Όταν θα πάτε (και θα φάτε) το μιλφέϊγ στο "ΑΛΜΑ", Αγίου Αλεξάνδρου 56, στο Παλιό Φάληρο, θα καταλάβετε γιατί δεν υπάρχει, άλλο παρόμοιο στην Αθήνα. Πολύ απλά γιατί η συνταγή του είναι Αλεξανδρινή. Παρόμοιο θα βρείτε μόνο στο "Délices" στην Αλεξάνδρεια.Είναι ελαφρύ, με λίγη σχετικά crème patissière, έντονη παρουσία κριτσανιστού φύλλου και πασπαλισμένο με λεπτή στρώση ζάχαρης άχνης.Εναλλακτικά και κατόπιν παραγγελίας γίνεται και με λεπτή επικάλυψη μαρμελάδας βερύκοκου, που προθέτει μιά ανεπαίσθητη υπόξινη πινελιά στη γεύση.
Σχολιάζει ο/η