Ο Ηλίας Γκότσης είναι το νέο training πρόσωπο της PUMA

Ο Ηλίας Γκότσης είναι το νέο training πρόσωπο της PUMA Facebook Twitter
0

O Ηλίας Γκότσης, η «ήρεμη δύναμη» του Survivor 2018 που ανέτρεψε τα προγνωστικά με τις αγωνιστικές του ικανότητες και με την ταπεινότητα του, κατάφερε να κατακτήσει το έπαθλο, τις καρδιές των Ελλήνων αλλά και την κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών PUMA, η οποία είδε στο πρόσωπο του τον εκπρόσωπο της νέας training καμπάνιας ‘’24/7’’. Η φιλοσοφία του brand ταυτίζεται με τις αξίες του Ηλία, ενώ η επιμονή για την κατάκτηση του στόχου και το ευ αγωνίζεσθαι αποτέλεσαν βασικούς λόγους που οδήγησαν στην έναρξη της πιο δυνατής φετινής συνεργασίας.

Η έμφυτη αγάπη του Ηλία για τη γυμναστική και το απαιτητικό καθημερινό χρονοδιάγραμμά του καθιστούν απαραίτητη την ανάγκη για υποστήριξη και υποβοήθηση από κορυφαίες τεχνολογίες και καινοτόμα προϊόντα, κατάλληλα σε όλο το φάσμα της καθημερινότητας, από το γυμναστήριο έως το δρόμο! Η PUMA, αναγνωρίζοντας την ανάγκη αυτή καθώς και την ιδιαιτερότητα του σύγχρονου άνδρα να προσαρμόζεται σε κάθε απαιτητική στιγμή της ημέρας, εξελίσσει διαρκώς τα προϊόντα της, συνδυάζοντας τις σύγχρονες training τεχνολογίες υψηλών επιδόσεων με τις τάσεις του αύριο και δημιουργεί συλλογές για αυτούς που επιθυμούν να σπάσουν τα όρια τους με στυλ!

Ο Ηλίας Γκότσης είναι το νέο training πρόσωπο της PUMA Facebook Twitter
Ο κος Ηλίας Γκότσης με τον Sports Marketing Manager του Ομίλου Φάις, κο Γιώργο Καβακάκη

Ως η πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια της PUMA, ο Ηλίας Γκότσης θα πρωτοστατήσει στην εξάπλωση της φιλοσοφίας ‘’24/7’’, επαναπροσδιορίζοντας τη σχέση του training με τους ρυθμούς της καθημερινότητας, σε μια εποχή όπου οι προπονήσεις δεν είναι πλέον περιορισμένες στο γυμναστήριο, αλλά και έξω από αυτό.

«Στόχος είναι να ανακαλύπτω τα όρια μου, να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω και να τα ξεπερνάω για να πάω όσο πιο μακριά μπορώ», αναφέρει ο φετινός νικητής του παιχνιδιού επιβίωσης, ταυτισμένος απόλυτα με την ‘’24/7’’ PUMA οπτική.

 

Be a winner! Train faster with PUMA!

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Share a Coke: Η εμβληματική καμπάνια της Coca-Cola επιστρέφει και δίνει το όνομα σου στο φετινό καλοκαίρι

Market news / Share a Coke: Η εμβληματική καμπάνια της Coca-Cola επιστρέφει και δίνει το όνομα σου στο φετινό καλοκαίρι

Η Coca-Cola εμπνέεται από την μουσική και συνεργάζεται με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, για 3η διαδοχική χρονιά, τοποθετώντας την gen-z στο επίκεντρο της νέας της παγκόσμιας καμπάνιας.
THE LIFO TEAM
Σύγκρινε τώρα τιμές για όλα τα ελικόπτερα της Ελλάδας, online

Market news / Σύγκρινε τώρα τιμές για όλα τα ελικόπτερα της Ελλάδας, online

Ένα χρόνο μετά την έναρξη των πρώτων τακτικών πτήσεων με ελικόπτερο στην Ελλάδα, η hoper διευρύνει σημαντικά τις υπηρεσίες της, δίνοντας πλέον στο επιβατικό κοινό τη δυνατότητα να κλείσει online ιδιωτικές πτήσεις και με συνεργαζόμενους αερομεταφορείς – γρήγορα, απλά και με πλήρη διαφάνεια.
THE LIFO TEAM
Cream Crackers Παπαδοπούλου   Πως η επιλογή ενός σνακ γίνεται ... Απλά, Τραγανά, Τετράγωνα.

Market news / Cream Crackers Παπαδοπούλου: Πώς η επιλογή ενός σνακ γίνεται ... Απλά, Τραγανά, Τετράγωνα.

Με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη ηθοποιό Έλενα Χαραλαμπούδη, γνωστή και ως «5 Minute Mum», τα Cream Crackers ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ στη νέα τους καμπάνια, μας υπενθυμίζουν ότι παρόλο που  oι επιλογές είναι πολλές, το σνακ δεν θέλει και τόση σκέψη
LIFO NEWSROOM
Η Praktiker Hellas ενισχύει το Πρόγραμμα «Το Σπίτι μας Αλλάζει την πόλη» με στρατηγικές συνεργασίες για την αστική βιωσιμότητα

Market news / «Το Σπίτι μας Αλλάζει την πόλη»: Η Praktiker Hellas διευρύνει το πρόγραμμα με στρατηγικές συνεργασίες

Με τη συμμαχία της We4all και του Δήμου Αγίας Παρασκευής, η Praktiker δρομολογεί για το 2025 ουσιαστικές παρεμβάσεις για τη βιοποικιλότητα, την περιβαλλοντική εκπαίδευση και τη διαμόρφωση βιώσιμων αστικών κοινοτήτων.
THE LIFO TEAM