Πάρε ένα φορμάκι σε όμορφο σχήμα. Γέμισέ το με ρύζι σταθερά (να μην αφήνει κενά). Βάλε το για 2 λεπτά στο ψυγείο. Βγάλτο. Βάλε ένα πιάτο από πάνω. Γύρισε προσεκτικά και τα δύο (το πάνω κάτω) σε μια σταθερή επιφάνεια. Αφαίρεσε το φορμάκι. Διακόσμησε με ένα κλωναράκι φρέσκο δυόσμο και δυο κόκκους μαύρο πιπέρι ολόκληρο (ή και ροζ αν βρείς να εμμένουμε στα κλισέ των γυναικείων περιοδικών βρε παιδί μου!)Η τηγανιά μην στεγνώσει! Βάλε μια σταλιά μπυρα ή κρασί στον ζωμό όταν πάει να μείνει με τα υγρά του για να πάει ένα κλικ πιο πάνω. Με ευχαριστείς αργότερα. Καλοφαγωτα!
Σχολιάζει ο/η
Scroll to top icon