ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΣΗ

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΣΗ Facebook Twitter
0

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013, στις 8.30 μ.μ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος) στην εξαιρετική μουσικοθεατρική εκδήλωση με τίτλο «Με Λένε Κάρμεν», που οργανώνει το κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση ΕΣΤΙΑ. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη βοήθεια των παιδιών με νοητική υστέρηση που φιλοξενεί η ΕΣΤΙΑ.

Στην εκδήλωση αποσπάσματα από τη διασκευή της όπερας Carmen του Bizet θα τραγουδήσει η mezzo-sopranoΚατερίνα Ρούσσου, με τη συνοδεία στο πιάνο του Κάρολου Ζουγανέλη. Αφήγηση, από την ηθοποιό Μάγδα Μαυρογιάννη.

Εισιτήρια θα πωλούνται από 11 Οκτωβρίου, στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (Βας. Σοφίας 51& Κόκκαλη 1, Αθήνα) και στα καταστήματα Public.

Τιμές εισιτηρίων: 35, 22, και 8 ευρώ (φοιτητικά, ΑμΕΑ)

Σας περιμένουμε όλους στην εκδήλωσή μας για να στηρίξουμε με τη συμμετοχή μας το έργο του Κέντρου ΕΣΤΙΑ.  

Την εκδήλωση υποστηρίζει ο Σύλλογος Φίλων της ΕΣΤΙΑΣ «Μήνυμα Αγάπης».

Αξίζει να έρθετε με τους φίλους σας!

Σας ευχαριστούμε για την συμπαράσταση.

 

Πληροφορίες:210 6713149

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Lidl λανσάρει διεθνή χριστουγεννιάτικη καμπάνια: «Γιατί όλα τα υπέροχα αξίζουν κάθε μέρα»

Market news / Η Lidl λανσάρει διεθνή χριστουγεννιάτικη καμπάνια: «Γιατί όλα τα υπέροχα αξίζουν κάθε μέρα»

Η Lidl εγκαινιάζει τη γιορτινή περίοδο με την έναρξη της διεθνούς Χριστουγεννιάτικης καμπάνιας της, κάτω από το σύνθημα «Γιατί όλα τα υπέροχα αξίζουν κάθε μέρα». Η καμπάνια υπερβαίνει την παραδοσιακή εποχική διαφήμιση και τοποθετείται ως στρατηγική συνέχεια της διεθνούς καμπάνιας «Lidl. Γιατί αξίζει». Συνδυάζει την κύρια δραστηριότητα της Lidl ως εταιρεία λιανικού εμπορίου στην καρδιά της κοινωνίας με την ολοκληρωμένη δέσμευσή της για τους ανθρώπους και το περιβάλλον.
THE LIFO TEAM