«Η Δύναμη του Καλού»: Μία ταινία από το Mini Babybel®

«Η Δύναμη του Καλού»: Μία ταινία από το Mini Babybel® Facebook Twitter
0

Πέρα από μια εμπνευσμένη, εντυπωσιακή διαφήμιση, η νέα διεθνής καμπάνια του Mini Babybel® είναι μια πρόσκληση - πρόσκληση για αλλαγή, για έναν άλλο τρόπο ζωής και μια πιο ισορροπημένη διατροφή, αλλά και για να ακολουθήσουμε «τη δύναμη του καλού».

Με αυτόν ακριβώς τον τίτλο, η ταινία «Η δύναμη του καλού» μας μεταφέρει σε έναν τελείως φανταστικό κόσμο, όπου κυριαρχούν αμέτρητοι διατροφικοί πειρασμοί. Ευτυχώς, εκεί βρίσκεται και η ομάδα του αγαπημένου σε παιδιά και μεγάλους Mini Babybel®. Μεταμορφωμένα σε μικρούς ήρωες, με τη δύναμη του τυριού και την «μαγική κάπα» από κερί, τα μέλη της ομάδας μας καλούν με τον μοναδικό τρόπο τους να συνειδητοποιήσουμε ότι υπάρχει ένας άλλος κόσμος και να γίνουμε μέρος του κινήματος για πιο σωστές διατροφικές συνήθειες και για μια πιο ισορροπημένη διατροφή. Δουλειά τους είναι να μας αφυπνίσουν και να μας προσκαλέσουν να αλλάξουμε.

Γιατί η δύναμη είναι στα χέρια μας, αρκεί να γνωρίζουμε πώς να διαλέξουμε τους συμμάχους μας.

Απολαύστε την νέα ταινία παρακάτω:

 

Με την παρουσία του σε 76 χώρες σε όλο τον κόσμο, το Babybel® έχει πρωταγωνιστική θέση στις καλές διατροφικές συνήθειες για παιδιά και μεγάλους.

Το Mini Babybel® είναι ένα 100% αληθινό τυρί που αποτελείται από 98% φρέσκο γάλα, χωρίς προσθήκη συντηρητικών και αποτελεί ιδανική πηγή πρωτεΐνης και ασβεστίου. Επιπλέον, οι ατομικές μερίδες συμβάλλουν στο να καταναλώνουμε την κατάλληλη ποσότητα κάθε φορά.

«Η Δύναμη του Καλού»: Μία ταινία από το Mini Babybel® Facebook Twitter

Αποτελεί ιδανική, υγιεινή λύση snacking για μικρούς και μεγάλους, καθώς μπορεί να μας ακολουθεί παντού, όλη μέρα. Άλλωστε, χάρη στο προστατευτικό κερί που το περιβάλλει, διατηρείται έως και 8 ώρες εκτός ψυγείου.

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ