Δεν ξέρω κατά πόσο οι έρευνες που βασίζονται τα άρθρα είναι τόσο αξιόπιστες, το σίγουρο είναι όμως ότι ο καφές είναι από τις χειρότερες καλλιέργειες όσον αφορά τα φυτοφάρμακα. Άλλοι κίνδυνοι αφορούν τη διαδικασία παραγωγης του (εκτός από το χαρμάνι το ίδιο δλδ). Για να μη μιλήσουμε για τα γάλατα και τις φυτικές κρέμες κλπ που επίσης δεν είναι τόσο αθώα (όσον αφορά τη θρεπτικοτητα αλλά και τις ουσίες που μπορεί να περιέχουν). Τα δε πλαστικά δοχεία με τα οποία εκατομμύρια μικροπλαστικων περνούν στο ανθρώπινα σώμα ...οκ σταματάω εδώ
Σχολιάζει ο/η