Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας: Το Beegin έκανε την αρχή και συνεχίζει

Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας: Το Beegin έκανε την αρχή…και συνεχίζει! Facebook Twitter
0

Έχοντας ήδη κάνει την αρχή, με την αγορά μελισσιών και εξοπλισμού για τους μελισσοκόμους της Βόρειας Εύβοιας, η Endless EC συνεχίζει την υποστήριξη της πρωτοβουλίας Beegin!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας, η εταιρεία καλεί ενεργά όλους να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας. Μέσα από το beegin.gr, όλοι μπορούν να μάθουν για το μέγεθος της καταστροφής που έπληξε την Βόρεια Εύβοια, το καλοκαίρι του 2021, αλλά και πώς μπορούν , με δύο απλά βήματα να στηρίξουν έμπρακτα την πρωτοβουλία και μέσω αυτής, τους ανθρώπους, τις μέλισσες και τελικά, τη φύση στη Βόρεια Εύβοια.

Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας: Το Beegin έκανε την αρχή…και συνεχίζει! Facebook Twitter

Μέσω της αρχικής δωρεάς της Endless EC, εντοπίστηκαν οι ανάγκες τοπικών παραγωγών σε δύο χωριά της Βόρειας Εύβοιας, στο χωριό Αχλάδι και στο χωριό Παπάδες και δωρίστηκαν συνολικά 171 νέες κυψέλες σε 12 μελισσοκόμους. Κάθε κυψέλη έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως 20.000 μέλισσες και η δωρεά έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τους τοπικούς παραγωγούς αλλά και τα δάση της περιοχής με 3.420.000 μέλισσες.

Επίσης, μέσω της προώθησης και της επικοινωνίας της πρωτοβουλίας, έχει συγκεντρωθεί ένα μέρος του χρηματικού ποσού που θα διατεθεί για την κάλυψη της επόμενης ανάγκης που θα εντοπίσει η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΔΗΩ».  Έτσι, συνεχίζεται το έργο του Beegin, ώστε να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες τοπικών μελισσοκόμων, με τελικό στόχο την ανάκαμψη του περιβάλλοντος.

H εταιρεία καλεί όλους να επισκεφτούν το beegin.gr και να στηρίξει την προσπάθεια αυτή, μέσω του button «Δράσε τώρα!».

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ACS: Εύκολη και ευέλικτη παραλαβή δεμάτων με το “My favourite ACS Locker”

Market news / ACS: Εύκολη και ευέλικτη παραλαβή δεμάτων με το “My favourite ACS Locker”

Τα δέματα θα είναι διαθέσιμα για αυτόματη παραλαβή 24 ώρες το 24ωρο από το αγαπημένο ACS Locker, ή εναλλακτικά από κάποιο κατάστημα ACS που θα έχει προεπιλέξει αντίστοιχα ο πελάτης-παραλήπτης μέσω της ACiStant.
THE LIFO TEAM
Share a Coke: Η εμβληματική καμπάνια της Coca-Cola επιστρέφει και δίνει το όνομα σου στο φετινό καλοκαίρι

Market news / Share a Coke: Η εμβληματική καμπάνια της Coca-Cola επιστρέφει και δίνει το όνομα σου στο φετινό καλοκαίρι

Η Coca-Cola εμπνέεται από την μουσική και συνεργάζεται με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, για 3η διαδοχική χρονιά, τοποθετώντας την gen-z στο επίκεντρο της νέας της παγκόσμιας καμπάνιας.
THE LIFO TEAM
Σύγκρινε τώρα τιμές για όλα τα ελικόπτερα της Ελλάδας, online

Market news / Σύγκρινε τώρα τιμές για όλα τα ελικόπτερα της Ελλάδας, online

Ένα χρόνο μετά την έναρξη των πρώτων τακτικών πτήσεων με ελικόπτερο στην Ελλάδα, η hoper διευρύνει σημαντικά τις υπηρεσίες της, δίνοντας πλέον στο επιβατικό κοινό τη δυνατότητα να κλείσει online ιδιωτικές πτήσεις και με συνεργαζόμενους αερομεταφορείς – γρήγορα, απλά και με πλήρη διαφάνεια.
THE LIFO TEAM