Το efood παρουσιάζει τη νέα του τηλεοπτική καμπάνια για το delivery στην Ελλάδα

Το efood παρουσιάζει τη νέα του τηλεοπτική καμπάνια για το delivery στην Ελλάδα Facebook Twitter
0

Το efood, η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, παρουσιάζει τη νέα του τηλεοπτική καμπάνια, η οποία αναδεικνύει την πολύπλευρη ταυτότητα του brand, ενώ ανταποκρίνεται πλήρως στις προκλήσεις της εποχής που βιώνουμε.

Η κεντρική ταινία της καμπάνιας η οποία, όπως αναφέρει η εταιρεία, ξεχωρίζει τόσο για την αισθητική όσο και για τους γρήγορους ρυθμούς της, εξυψώνει την καθημερινότητα παρουσιάζοντας πώς όλοι μπορούν να παραγγείλουν εύκολα και γρήγορα ό,τι, μα ό,τι, θέλουν από το efood.

Παράλληλα, η ιστορία της καμπάνιας σφραγίζει την υπόσχεση της υπηρεσίας διανομής - delivered by efood -, που στελεχώνεται από διανομείς του efood και εξυπηρετεί κάθε τύπο καταστήματος, θέλοντας να στηρίξει τον κλάδο της εστίασης και τις τοπικές επιχειρήσεις.

Από το φαγητό και τον καφέ, μέχρι τα ψώνια από την αλυσίδα supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, και τα καθημερινά απαραίτητα από μανάβικα, ιχθυοπωλεία, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, κάβες, bar και φούρνους, όλα είναι delivered by efood.

 

Αξιοσημείωτα, το δημιουργικό της καμπάνιας επιμελήθηκε πλήρως η ομάδα του efood ενώ την παραγωγή επιμελήθηκε η DK Films.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

efood Voxxed Days

Market news / Voxxed Days: Το efood στο μεγαλύτερο συνέδριο ανάπτυξης λογισμικού και νέων τεχνολογιών

Για το efood, η επένδυση στους ανθρώπους που δημιουργούν και εξελίσσουν την τεχνολογία για τη βέλτιστη αξιοποίηση των υπηρεσιών του, είναι συνώνυμη με την ίδια την ανάπτυξη της εταιρείας.
THE LIFO TEAM
Η Lidl Ελλάς πιστή στη δέσμευσή της για την προστασία του περιβάλλοντος μειώνει διαρκώς το ενεργειακό της αποτύπωμα

Market news / Lidl Ελλάς: Πιστή στη δέσμευσή της για την προστασία του περιβάλλοντος, μειώνει διαρκώς το ενεργειακό της αποτύπωμα

Η εταιρεία πιστοποιήθηκε και φέτος κατά ISO 50001 για το σύστημα διαχείρισης ενέργειάς της και εξασφάλισε πράσινα πιστοποιητικά για το 100% της ενέργειας που προμηθεύεται από την Protergia, τον Τομέα Ηλεκτρικής Ενέργειας της MYTILINEOS.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ