Οι σχέσεις που έγιναν δεσμοί και δεν σπάνε με τίποτα

Οι σχέσεις που έγιναν δεσμοί και δεν σπάνε με τίποτα Facebook Twitter
Το επόμενο βήμα για τον καθένα μπορεί να είναι διαφορετικό, αλλά είναι εκείνο που σφραγίζει τις σχέσεις μας, σημαδεύει τη ζωή μας και τελικά μας κάνει να νιώθουμε ότι μπροστά μας βρίσκονται σημαντικές εμπειρίες.
0

ADVERTORIAL


Οι σχέσεις που έγιναν δεσμοί και δεν σπάνε με τίποτα Facebook Twitter

 

Υπάρχουν ορισμένες στιγμές που πραγματικά είναι ορόσημα στη ζωή σου. Τόσο πολύ που καθορίζουν την ίδια σου τη ζωή και τις σχέσεις με τους ανθρώπους που είναι μέρος αυτής. Αυτές τις στιγμές συνήθως δεν τις αντιλαμβάνεσαι την ώρα που συμβαίνουν, όμως όταν γυρνάς πίσω συνειδητοποιείς πόσο σπουδαίες ήταν και πόσο διαφορετική θα ήταν ολόκληρη η ζωή σου αν αυτές δεν σε είχαν οδηγήσει σε δρόμους που ίσως δεν φανταζόσουν. Αυτές οι στιγμές είναι εκείνες που σε ώθησαν να κάνεις το επόμενο βήμα.

Η νέα ταινία της Άλφα μας θυμίζει πόσο σημαντικές είναι οι αποφάσεις που παίρνουμε σε κάποιο κομβικό σημείο της ζωής μας και μας δένουν για πάντα με ορισμένους ανθρώπους.

Δυο φίλοι που αφήνουν το σπίτι των γονιών τους για να μείνουν μαζί. Και κάνουν το επόμενο βήμα μακριά από την πατρική τους οικογένεια για να δημιουργήσουν ένα άλλο σύστημα, διαφορετικό. Ένα σύστημα που τους γεμίζει με ευθύνες για την καθημερινότητά τους και με την έγνοια για όσα μέχρι τότε φρόντιζαν άλλοι γι' αυτούς. Οι φίλοι που ήταν παιδιά έγιναν ενήλικες και αποφάσισαν να μείνουν μαζί κάνοντας το επόμενο βήμα σε μια κατάσταση που τους δένει με τρόπο μοναδικό.

Οι σχέσεις που έγιναν δεσμοί και δεν σπάνε με τίποτα Facebook Twitter

Οι παιδικές φίλες που πορεύονται μαζί, γνωρίζουν ανθρώπους, παντρεύονται και συνεχίζουν να μιλάνε καθημερινά στο τηλέφωνο. Μόνο που τώρα δεν λένε για το πως πέρασαν το προηγούμενο βράδυ στο αγαπημένο τους στέκι, αλλά πόσο ξενύχτησαν γιατί ήταν άρρωστα τα παιδιά ή πόσο κουράστηκαν από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά. Και συνεχίζουν να χαμογελούν, έτοιμες για το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Εκείνο το βήμα που συνοψίζεται στην ερώτηση: «θα γίνεις νονά;» Η φιλία που έγινε κουμπαριά και η φίλη της μαμάς που είναι πλέον νονά αποτελεί την πιο ουσιαστική εξέλιξη μιας σχέσης ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που ξέρουν ότι δέθηκαν για πάντα μέσα από ένα βήμα τόσο σημαντικό.

Οι καταστάσεις που μπορεί να σε συνδέσουν με κάποιους ανθρώπους είναι εκείνες που θα θυμάσαι για πάντα. Το ταξίδι ζωής που ήθελες να κάνεις με την παρέα σου και ήρθε η στιγμή να το πραγματοποιήσεις. Ένα όνειρο που μοιραζόσουν με κάποιους ανθρώπους και τώρα θα το ζήσεις μαζί τους, ακριβώς όπως το φαντάστηκες. Το road trip που σε στρίμωξε μαζί με άλλους τέσσερις φίλους σε ένα αυτοκίνητο και σε οδήγησε στα παράλια της Ισπανίας για μια εμπειρία ζωής που μπορείς πραγματικά να μοιραστείς με όσους την έζησαν μαζί σου. Μια απόφαση, μια στιγμή και μια ανάμνηση που θα θυμάσαι για πάντα...

Κι αν μιλάμε για το επόμενο βήμα στις σχέσεις, εκείνο που δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο είναι η απόφαση να κάνεις ένα παιδί. Αυτή η κορυφαία στιγμή που αλλάζει τη ζωή σου για πάντα και οδηγεί τη σχέση σου σε μέρη ανεξερεύνητα, γεμάτα από συγκινήσεις, ευθύνες και πολλή αγάπη.

Όταν παίρνεις την απόφαση γι΄αυτό το βήμα δεν είσαι σίγουρος τι σε περιμένει, αλλά γνωρίζεις ότι εκείνη τη στιγμή είσαι έτοιμος να κάνεις αυτό το άλμα που θα συνταράξει ό,τι γνώριζες μέχρι τότε για τη ζωή σου. Αυτό το βήμα έτσι όπως περιγράφεται στην ταινία της Άλφα είναι μια υπέροχη στιγμή που μένει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό σου. Είναι αυτό το επόμενο βήμα που κάποιες φορές θα το θυμάσαι και θα γεμίζεις νοσταλγία και ευχαρίστηση που το έκανες.

 

Το επόμενο βήμα για τον καθένα μπορεί να είναι διαφορετικό, αλλά είναι εκείνο που σφραγίζει τις σχέσεις μας, σημαδεύει τη ζωή μας και τελικά μας κάνει να νιώθουμε ότι μπροστά μας βρίσκονται σημαντικές εμπειρίες. Αρκεί να πάρουμε την απόφαση να τις ζήσουμε.

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ