
Γεια σου Tony,Φυσικά σε κάθε περίπτωση θέσης στην εξυπηρέτηση πελατών οφείλεις να αφήνεις τον εαυτό σου πίσω και να δίνεις τη δέουσα προσοχή στον πελάτη. Βέβαια, κι ο πελάτης από τη μεριά του δεν αποκλείεται να σου φτιάξει τη μέρα! Υπάρχει κόσμος που εκτιμάει την ευγένεια και την καλή διάθεση που του περνάς. Επιγραμματικά για την μπύρα:Όταν σερβίρεις απευθείας από βαρέλι, κρατάς το ποτήρι σε πλάγια θέση ώστε η μπύρα να ρέει αργά και να μη βγάλει αφρό. Όταν φτάσει στο χείλος του ποτηριού, φέρνεις το ποτήρι σε όρθια θέση ώστε να δημιουργηθεί αφρός σε σωστή ποσότητα. Μάλιστα, κάποια ποτήρια μπύρας διαθέτουν μια βοηθητική γραμμή (εκεί όπου θα δεις την ένδειξη σε λίτρα) ώστε να ξέρεις πού θα έπρεπε να ξεκινά ο αφρός - κάτι που πιστέψτε με, δύσκολα επιτυγχάνεται με την πρώτη... Μάλιστα, αν έχεις απαιτητικό "δάσκαλο" να σε επιβλέπει, θα σε βάλει να χύσεις τον αφρό που περισσεύει και να γεμίσεις ξανά, μέχρι να έρθει στο σωστό ύψος του ποτηριού (τη γραμμή δηλαδή).