Το BCA διοργανώνει μια σειρά διαδικτυακών διαλέξεων για το ευρύ κοινό

Το BCA διοργανώνει μια σειρά διαδικτυακών διαλέξεων για το ευρύ κοινό Facebook Twitter
0

Το BCA διοργανώνει, για το ευρύ κοινό, μια σειρά διαδικτυακών διαλέξεων. Διακεκριμένοι επιστήμονες και στελέχη του επιχειρηματικού χώρου θα αναπτύσσουν θέματα γενικού ενδιαφέροντος, με τρόπο απλό και εύληπτο, απολύτως κατανοητό, χωρίς να απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις ή σχετικές σπουδές. Μολονότι πυρήνας αυτών των διαλέξεων θα είναι οι τομείς στους οποίους ειδικεύεται το BCA όπως τα οικονομικά, η ναυτιλία και τα τουριστικά - ξενοδοχειακά, η θεματολογία τους θα επεκτείνεται και σε άλλους τομείς που αφορούν την καθημερινότητά μας.

Θα μπορείτε να συμμετέχετε υποβάλλοντας ερωτήσεις στον ομιλητή, στις οπoίες θα απαντάει σε πραγματικό χρόνο. Οι διαλέξεις θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας «Μένουμε σπίτι - Πάμε ομιλία!». Όλα γίνονται σε εθελοντική βάση: και η οργάνωση από το BCA και η συμμετοχή των ομιλητών είναι μια αφιλοκερδής προσφορά ενταγμένη στην προσπάθεια όλων μας να κάνουμε την εποχή του κορωνοϊού λιγότερο δύσκολη και περισσότερο δημιουργική, επενδύοντας σε γνώση και σε ανάπτυξη δεξιοτήτων.

Το BCA χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια τη διαδικτυακή επικοινωνία και την εξ αποστάσεως διδασκαλία καθώς αυτός είναι ο σύγχρονος και φυσικά ο μελλοντικός τρόπος διά βίου μάθησης και εργασίας για έναν μεγάλο αριθμό επαγγελματικών δραστηριοτήτων.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για το πρόγραμμα των διαλέξεων από το https://live.bca.edu.gr/.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φαρμασέρβ - Λιλλυ : 25 χρόνια κλινικής έρευνας

Market news / Φαρμασέρβ - Λιλλυ: 25 χρόνια κλινικής έρευνας

Συνεργασία με περισσότερους από 2.100 Έλληνες Ιατρούς & Ερευνητές, σε περισσότερα από 1.300 Ερευνητικά Κέντρα και συμμετοχή περίπου 16.000 Ασθενών, στο πλαίσιο περισσοτέρων από 130 Κλινικών Ερευνητικών Προγραμμάτων σε 11 Θεραπευτικές Κατηγορίες.
THE LIFO TEAM
 ΦΕΡΕ - ΚΕΡΔΙΣΕ: Η WATT+VOLT κληρώνει 10.000€ στον υπερτυχερό που θα φέρει τον λογαριασμό του σε ένα κατάστημα!

Market news / «ΦΕΡΕ - ΚΕΡΔΙΣΕ»: Η WATT+VOLT κληρώνει 10.000€ στον υπερτυχερό που θα φέρει τον λογαριασμό του σε ένα κατάστημα

Γιατί στη WATT+VOLT οι εκπλήξεις δε σταματάνε ποτέ ενώ ως ο πιο καινοτόμος πάροχος ενέργειας, θέτει τους καταναλωτές στον πυρήνα των προτεραιοτήτων της φροντίζοντας με πρωτότυπες πρωτοβουλίες και ενέργειες να βγαίνουν όλοι νικητές.
THE LIFO TEAM
Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας: Το Beegin έκανε την αρχή…και συνεχίζει!

Market news / Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας: Το Beegin έκανε την αρχή και συνεχίζει

Μέσα από το beegin.gr, όλοι μπορούν να μάθουν για το μέγεθος της καταστροφής που έπληξε την Βόρεια Εύβοια, το καλοκαίρι του 2021, αλλά και πώς μπορούν, με δύο απλά βήματα να στηρίξουν έμπρακτα την πρωτοβουλία και μέσω αυτής, τους ανθρώπους, τις μέλισσες και τελικά, τη φύση στη Βόρεια Εύβοια.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ