ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Sustenium Energy Pack: H νέα πρόταση της Menarini Hellas για τόνωση, αντοχή και ευεξία

Sustenium Energy Pack: H νέα πρόταση της Menarini Hellas για τόνωση, αντοχή και ευεξία Facebook Twitter
Ο Διακεκριμένος Έλληνας Chef Γιάννης Αποστολάκης, στέλνει το μήνυμα ΕΣΥ…ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ με Sustenium Plus
0

Μετά την επιτυχημένη είσοδο της Menarini Hellas στον τομέα των προϊόντων αυτοθεραπείας που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής των καταναλωτών, το τμήμα Consumer Healthcare της εταιρείας, παρουσιάζει μία νέα δυναμική πρόταση τη νέα χρονιά, παρέχοντας ολοκληρωμένη λύση ενέργειας, στην απαιτητική καθημερινότητα του σύγχρονου ανθρώπου.

Sustenium Energy Pack: H νέα πρόταση της Menarini Hellas για τόνωση, αντοχή και ευεξία Facebook Twitter
Ο Διακεκριμένος Έλληνας Chef Γιάννης Αποστολάκης, στέλνει το μήνυμα ΕΣΥ…ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ με Sustenium Plus

Μέσω της σειράς Sustenium, δημιούργησε τη νέα προϊοντική πρόταση Sustenium Energy Pack που απευθύνεται σε όλους, όσοι συνδυάζουν έναν έντονο τρόπο ζωής με την καθημερινή άθληση και άσκηση, προσφέροντας τόνωση, αντοχή  και ευεξία. Η πρόταση Sustenium Energy Pack περιλαμβάνει τα προϊόντα:

  • Sustenium – Μαγνήσιο και Κάλιο για τη σωστή λειτουργία των μυών και ενυδάτωση
  • Sustenium Plus για μέγιστη τόνωση
  • Sustenium Energy Sport για αντοχή στο maximum

Για την παρουσίαση της σειράς Sustenium Energy Pack, η Menarini Hellas σχεδίασε μια νέα επικοινωνιακή καμπάνια με πρωταγωνιστές τρεις δημοφιλείς και αγαπητούς εκπροσώπους, της γαστρονομίας, του αθλητισμού και της τέχνης: τον Γιάννη Αποστολάκη, Διακεκριμένο Έλληνα Chef, τον Alex Antetokounmpo, Διεθνή καλαθοσφαιριστή και την Δανάη Παππά, Δημοφιλή Ηθοποιό/Χορεύτρια. Στον καθένα από τους τρεις «πρεσβευτές», αντιστοιχεί ένα διαφορετικό προϊόν από το ενεργειακό πακέτο, με βάση τις καθημερινές του ανάγκες, προσφέροντας μια καινοτόμο επιλογή για την διατήρηση της υγείας και της ευεξίας του.

Sustenium Energy Pack: H νέα πρόταση της Menarini Hellas για τόνωση, αντοχή και ευεξία Facebook Twitter
O Διεθνής Καλαθοσφαιριστής Alex Antetokounmpo στέλνει το μήνυμα ΕΣΥ…ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ με Sustenium Energy Sport

Η κα. Άννα Γουρνά, επικεφαλής του τμήματος Consumer Healthcare αναφερόμενη στην επικοινωνιακή καμπάνια του Sustenium Energy Pack δήλωσε: «το ενεργειακό πακέτο Sustenium Energy Pack, έρχεται ως εξέλιξη της ήδη επιτυχημένης πορείας των προϊόντων της σειράς αυτοθεραπείας Sustenium και αποτελεί μια ολοκληρωμένη και καινοτόμο επιλογή, απαντώντας στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Είναι μεγάλη χαρά για όλους εμάς στην Menarini Hellas, η συμμετοχή τριών εξαιρετικά ταλαντούχων & αγαπητών επαγγελματιών των κ.κ. Γ. Αποστολάκη, Α.Antetokounmpo και της κ. Δ. Παππά, στην επικοινωνιακή καμπάνια, ως «πρεσβευτές» της σειράς. Εκτιμούμε ιδιαίτερα τη δυναμική τους, την προσωπικότητά τους καθώς και τις αξίες που εκφράζουν. Τους ευχαριστούμε για την συνεργασία και ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε αυτό το νέο ξεκίνημά μας».

Market news
0

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΧΑΝ & ΦΟΔΣΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Ανακηρύχθηκαν οι νικητές του Μεγάλου Εκπαιδευτικού Διαγωνισμού Ανακύκλωσης σε 13 Δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Market news / ΤΕΧΑΝ & ΦΟΔΣΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Οι νικητές του Μεγάλου Εκπαιδευτικού Διαγωνισμού Ανακύκλωσης

Μαθητές από 200 σχολικά τμήματα των 13 Δήμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου συμμετείχαν ενεργά στον διαγωνισμό της ΤΕΧΑΝ δείχνοντας τον δρόμο για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
THE LIFO TEAM