#diorstandswithwomen: Η Christian Dior Parfums στηρίζει το πρόγραμμα CTAOP YOUTH LEADERS SCHOLARSHIP

#diorstandswithwomen: Η Christian Dior Parfums στηρίζει το πρόγραμμα CTAOP YOUTH LEADERS SCHOLARSHIP Facebook Twitter
0

Ο οίκος Dior, αντλώντας έμπνευση από την ιστορία του που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με εξαιρετικές γυναίκες, αποκαλύπτει μια σειρά σύντομων πορτρέτων σε μορφή φιλμ, όπου τις ακούμε να μας ταξιδεύουν στη δική τους ιστορία.


Παθιασμένες και πιστές στις αξίες τους, όλες έχουν δουλέψει σκληρά για να αφήσουν το αποτύπωμά τους στον κόσμο και με υπερηφάνεια μοιράζονται το ταξίδι τους με σκοπό να εμπνεύσουν κι άλλες γυναίκες.


Με εκείνες και χάρη σε εκείνες, ο Dior επιλέγει να γιορτάσει τη θηλυκότητα εστιάζοντας στο θάρρος, την αυτοπεποίθηση, την υπερηφάνεια και κυρίως το να μοιράζεσαι την έμπνευση και τις εμπειρίες.

Η ιστορία του οίκου Dior είναι γεμάτη από έντονες γυναικείες προσωπικότητες και χαρακτηρίζεται από δυναμικές γυναίκες που είναι ικανές να πάρουν στα χέρια τους το πεπρωμένο τους. Ανάμεσα σε εκείνες τις αποφασιστικές φιγούρες συγκαταλέγεται και η Catherine Dior, η λατρεμένη αδερφή του Christian Dior, που έχει αναχθεί σε ηρωίδα του οίκου. Επρόκειτο για μέλος της αντίστασης που συνελήφθη και απελάθηκε, αποτελούσε πάντοτε ένα παράδειγμα προς έμπνευση για τον αδερφό της λόγω του θάρρους και της εντιμότητάς της.

Μερικές δεκαετίες αργότερα, το πνεύμα του Οίκου Dior χαρακτηρίζεται ακόμα από δυναμική θηλυκότητα χάρη σε προσωπικότητες όπως η Charlize Theron, το εμβληματικό πρόσωπο του J'Adore και προσηλωμένη στο σκοπό της καλλιτέχνιδα, καθώς και από τη Maria Grazia Chiuri, την πρώτη γυναίκα καλλιτεχνική διευθύντρια για τις γυναικείες συλλογές ρούχων Dior και θερμή υποστηρίκτρια του φεμινισμού. Οι αμέτρητες εκφάνσεις του φεμινισμού με αποφασιστικότητα αποτυπώνονται επίσης και μέσα από τις παραγωγούς λουλουδιών για αρώματα στην Grasse, που συνεργάζονται με τον Οίκο και πιο συγκεκριμένα από την Carole Biancalana, η οποία έχει αναβιώσει την πλήρη ομορφιά της περιοχής και είναι αφοσιωμένη στη συνέχιση της παραδοσιακής τεχνογνωσίας.

Σε αυτή τη σειρά συνεντεύξεων με εξαιρετικές γυναίκες, συναντάμε φυσικά τη Charlize Theron, καθώς και πολλές ακόμα μεταξύ των οποίων την Cara Delevingne, πρόσωπο της περιποίησης δέρματος και του μακιγιάζ Dior, ηθοποιούς όπως η Li Bing Bing. η Golshifteh Farahani, η Yalitza Aparicio και η Leyna Bloom, η χορεύτρια και χορογράφος Parris Goebel, η φωτογράφος Pamela Tulizo, το κορυφαίο μοντέλο Paloma Elsesser, η παραγωγός λουλουδιών Carole Biancalana και η καθηγήτρια Marina Cavazzana, μια πρωτοπόρος στη γονιδιακή θεραπεία.

Είτε είναι συγγραφείς, είτε ηθοποιοί, είτε χορεύτριες, είτε επιστήμονες, άγνωστες στο κοινό ή παγκοσμίως διάσημες, έχουν όλες συναινέσει να αποκαλύψουν ένα κομμάτι της ζωής τους και να μοιραστούν μαζί μας γεγονότα που τις σημάδεψαν. Με το κεφάλι ψηλά μας αποκαλύπτουν την κομβική στιγμή ή εκείνες τις στιγμές που καθόρισαν τις ζωές τους. Λαμπρά παραδείγματα σε ό,τι αφορά το αποτύπωμα που αφήνουν στον κόσμο, αυτές οι γυναίκες είναι πηγή έμπνευσης και έχουν επιλεχθεί για να μας μιλήσουν και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με άλλες γυναίκες.

Θέλοντας να ενθαρρύνει τις γυναίκες να υποστηρίζουν τους εαυτούς τους και προτρέποντάς τις να μεταφέρουν αυτή την ευθύνη και στις επόμενες γενιές, ο οίκος Dior εμπνέεται και αναπτύσσει μια σχέση δέσμευσης με το CTAOP (Charlize Theron Africa Outreach Project).

Parfums Christian Dior X CTAOP (Charlize Theron Africa Outreach Project)

Εδώ και αρκετά χρόνια, η εταιρεία Christian Dior Parfums υποστηρίζει το CTAOP (Charlize Theron Africa Outreach Project), που έχει ιδρύσει η Charlize Theron το 2007, για να υποστηρίξει ένα δίκτυο υγειονομικών και εκπαιδευτικών οργανισμών που εργάζονται για να βοηθήσουν τους νέους στην υποσαχάρια Αφρική να είναι υγιείς και να αξιοποιούν τις δυνατότητές τους.


Σήμερα, φυσικό επόμενο αυτής της φιλανθρωπικής δέσμευσης είναι η συνάντηση με το #diorstandswithwomen προκειμένου να προωθηθεί η εκπαίδευση και η ενδυνάμωση των νέων χάρη στην υποτροφία του CTAOP YOUTH LEADERS. Αυτό το νέο πρόγραμμα, λανσαρίστηκε το 2018 με τους πρώτους υποτρόφους να ξεκινούν το 2019, δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το κέντρο UCLA για την παγκόσμια υγεία και την εκπαίδευση. Στόχος του προγράμματος CTAOP YOUTH LEADERS SCHOLARSHIP είναι η υποστήριξη και η βοήθεια στους μελλοντικούς ηγέτες, που συχνά είναι νεαρές γυναίκες που επαινούνται για τη συμμετοχή και την παθιασμένη αφοσίωσή τους στις τοπικές κοινότητες.

Το πρόγραμμα χορηγεί ατομικές υποτροφίες για κάλυψη τετραετών διδάκτρων, διαμονής, βιβλίων και ταξιδιωτικών εξόδων, φορητού υπολογιστή, ατομικής καθοδήγησης και ανάπτυξης ηγετικών ικανοτήτων.


Το CTAOP YOUTH LEADERS SCHOLARSHIP έχει κάνει ήδη πραγματικότητα για 15 νεαρούς υποτρόφους, το ταξίδι της ολοκλήρωσης της πανεπιστημιακής τους μόρφωσης.


Σήμερα, η εταιρεία Christian Dior Parfums δεσμεύεται να καλύψει τις υποτροφίες για το επερχόμενο έτος 2021 για το πρόγραμμα CTAOP YOUTH LEADERS SCHOLARSHIP και για μια περίοδο 4 ετών.

@dior
@diorparfums
#diorstandswithwomen #diorchinup

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 ΦΕΡΕ - ΚΕΡΔΙΣΕ: Η WATT+VOLT κληρώνει 10.000€ στον υπερτυχερό που θα φέρει τον λογαριασμό του σε ένα κατάστημα!

Market news / «ΦΕΡΕ - ΚΕΡΔΙΣΕ»: Η WATT+VOLT κληρώνει 10.000€ στον υπερτυχερό που θα φέρει τον λογαριασμό του σε ένα κατάστημα

Γιατί στη WATT+VOLT οι εκπλήξεις δε σταματάνε ποτέ ενώ ως ο πιο καινοτόμος πάροχος ενέργειας, θέτει τους καταναλωτές στον πυρήνα των προτεραιοτήτων της φροντίζοντας με πρωτότυπες πρωτοβουλίες και ενέργειες να βγαίνουν όλοι νικητές.
THE LIFO TEAM
Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας: Το Beegin έκανε την αρχή…και συνεχίζει!

Market news / Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας: Το Beegin έκανε την αρχή και συνεχίζει

Μέσα από το beegin.gr, όλοι μπορούν να μάθουν για το μέγεθος της καταστροφής που έπληξε την Βόρεια Εύβοια, το καλοκαίρι του 2021, αλλά και πώς μπορούν, με δύο απλά βήματα να στηρίξουν έμπρακτα την πρωτοβουλία και μέσω αυτής, τους ανθρώπους, τις μέλισσες και τελικά, τη φύση στη Βόρεια Εύβοια.
THE LIFO TEAM
Γιορτή παράδοσης σύγχρονου γηπέδου 5x5 στη Β. Εύβοια από τον ΔΕΣΜΟ σε ανταπόκριση των πυρκαγιών που έπληξαν την περιοχή.

Market news / Γιορτή παράδοσης σύγχρονου γηπέδου 5x5 στη Β. Εύβοια από τον ΔΕΣΜΟ σε ανταπόκριση των πυρκαγιών που έπληξαν την περιοχή

Μόλις 8 μήνες μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές και χάρη στην υποστήριξη δωρητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, η ομάδα του Δεσμού παρέδωσε ένα σύγχρονο γήπεδο 5Χ5 στη Λίμνη Ευβοίας.
THE LIFO TEAM
Novibet: Οκτώ Υποψηφιότητες στα EGR Marketing & Innovation Awards 2022

Market news / Novibet: Οκτώ Υποψηφιότητες στα EGR Marketing & Innovation Awards 2022

Με στόχο να προσφέρει στα μέλη της την καλύτερη δυνατή εμπειρία ψυχαγωγίας, η εταιρεία υλοποιεί επικοινωνιακά πλάνα βασισμένα σε πρωτοποριακές και ευρηματικές ιδέες, δημιουργώντας νέα trends και αλλάζοντας τα δεδομένα στον κλάδο της διαδικτυακής ψυχαγωγίας.
THE LIFO TEAM
Ο Όμιλος Druckfarben καλωσόρισε τους συνεργάτες του στις νέες σύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις της KRAFT Paints & BIOCLIMA

Market news / Ο Όμιλος Druckfarben καλωσόρισε τους συνεργάτες του στις νέες σύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις της KRAFT Paints & BIOCLIMA

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να γνωρίσουν από κοντά  τα Πιστοποιημένα Δομικά Συστήματα Ενεργειακής Αναβάθμισης BIOCLIMA®.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ