Μπλέξιμο άνευ λόγου.

1.Δεν υπάρχει σωστό και λάθος σε τέτοια ζητήματα, δεν είστε σε δικαστήριο, ούτε σε ψήφισμα μεταξύ φίλων (κακώς τα συζητάς). Αν σε κάποιον δεν αρέσουν οι μπάμιες ή δεν προλαβαίνει να τις μαγειρέψει, ας μην φάει. Δεν είναι ανάγκη να μείνουν οι άλλοι που ορέγονται τις μπάμιες νηστικοί.

2.Μπορείς κανείς άνετα να βλέπει τον άλλον να τρώει μπάμιες, ή και να τον ταΐζει με το πηρούνι τις μπάμιες, χωρίς να καταπίνει ο ίδιος, αν με εννοείς.

3.Δύο χρόνια δεν είναι πολύς χρόνος. Αντίθετα η ερωτική επιθυμία δεν κάμπτεται τόσο εύκολα, ειδικά σε τέτοιες ηλικίες. Οι μπάμιες σερβίρονται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, δεν είναι όλοι κουραστικοί, εφόσον υπάρχει διάθεση να χορτάσει ο άλλος.

4.Μην νομίζεις ότι μη ούσα ουδέποτε παντρεμένη, ούτε καν σε μακροχρόνια σχέση, γνωρίζεις τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες. Δεν γνωρίζεις, όπως νομίζεις.

5. Η ερωτική συμβατότητα είναι ζήτημα και ποιοτικό και ποσοτικό. Δεν υπερτερεί το ένα του άλλου. Οι φίλοι κρίνουν με βάση τα προσωπικά τους βιώματα. Που απέχουν από τα δικά σου.

6.Μην δένεις κόμπο ότι δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο. Ειδικά αν βαριέται μαζί σου για Χ λόγο δεν κοστίζει τίποτα να πει "είμαι κουρασμένος" και να ξελαφρώνει αλλού. Φυσικά μπορεί να μην αρέσκεται γενικώς στις μπάμιες, το'παμε αυτό.

Πιστεύω λίγο σε ξεμπέρδεψα.

Σχολιάζει ο/η