Aperol Spritz Afternoon Festival

Aperol Spritz Afternoon Festival Facebook Twitter
Όλα ξεκίνησαν με μια βόλτα στο Χαλάνδρι στις 24 Ιουνίου. Ο σκοπός ήταν χαλαρός καφές στο αγαπημένο μας στέκι αλλά σύντομα εξελίχθηκε σε μια εντελώς διαφορετική εμπειρία...
0

ADVERTORIAL

Aperol Spritz Afternoon Festival Facebook Twitter

Η αλήθεια είναι πως τα απογεύματά μου τα είχα συνδυάσει με καφέ. Μετά τη δουλειά αυτή ήταν η αγαπημένη μου συνήθεια που με αποσυμφορούσε από το άγχος, τα τηλέφωνα, τα mail και όλη την πίεση της καθημερινότητας.

 

Δυστυχώς η καθημερινότητα στη δουλειά είναι ίδια. Ευτυχώς εκείνο που άλλαξε είναι η απογευματινή μου συνήθεια. Όλα ξεκίνησαν με μια βόλτα στο Χαλάνδρι στις 24 Ιουνίου. Ο σκοπός ήταν χαλαρός καφές στο αγαπημένο μας στέκι αλλά σύντομα εξελίχθηκε σε μια εντελώς διαφορετική εμπειρία που είχε μουσική, διασκέδαση και... καθόλου καφέ.

Aperol Spritz Afternoon Festival Facebook Twitter

Τo Aperol Spritz Festival δημιούργησε ένα 15νθήμερο festival στα πιο αγαπημένα μαγαζιά της περιοχής αλλά και στα πιο αναπάντεχα σημεία του Χαλανδρίου με live μουσικές από τους Burger Project, τους Wedding Singers, τους Swing Shoes και την Ξένια Γαργάλη, αλλά και dj sets από τον Μανώλη Οικονόμου, τον Νίκο Δρογώση και τη Methi Blonde.

Aperol Spritz Afternoon Festival Facebook Twitter

Η μουσική ήταν πολύ ωραία, τα unexpected events, όπως το movie screening Ιταλικής ταινίας στην ταράτσα του Big Mouth bar, ήταν ακόμα καλύτερα. Αλλά εκείνο που άλλαξε τη δική μου ρουτίνα, ήταν η γεύση του Aperol Spritz. Το γνωστό aperitivo που έρχεται από την Padova και αποτελεί την αγαπημένη συνήθεια των Ιταλών με κέρδισε τόσο με τη γεύση όσο και με το βαθύ πορτοκαλί χρώμα του και μπήκε για τα καλά στη ζωή μου (κυρίως τη ζωή μετά τη δουλειά).

Aperol Spritz Afternoon Festival Facebook Twitter

Μέχρι τις 8 Ιουλίου απόλαυσα στο Χαλάνδρι κάθε λεπτομέρεια από την ξεχωριστή γιορτή που έστησε το Aperol Spritz. Από τα δρώμενα στις πλατείες μέχρι τα comedy stand up shows, αλλά κυρίως απόλαυσα την αίσθηση ελευθερίας που σου δίνει το apperitivo μετά τη δουλειά. Αυτή η απόλαυση έχει μόλις 3 βήματα:  3 2 1! 3 μέρη Prosecco 2 μέρη Aperol και 1 μέρος Schweppes σόδα είναι η διαδρομή για το πιο ελαφρύ κοκτέιλ που ξεχωρίζει χάρη στη γεύση και το χρώμα του!

Τα απογεύματά μου πλέον έχουν άρωμα Ιταλίας και χρώμα πορτοκαλί, ακόμα κι όταν είμαι σπίτι μου, αφού το Aperol Spritz είναι το πιο κατάλληλο κοκτέιλ για after office σπιτικές συγκεντρώσεις. Όσο για τη γεύση, έχει αυτό το χαρακτηριστικό συνδυασμό γλυκού και πικρού... Αλλά πάλι , όπως λέει και μια φίλη αυτή δεν είναι η γεύση της ζωής;


*Απολαύστε Υπεύθυνα*

Διάφορα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ