Το Novotel Athenes ανοίγει και πάλι τις πόρτες του την 1η Ιουλίου 2020

Το Novotel Athenes ανοίγει και πάλι τις πόρτες του την 1η Ιουλίου 2020 Facebook Twitter
0

Έχοντας γράψει τη δική του ιστορία στη φιλοξενία της Αθήνας από το 1988, το Novotel Athenes, μέλος της Accor, είναι έτοιμο να καλωσορίσει και πάλι τους επισκέπτες του και να υποδεχθεί τη σεζόν του 2020, την Τετάρτη 1η Ιουλίου.

Με γνώμονα την προστασία των συνεργατών και των φιλοξενούμενών του, το Νovotel Αthenes ανοίγει και πάλι τις πόρτες του, τηρώντας πιστά τις προβλεπόμενες οδηγίες των αρμόδιων κυβερνητικών και υγειονομικών φορέων. Το ξενοδοχείο εφαρμόζει επίσης ένα εύρος ενισχυμένων πρωτοκόλλων υγείας και πρόληψης της Accor, τα οποία σε συνδυασμό με το σήμα πιστοποίησης υγείας "Health First", θέτουν τις βάσεις για την άρτια επαναλειτουργία όλων των εγκαταστάσεων του, διασφαλίζοντας μια ασφαλή διαμονή.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας της Accor με την AXA, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε ένα δίκτυο επαγγελματιών υγείας για παροχή υπηρεσιών ιατρικής υποστήριξης, ενώ θα μπορούν να κάνουν χρήση ιατρικών τηλε-διαβουλεύσεων εφόσον παραστεί ανάγκη.

Τοποθετημένο στο κέντρο της Αθήνας με εύκολη πρόσβαση σε μερικά από τα πιο σημαντικά σημεία αναφοράς της πόλης, το Novotel Athenes διακρίνεται για την προσωποποιημένη προσέγγισή του στη φιλοξενία, βασισμένη στην κομψότητα και την απλότητα. Τα 196 δωμάτια και σουίτες του χαρακτηρίζονται από την άνετη διαμόρφωση και τη μοντέρνα αισθητική τους, ενώ η family friendly φιλοσοφία του το έχει αναδείξει σε αγαπημένο προορισμό για οικογένειες. Στις εγκαταστάσεις του συμπεριλαμβάνονται εστιατόριο, bar και γυμναστήριο, ενώ η πισίνα και το εστιατόριο στο roof garden με την απρόσκοπτη 360ο θέα σε όλη την Αθήνα, κερδίζουν τις εντυπώσεις. Παράλληλα, το πλήθος επιλογών σε πλήρως εξοπλισμένους συνεδριακούς χώρους που προσφέρει, καθώς και ο ιδιωτικός δωρεάν υπόγειος χώρος στάθμευσης το καθιστούν την ιδανική επιλογή για κάθε είδους εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Το Novotel Athenes ανοίγει και πάλι τις πόρτες του την 1η Ιουλίου 2020 Facebook Twitter

Ο Γενικός Διευθυντής του Νovotel Athenes, κ. Γιώργος Kρητικόπουλος δήλωσε: «Έπειτα από αρκετούς μήνες, η ομάδα του Novotel Athenes είναι έτοιμη να επιστρέψει και πάλι στο σπίτι της, στο σπίτι όλων όσων έχουμε την χαρά να υποδεχόμαστε από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου εδώ και 32 χρόνια. Πλήρως εναρμονισμένοι με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών και έχοντας πάντα ως στόχο την παροχή της προσωποιημένης φιλοξενίας και ενός υψηλού επιπέδου υπηρεσιών ανοίγουμε και πάλι τις πόρτες μας υποδεχόμενοι τη σεζόν του 2020. Το Novotel Athenes έχει λάβει το σήμα πιστοποίησης "Health First" και εφορμόζει μια σειρά πρωτοκόλλων σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα τόσο των εγχώριων φορέων, όσο και των διεθνών προτύπων της Accor. Επιπροσθέτως, οι επισκέπτες μας μπορούν να νιώθουν ασφαλείς κάθε στιγμή, καθώς μέσω της συνεργασίας της Accor με την AXA, έχουμε τη δυνατότητα να τους παρέχουμε πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και ιατρικές τηλε-διαβουλεύσεις. Κοιτάζοντας με αισιοδοξία την επόμενη μέρα του ελληνικού τουρισμού, ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους πρώτους επισκέπτες μας και να τους μυήσουμε στην εμπειρία του Novotel Athenes».

novotel.com

group.accor.com

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ