Πάλι ρητορικές ερωτήσεις.... Δεν πειράζει...ας απαντήσουμε ξανά. ΤΟΝ ΧΩΡΙΖΕΙΣ. Δε συγκεκριμενοποιεις αν μένετε μαζί αν και απ' όσα γράφεις αυτό καταλαβαίνω. Αν λοιπόν βάζεις τα λεφτά και ο άλλος παίζει προ στον καναπέ απλά πέταξέ τον έξω. Δε δείχνει άτομο που ενδιαφέρεται να δουλέψει.

Σε όλους μπορεί να τύχει να χάσουν την εργασία τους. Το θέμα είναι τι κάνουν για αυτό. Αν μου έλεγες ότι σκίζεται να βρει και δε βρίσκει θα έλεγα να κάνεις λίγη υπομονή και ο επόμενων νικά. Ή επίσης αν μου έλεγες ότι είναι έτοιμος να κάνει οποιαδήποτε δουλειά εκτός αντικειμένου,μόνο και μόνο για να είναι κύριος και τυπικός στις υποχρεώσεις της συγκατοίκησης όλα οκ.

Εσύ μας περιγράφεις έναν αρχιτεμπελαρο που παίζει προ,καίει εγκέφαλο και γίνεται ειρωνικός γιατί περιμένει εξ ουρανού μια δουλειά κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του. Δε θέλει να βρει,βλέπει ότι τον παίρνει και συνεχίζει να ζει εις βάρος σου.
Κορίτσια κάπου ώπα!! Τελευταία ακούω και διαβάζω συνέχεια τέτοιες ιστορίες. Σας παρακαλώ πολύ. Είστε κορίτσια ανεξάρτητα,είστε κουκλάρες, έχετε τα προσόντα σας,την ανεξαρτησία σας...πως δέχεστε κάτι τέτοιο; Υποτίθεται ότι σαν ισχυρό φύλο ο άνδρας πρέπει να είναι πάνω από τη γυναίκα ή έστω ίσα και εσείς τους ταιζετε; Αγαπηστε κούκλες μου τον εαυτό σας και τον κόπο που κάνετε στη ζωή σας. Είναι δυνατόν να μην έχεις λεφτά για έναν καφέ γιατί στα τρώει το τεμπελοσκυλο; Διωξτον και μη τον δεχτείς πίσω. Σε εκμεταλλεύεται αν το έχεις καταλάβει... Είμαστε με κάποιον για να είμαστε καλά,για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον,όχι για να μας προκαλεί άγχος και να τον 'ζουμε'. Δεν είσαι η μαμά και ο μπαμπάς του.

Σχολιάζει ο/η