θα ερμηνεύσει το Εισαγωγή και φούγκα πάνω σε δύο Ελληνικά Θέματα του Διονύσιου Λαυράγκα και το Κοντσέρτο για πιάνο και ορχήστρα Νο.3, σε ντο ελάσσονα, έργο 37 του Μπετόβεν, με τον σολίστ Γεώργιο-Εμμανουήλ Λαζαρίδη.


Στο δεύτερο μέρος η ορχήστρα θα ερμηνεύσει τη Συμφωνία Νο. 9, μι ελάσσονα, έργο 95, «Συμφωνία του Νέου Κόσμου» του Αντονίν Ντβόρζακ.

Μαρίνα Σάττι και Ελένη Βιτάλη στο Θέατρο Βράχων


Στις 29 και 30 Ιουνίου, το θέατρο Βράχων υποδέχεται το Φεστιβάλ της Γενικής Γραμματείας Ισότητας. Την 1η μέρα στη σκηνή θα βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι (μαζί με τις fonές «YALLA!») ενώ τη 2η μέρα τη σκυτάλη παίρνει η Ελένη Βιτάλη μαζί με τους Παναγιώτη Μάργαρη και Αφεντούλα Ραζέλη. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM