WE FLY. ATHENS: Η Κατερίνα Στεφανίδη ίπταται ανάμεσα στις γραμμές

WE FLY. ATHENS: Η Κατερίνα Στεφανίδη ίπταται ανάμεσα στις γραμμές Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

WE FLY. ATHENS: Η Κατερίνα Στεφανίδη ίπταται ανάμεσα στις γραμμές Facebook Twitter

Για την εικαστικό Άννα Φαφαλιού, η ιστορία της Κατερίνας ξεπερνάει τις γραμμές. Η εικαστικός εμπνευσμένη από την ιστορία της, δημιούργησε έναν πίνακα διαφορετικό από τους άλλους, με σημείο αναφοράς τους αριθμούς. Τους αριθμούς που για την Κατερίνα μεταφράστηκαν σε πτήσεις, επιτυχίες και μετάλλια.

WE FLY. ATHENS: Η Κατερίνα Στεφανίδη ίπταται ανάμεσα στις γραμμές Facebook Twitter


Τι συνδέει όμως έναν καλλιτέχνη με έναν αθλητή; Μοιράζονται την ίδια ανάγκη να γίνονται καλύτεροι, να σπάνε τα εμπόδια, να είναι η καλύτερη έκδοση του εαυτού τους. Μια ανάγκη που για τη Nike είναι αξία που ορίζει τη φιλοσοφία της. Γι' αυτό το λόγο, με αφορμή το opening του ανανεωμένου καταστήματος στην Ερμού, εκεί που χτυπάει η καρδιά του αθλητισμού, η Nike έφερε κοντά 5 κορυφαίους αθλητές και 5 μοναδικούς δημιουργούς για να διηγηθούν μαζί τις ιστορίες τους μέσα από έργα τέχνης που θα μας συγκινήσουν και θα μας εμπνεύσουν να πιστέψουμε σε μας.

WE FLY. ATHENS: Η Κατερίνα Στεφανίδη ίπταται ανάμεσα στις γραμμές Facebook Twitter


Στο έργο της Άννας, ανάμεσα στους αριθμούς και στις γραμμές μπορεί κανείς να διακρίνει ο ταλέντο της Κατερίνας, που μπλέκεται γύρω από κύκλους και καμπύλες. Στην πρώτη καμπύλη που σχηματίστηκε στα χείλη της στα 11 της, με το χαμόγελό της, όταν πέταξε στα 2,30 μ. κάνοντας το πρώτο παγκόσμιο ρεκόρ της.

Και στους κύκλους που ανοίγει και κλείνει. Στους αρνητικούς κύκλους του 2007 που την έκαναν να πιστεύει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει ως αθλήτρια του επί κοντώ. Και σ' εκείνους που έχτισε η ίδια μέρα με τη μέρα, με τον ενθουσιασμό που κουβαλά μέσα της από παιδί, για να συνεχίσει, να ξαναχτίσει, να ενώσει γραμμές, να βάλει ξανά τον εαυτό της σε ευθείες. Κι έχτισε, ένωσε, ξαναδημιούργησε.

Στο φωτεινό πίνακα με neon φως μπορεί κανείς να δει όλες τις επιδόσεις της από εκείνη την πρώτη στα 11 της μέχρι σήμερα. Από τις μικρές νίκες μέχρι τις μεγάλες δοσμένες με μία σχεδόν παιδική γραμματοσειρά που εκφράζει αυτό που δεν έχασε ποτέ η Κατερίνα ανάμεσα στις γραμμές: τον ενθουσιασμό της.


Ο πίνακας ακολουθεί χρονικά την ιστορία της Κατερίνας, ξεκινώντας από τη πρώτη της ανεπίσημη επίδοση σε ηλικία μόλις 11 ετών, όταν δοκίμασε να κάνει ένα jump σε ένα gathering βετεράνων του επι κοντώ. Αν και η επίδοση της ήταν 2.30μ, για εκείνη ήταν η πρώτη φορά που πίστεψε ότι θα μπορούσε να είναι καλή σε αυτό. Γι' αυτό και ο πίνακας ξεκινά με αυτή την επίδοση της Κατερίνας.

WE FLY. ATHENS: Η Κατερίνα Στεφανίδη ίπταται ανάμεσα στις γραμμές Facebook Twitter

Το έργο της Άννας Φαφαλιού, εμπνευσμένο από την ιστορία της Κατερίνας θα αποκαλυφθεί στις 6 Ιουνίου, στο opening party για το ανανεωμένο κατάστημα Nike στην Ερμού στις 18.00. Εκεί, θα έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε τις ιστορίες 4 ακόμη κορυφαίων Ελλήνων αθλητών μέσα από τα μάτια 4 Ελλήνων δημιουργών, μια καλλιτεχνική διαδρομή με μήνυμα WE FLY.ATHENS, που μας προκαλεί να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και να απογειωθούμε. Live DJ sets & διαδραστικές εκπλήξεις για όλους θα ολοκληρώσουν το μεγάλο party. Αν αγαπάς το τρέξιμο μπορείς να συμμετέχεις στο celebration run που θα γίνει στο πλαίσιο του party σε μια διαδρομή στην καρδιά της Αθήνας.


Για να έρθεις στο party κλείσε τη θέση σου εδώ.

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM