«Τόσο μακριά, τόσο κοντά τους»: Η πρωτοβουλία της ΕΛΑΪΣ - Unilever Hellas με τα καταστήματα My market και την Ομάδα Αιγαίου, για τη στήριξη της νησιωτικής Ελλάδας

Πρωτοβουλία της ΕΛΑΪΣ - Unilever Hellas με τα καταστήματα My market και την Ομάδα Αιγαίου, για την στήριξη της νησιωτικής Ελλάδας Facebook Twitter
0

«Τόσο μακριά, τόσο κοντά τους», είναι η νέα πρωτοβουλία της ΕΛΑΪΣ - Unilever Hellas σε συνεργασία με τα καταστήματα My market, και τη συμβολή της Ομάδας Αιγαίου, με στόχο την στήριξη της νησιωτικής Ελλάδας. 

«Μαζί εν δράσει» ταξίδεψαν στα μικρά κι ακριτικά νησιά προκειμένου να προσφέρουν εξελιγμένες διαγνωστικές πνευμονολογικές εξετάσεις σε όλους τους κατοίκους.

Η ΕΛΑΪΣ Unilever Hellas σε συνεργασία με τα καταστήματα My market προχώρησαν στην αγορά ενός θωρακικού υπερηχοτομογράφου, που χάρη στην προηγμένη τεχνολογία του, είναι ικανός να διαγνώσει μη επεμβατικά και χωρίς ακτινοβολία, τις πνευμονίες και άλλες σημαντικές παθήσεις των πνευμόνων αλλά και την πνευμονία που προκαλείται από την Covid 19 σε κάθε στάδιο. Μεταφέρεται εύκολα παντού ώστε να φτάνει και στο τελευταίο σπίτι όλων των κατοίκων των νησιών μας, και θα αποτελέσει σημαντικό εργαλείο για το έργο που προσφέρει η Ομάδα Αιγαίου στη νησιωτική Ελλάδα.

Αυτήν την πρωτοβουλία στήριξαν με τις αγορές τους και όλοι οι καταναλωτές που αγκάλιασαν την ενέργεια από την πρώτη στιγμή, αγοράζοντας προϊόντα της Unilever από τα My market προκειμένου να βοηθήσουν κάθε κάτοικο των νησιών που έχει ανάγκη.

Με αφορμή αυτή την ενέργεια, ο Ανδρεάς Παπαμηνάς, National Account Manager της ΕΛΑΪΣ - Unilever Hellas δήλωσε: «Η πρωτοβουλία του "Τόσο μακριά, τόσο κοντά τους” σε συνεργασία με τα My market και την Ομάδα Αιγαίου μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια. Xαιρόμαστε ακόμα περισσότερο που έχουμε δίπλα μας έναν σημαντικό συνεργάτη και αρωγό των προσπαθειών μας, τα My market. Η στήριξη των ακριτικών νησιών μέσα από τέτοιες ενέργειες είναι απαραίτητη ιδιαίτερα μετά την πανδημία και ελπίζουμε ότι ενέργειες όπως το «Μαζί εν Δράση» θα ανοίξουν το δρόμο για περισσότερες τέτοιες πρωτοβουλίες».

Η Δήμητρα Δασκαλάκη, Γενική Διευθύντρια Οργανωσιακής Ανάπτυξης και Επικοινωνίας των My market δήλωσε επίσης: «Κάθε ενέργεια που προστατεύει και περιφρουρεί το ανεκτίμητο αγαθό της υγείας των κατοίκων των ακριτικών νησιών έχει εξέχουσα σημασία για όλους μας. Είμαστε υπερήφανοι που μαζί με την ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas και την Ομάδα Αιγαίου συμμετέχουμε σε μία τέτοια ενέργεια με τέτοιο αντίκτυπο για τους συνανθρώπους μας και τις συνθήκες υγείας και ασφάλειάς τους. Όμως, δεν θα μπορούσε να έχει υλοποιηθεί χωρίς την συμβολή των καταναλωτών οι οποίοι βρίσκονται πάντα δίπλα μας σε πρωτοβουλίες όπως αυτή, με έντονο κοινωνικό χαρακτήρα».

Επιχειρείν
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Η Teleperformance Greece, η DIMAND Real Estate Development και η Barphone ενώνουν τις δυνάμεις τους και δωρίζουν 4 οχήματα στο Πυροσβεστικό Σώμα 

Επιχειρείν / Η Teleperformance Greece, η DIMAND Real Estate Development και η Barphone ενώνουν τις δυνάμεις τους και δωρίζουν 4 οχήματα στο Πυροσβεστικό Σώμα 

Η Teleperformance Greece μαζί με την DIMAND και την Barphone, προχώρησαν στη δωρεά 4 οχημάτων SUVs, με στόχο την ουσιαστική στήριξη του Πυροσβεστικού Σώματος.
THE LIFO TEAM
Μικρές Πράξεις-Μεγάλα Εγκλήματα: τριπλή χρυσή βράβευση για το πρόγραμμα της BAT Hellas και της Aegean Rebreath

Επιχειρείν / «Μικρές Πράξεις Μεγάλα Εγκλήματα»: Τριπλή χρυσή βράβευση για το πρόγραμμα της BAT Hellas και της Aegean Rebreath

Σημαντική διάκριση για το διεθνών προδιαγραφών πρόγραμμα που μέσα σε έξι μήνες μείωσε κατά 62% τα αποτσίγαρα στη Ραφήνα, με τη χρήση τεχνολογίας και Τεχνητής Νοημοσύνης.
THE LIFO TEAM
Η Lavazza σερβίρει τον τέλειο καφέ για τον εορτασμό των 100 χρόνων του κεντρικού γηπέδου του Wimbledon

Επιχειρείν / Η Lavazza προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία καφέ για τον εορτασμό των 100 χρόνων του κεντρικού γηπέδου του Wimbledon

Ως ο καλύτερος συνεργάτης του Πρωταθλήματος, η εταιρεία γιορτάζει εις διπλούν την ενδέκατη χρονιά στο Wimbledon σερβίροντας τον επίσημο καφέ του καθώς και την ανανέωση της συνεχιζόμενης συνεργασίας τους μέχρι το 2025.
THE LIFO TEAM
Δημιουργώντας τους χώρους εργασίας του μέλλοντος - Τα νέα υπερσύγχρονα γραφεία για την PwC

Επιχειρείν / Δημιουργώντας τους χώρους εργασίας του μέλλοντος - Τα νέα υπερσύγχρονα γραφεία για την PwC

Με συνεργάτη την DIMAND, η PwC δημιουργεί έναν καινοτόμο χώρο εργασίας, με επίκεντρο τη βιωσιμότητα και τον άνθρωπο, εισάγοντας μια νέα, αυθεντική, διαδραστική εμπειρία εργασίας. 
THE LIFO TEAM
Όμιλος Druckfarben: Νέα εποχή στα δομικά συστήματα ενεργειακής αναβάθμισης BIOCLIMA®

Επιχειρείν / Όμιλος Druckfarben: Νέα εποχή στα δομικά συστήματα ενεργειακής αναβάθμισης BIOCLIMA®

Με αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα την κυκλική οικονομία και τη βιωσιμότητα, ο Όμιλος Druckfarben εξελίσσεται διαρκώς έχοντας σταθερά στο επίκεντρο τις ανάγκες των καταναλωτών και των συνεργατών του.
THE LIFO TEAM
Η Pfizer Hellas ανακηρύχθηκε από τους ασθενείς ως η εταιρεία με την καλύτερη φήμη σε Ελλάδα και Κύπρο, μέσα από την παγκόσμια ετήσια έρευνα PatientView

Επιχειρείν / Η Pfizer Hellas ανακηρύχθηκε από τους ασθενείς ως η εταιρεία με την καλύτερη φήμη σε Ελλάδα και Κύπρο, μέσα από την παγκόσμια ετήσια έρευνα PatientView

Στην έρευνα αξιολογήθηκαν μεμονωμένα οι συμμετέχουσες εταιρείες, ενώ οι επιδόσεις τους συγκρίνονται με τις αντίστοιχες επιδόσεις του προηγούμενου έτους.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ