ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

5.10.2022 | 01:44
Δεν είμαι εδώ προς υπέρασπιση της Chase Meridian, αλλά μιλάς σοβαρά τώρα; Σου φαίνεται αυστηρή κριτική και ηθικολογία όλα όσα σπεύσαμε να πούμε στα σχόλια; Μπήκες έστω και 1 δευτερόλεπτο στη θέση του ανθρώπου που καταπάτησε η εξ. που πιστεύεις κιόλας ότι θα θελήσει να το παλέψει μαζί της; Εκείνη το πάλεψε μαζί του ή την "έκανε" με την πρώτη ευκαιρία φορτώνοντας τον τα συναισθηματικά της "σκουπίδια";
Εδώ δεν προσφέρουμε ούτε βοήθεια, ούτε ψυχολογική υποστήριξη. Αυτό το κάνουν οι ειδικοί. Εδώ λέμε ελεύθερα τη γνώμη μας και- όπως παρατήρησες- για να υπάρχει ομοφωνία(κάτι που σπανίως συμβαίνει, αφού μέχρι και εγώ συμφώνησα με το TheDude που σε κάθε εξομολόγηση εκείνος λέει "άσπρο" και εγώ λέω "μαύρο"), κάπου οφείλεται αυτό.
Τέλος, προσωπικά τύψεις και ενοχές δε θα με γέμιζαν ανώνυμοι σχολιαστές σε μια διαδικτυακή εξομολόγηση χωρίς νόημα, αλλά η απαράδεκτη συμπεριφορά μου απέναντι σε έναν άνθρωπο που με αγάπησε και ουδέποτε με έβλαψε. Ήξερε ποια ήταν, ας έμενε εξ'αρχής μακριά από το να καταφεύγει σε ανούσιους μελοδραματισμούς του στυλ "...χρειάζομαι αυτή την αγκαλιά και ας είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνω στην ζωή μου". Συγκινηθήκαμε.

Σχολιάζει ο/η