Πώς να κάνεις εύκολα και γρήγορα τα ψώνια σου

Πώς να κάνεις εύκολα και γρήγορα τα ψώνια σου Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Πώς να κάνεις εύκολα και γρήγορα τα ψώνια σου Facebook Twitter

Μόνο εγώ έχω την κακιά συνήθεια να προσπαθώ να ευχαριστήσω τους πάντες γύρω μου; Γιατί το κάνουμε αυτό στον εαυτό μας;  Η ώρα 17.00, βρίσκομαι στο γραφείο, και χτυπάει το τηλέφωνο.Είναι η Ιωάννα, η συγκάτοικος μου, που με ενημερώνει ότι αύριο το μεσημέρι έχουμε μάζωξη με τους δικούς της σπίτι και χρειάζεται κάτι πραγματάκια από το σουπερμάρκετ, τα οποία όμως δεν προλαβαίνει να πάρει γιατί τρέχει σε πρόβες μέχρι τις 22.00. "Ξέχασε με" της λέω, "έχω γιατρό μετά τη δουλειά και...". Ώσπου να τελειώσω την πρόταση μου έχει κλείσει. Ακολουθεί εντός πενταλέπτου η λίστα με τα ψώνια στα social και "δε θα έχω σήμα, σ'αγαπώ φιλάκια" για να με καλοπιάσει. Τι να κάνω; Μία κολλητή την έχω!

Το είχα ακούσει το e-fresh.gr αλλά δεν είχε τύχει να παραγγείλω. Για τα πάντα υπάρχει πρώτη φορά. Μου παίρνει 3 λεπτά - με το ρολόι- για να κάνω λογαριασμό και αρχίζω τα ψώνια μου.

Πώς να κάνεις εύκολα και γρήγορα τα ψώνια σου Facebook Twitter

Δεν προλαβαίνω να γκρινιάξω στη συνάδελφο Μάρθα για αυτό που έπαθα και να σου μου δίνει τη λύση: "Γιατί δεν παραγγέλνεις από το e-fresh.gr και να σου φέρουν τα πράγματα στο σπίτι;" με ρωτάει. Το είχα ακούσει το e-fresh.gr αλλά δεν είχε τύχει να παραγγείλω. Για τα πάντα υπάρχει πρώτη φορά. Μου παίρνει 3 λεπτά - με το ρολόι- για να κάνω λογαριασμό και αρχίζω τα ψώνια μου.

 

Σύντομα καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα. Από την αναζήτηση επιλέγω το προϊόν που θέλω και τικάρω την επιλογή "Προσφορά" και να σου όλες οι προσφορές μπροστά μου. Ποιο προϊόν δίνει 3+1 δώρο, ποιο είναι 20% κάτω. Εκτός αυτού, κάτω αριστερά βλέπω την τιμή κιλού. Έτσι μου είναι πολύ πιο εύκολο να επιλέξω αυτό που με συμφέρει. Τελειώνω με τη λίστα μου και επιλέγω και την ώρα που με βολεύει να έρθουν σπίτι. 12.00 -14.00 ακούγεται μια χαρά. Ευτυχώς έχω την επιλογή να πληρώσω και με την χρεωστική μου γιατί ως γνωστόν σπανίως έχω μετρητά σπίτι.

Πώς να κάνεις εύκολα και γρήγορα τα ψώνια σου Facebook Twitter

Την επόμενη μέρα το πρωί να σου το κουδούνι στις 12.30. Καλά τόσο on time; Με καλημερίζει ο Αργύρης, φέρνοντας τα μπλε κιβώτια στην πόρτα μου. Τέτοια εξυπηρέτηση δεν έχω ξαναζήσει! Βγάζοντας τις σακούλες, μου εξηγεί ότι τα προϊόντα έχουν ταξινομηθεί ανάλογα με το χώρο στον οποίο προορίζονται. Όντως βλέπω ότι έχουν χρωματιστές ετικέτες: Για ψυγείο, για κατάψυξη, για ντουλάπι. Και όσο ο Αργύρης αδειάζει τα κιβώτια, εγώ αναρωτιέμαι γιατί δεν ξεκίνησα να παραγγέλνω από το e-fresh.gr νωρίτερα.

Πώς να κάνεις εύκολα και γρήγορα τα ψώνια σου Facebook Twitter

Η συνολική εμπειρία ήταν απίστευτη. Όχι μόνο γλίτωσα την κουραστική ουρά στο σουπερμάρκετ αλλά παρέλαβα και τα ψώνια εύκολα και γρήγορα στην πόρτα μου. Πραγματικά μετά από αυτό, η ιδέα που έχω για το σουπερμάρκετ άλλαξε εντελώς. Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο και μου το απέδειξε το εύχρηστο site του e-fresh.gr. 

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM
«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM