ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Rosestar, καλή χρονιά σε σένα και σε όλους.
Αυτο που λες για τις παρέες και τον κύκλο δεν ισχύει, παρά μόνο για ηλικίες 20 αντε μέχρι 25 η 30. Από εκεί και πέρα οι παρέες δεν βοηθάνε για τον απλό λόγο πως όλοι και όλες είναι πιασμένοι. Δηλαδή κάποιος η κάποια ελεύθερη από μια ηλικία και μετά απλά κρατάει το φανάρι. Πρόσεξε το σε παρέες μεγαλύτερης ηλικίας, οι ελεύθεροι δείχνουν παρατεροι μέσα σ αυτές και σιγά σιγά τους κάνουν πέρα, ιδιαίτερα τις γυναίκες.
Σε γυναικοπαρεες, πάλι τα πράγματα ζορίζουν από μια ηλικία και μετά, γιατί έτσι και εμφανιστεί κάποιος πέφτουν όλες σαν λυσσαρες και κοιτάνε πως θα βγάλει η μία το μάτι της άλλης, προκειμένου να τον κατακτησουν. Αν και γυναίκα λυπάμαι που το λέω αυτό, αλλά το έχω δει να συμβαίνει ουκ ολίγες φορές.
Προσωπικά πάντα είχα παρέες, αλλά ποτέ μα ποτέ τις οποίες σχέσεις έκανα, όπως και τον πρώην άντρα μου δεν τους γνώρισα από παρέα. Είναι καθαρά θέμα συγκυριών και τύχης,οχι θέμα παρέας. Βοηθάει το να δουλεύεις, να κυκλοφορείς φυσικά να μην είσαι κλεισμένος σ ένα σπίτι, όπως βοηθάει και ο ευχάριστος και σχετικά εξωστρεφής χαρακτήρας. Οπότε ναι και ένας απλός περίπατος μπορεί να σταθεί αφορμή να γνωρίσεις κάποιον, μη το θεωρείς απίθανο.
Γενικα είναι σημαντικό να έχει ένας άνθρωπος φίλους αλλά για άλλους λόγους, όχι για να κάνει ερωτικές γνωριμίες μέσω αυτών.

Σχολιάζει ο/η