Καλέ μου άνθρωπε και στην ανάλυση που παρέθεσες στα συμπεράσματα αναφέρει: "The long-term success of the diet depends upon how effectively the mitigating factors of homeostatic drive are suppressed or circumvented. Hypocaloric conditions for fat loss have resulted in adaptive thermogenesis – a larger than predicted decrease in energy expenditure (10–15% below the predicted drop in TDEE after accounting for LM and FM loss).", κοντολογίς η μακροπρόθεσμα επιτυχημένη απώλεια βάρους εξαρτάται από τις μη μετρήσιμες απώλειες με τις οποίες μπορεί να παρακάμπτεται ο μηχανισμός ομοιόστασης. Άλλωστε, όταν μιλάς για ίση πρόσληψη πρωτεϊνών η σημασία μετατοπίζεται από την ποσότητα στη σύσταση της τροφής, δηλαδή όπως είπα και προηγουμένως σημαντικό είναι το ΤΙ τρώμε και όχι το ΠΟΣΟ.
Σχολιάζει ο/η