efood market: Δωρεάν delivery στις τρεις πρώτες παραγγελίες για Ιούλιο & Αύγουστο

efood market: Δωρεάν delivery στις τρεις πρώτες παραγγελίες για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο Facebook Twitter
0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το efood, η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να κάνουν τις καθημερινές αγορές τους από το efood market, με δωρεάν παράδοση, για τις τρεις πρώτες παραγγελίες τους. Η ενέργεια ισχύει έως τις 31 Αυγούστου, ανεξάρτητα με το κόστος του καλαθιού αγορών και εμφανίζεται αυτόματα στην πλατφόρμα του efood κατά την ολοκλήρωση της αγοράς.

Το efood δημιουργεί μια σειρά από προσφορές και ενέργειες για τους καταναλωτές του, παραμένοντας η πλέον οικονομικά προσιτή πλατφόρμα. Μέσω του efood market, οι καταναλωτές επωφελούνται από τη δυνατότητα να επιλέγουν είδη σούπερ μάρκετ και να παραλαμβάνουν εντός λίγων λεπτών από την παραγγελία τους. Το efood market είναι διαθέσιμο σε 3 πόλεις στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα), παρέχει περισσότερες από 6000 επιλογές προϊόντων, καλύπτοντας όλο το φάσμα των καθημερινών αναγκών, από φρουτολαχανικά, γαλακτοκομικά, ζυμαρικά και έτοιμα γεύματα, έως απορρυπαντικά, είδη προσωπικής υγιεινής και πολλές ακόμα κατηγορίες. Μάλιστα, στο efood market μπορεί κανείς να βρει weekly deals που ανανεώνονται κάθε εβδομάδα και να επιλέξει ανάμεσα σε μοναδικές προσφορές έως και -50% και combos προϊόντων.

Με ωράριο λειτουργίας, καθημερινά από τις 8.00 το πρωί έως τις 12.30 το βράδυ, Κυριακές και αργίες, το efood market δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αγοράζουν προϊόντα -και πέραν του ωραρίου των φυσικών καταστημάτων- με σταθερές τιμές και με παραλαβή στο χώρο τους.

Επισκεφθείτε το efood και στα:

e.food.gr

facebook.com/efood.gr

instagram.com/efoodgr/

linkedin.com/company/e-food-gr

youtube.com/user/efoodgr

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η καρδιά του NBA χτύπησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο κέντρο της Αθήνας με το “3on3 Road to Glory” της Novibet

Market news / Η καρδιά του NBA χτύπησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο κέντρο της Αθήνας με το “3on3 Road to Glory” της Novibet

Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαΐου, περισσότερες από 100 ομάδες και πάνω από 400 παίκτες συμμετείχαν σε ένα διήμερο γεμάτο δυνατές αναμετρήσεις, μουσική, challenges και διαδραστικές εμπειρίες.
THE LIFO TEAM
The “Butterfly Effect”: Μετατρέποντας την Αστυπάλαια στο απόλυτο BMX playground

Market news / The “Butterfly Effect”: Μετατρέποντας την Αστυπάλαια στο απόλυτο BMX playground

Ο Red Bull αθλητής, Γιώργος Νταβουτιάν, με διεθνείς διακρίσεις και συμμετοχές σε παγκόσμια projects, πραγματοποιεί μια μοναδική κατάβαση στο νησί «πεταλούδα», σε μια αλυσιδωτή διαδρομή γεμάτη tricks.
THE LIFO TEAM