ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Σοβαρα τωρα το διαβασα και αυτο;;;; Η μια “αναγκαζεται” να δουλεψει επειδη ο μισθος του αντρα δεν φτανει ή για να ειναι ανεξαρτητη οικονομικα. Η αλλη “αναγκαζεται” να μεινει σπιτι να φροντιζει τα παιδια της (πως τολμησε να το κανει 😂) λογω συνθηκων (δεν εχει γονεις/πεθερικα/ο αντρας δεν βοηθαει ή λεφτα για νταντα), σημαινει πως χανει την αυτοεκτιμηση της; Επισης μπορει να μην γουσταρει να της μεγαλωνουν αλλοι τα παιδια.
Αν ο αντρας/πεθερικα ειναι λαλακες, δεν θα εχουν ασχημες/μειωτικες στμπεριφορες μονο οταν δεν ειναι οικονομικα ανεξαρτητη αλλα και οταν ειναι οικονομικα ανεξαρτητη. Παραδειγμα1: αν της κρατανε τα πεθερικα τα παιδια ενω αυτη δουλευει, τα πεθερικα να ανακατευονται στο γαμο επειδη νιωθουν οτι εχουν το δικαιωμα αυτο. Παραδειγμα 2: αν δουλευουν και οι δυο αλλα ο αντρας δεν συμμετεχει στο νοικοκυριο και στην ανατροφη των παιδιων, η γυναικα κουραζεται διπλα.
Οπως βλεπεις και στις δυο περιπτωσεις μπορουν να συμβουν τα παντα και απο ολους. Η καθε γυναικα κανει το καλυτερο που μπορει συμφωνα με τις συνθηκες αλλα να λεμε πως αυτες που μενουν σπιτι χανουν την αυτοεκτιμηση τους το θεωρω απαραδεκτο. Κανω πως δεν το διαβασα.

Σχολιάζει ο/η