Αν θέλεις να μάθεις να κατασκευάζεις τα δικά σου κοσμήματα ή αν ενδιαφέρεσαι να ασχοληθείς επαγγελματικά με τον χώρο του κοσμήματος, τότε το Feel Free είναι το μέρος που ψάχνεις. Λειτουργεί από το 2009 στο κέντρο του Πειραιά και στον χώρο του πραγματοποιούνται μαθήματα κατασκευής χειροποίητου κοσμήματος με την τέχνη της αργυροχρυσοχοΐας, ιδιαίτερα ή σε ολιγομελή τμήματα (4-5 ατόμων), σε εβδομαδιαία βάση ή ταχύρρυθμα, ώστε να διαλέξεις εσύ τον ρυθμό παρακολούθησης που σου ταιριάζει.

 

Στο εργαστήριο κάθε σπουδαστής έχει τον προσωπικό του πάγκο, πλήρως εξοπλισμένο με γραφική ύλη για τον σχεδιασμό, ατομικό εξοπλισμό αργυροχρυσοχοΐας και προσωπική εργαλειοθήκη. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να προπληρώσεις τα σεμινάρια, αφού η πληρωμή γίνεται ανά μήνα, και μετά την ολοκλήρωση του κύκλου μαθημάτων δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Στο Feel Free, με πρώτη ύλη το μέταλλο και σε συνδυασμό με ημιπολύτιμους λίθους, σύρματα, ρητίνες, νήματα, κ.ά., θα μάθεις να δημιουργείς τα δικά σου κοσμήματα, δίνοντας μορφή και σχήμα στη φαντασία σου. Και αν σε ενδιαφέρει να το κάνεις επαγγελματικά, οι άνθρωποι του εργαστηρίου θα είναι εκεί για να σε στηρίξουν και να σε βοηθήσουν να προωθήσεις τη δουλειά σου στα πρώτα σου επαγγελματικά βήματα.


Extra Tip: Στο Feel Free παρέχονται δωρεάν όλα τα εργαλεία και τα μέταλλα που θα χρειαστούν για τα μαθήματα. Έτσι, δεν θα χρειαστεί στο ξεκίνημά σου να ξοδέψεις χρήματα για την αγορά εργαλείων και υλικών!

 

Feel Free Workshop: μαθήματα κατασκευής χειροποίητου κοσμήματος

 

Feel Free Workshop: μαθήματα κατασκευής χειροποίητου κοσμήματος

 

 

Info: Κολοκοτρώνη 74-76 Πειραιάς, 2ος όροφος, 210 3006663, info@feel-free.gr, Facebookfeel-free.gr,