Σύλλογος «Λεωνίδα Τρόπαιο»: Ολοκληρώθηκε ο αγώνας δρόμου μήκους 25 χιλιομέτρων

Λεωνίδα τρόπαιο Facebook Twitter
0

Το 2021 είναι ένας επετειακός χρόνος για την Ελλάδα, ούτως ή άλλως. Γιορτάζουμε τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του '21. Αυτό που είναι λιγότερο γνωστό είναι ότι πέρσι δεν γιορτάστηκαν λόγω πανδημίας όπως θα άξιζε τα 2.500 χρόνια από την ιστορική μάχη των Θερμοπυλών.

Αυτή τη μάχη -που μαζί με την Ναυμαχία της Σαλαμίνας έκριναν την έκβαση των Μηδικών Πολέμων- τιμά εδώ και 10 χρόνια ο Σύλλογος «Λεωνίδα Τρόπαιο» με την ετήσια διοργάνωση αγώνα δρόμου μήκους 25 χιλιομέτρων (βαδιστικού ή/και αγωνιστικού) σε τμήμα της Ανοπαίας Ατραπού, στην ευρύτερη περιοχή του πεδίου της ιστορικής μάχης. Συνδιοργανωτής από το 2015 και ο Δήμος Λαμιαίων που αναγνωρίζοντας το σημαντικό ιστορικό και πολιτιστικό γεγονός του Συλλόγου, υποστηρίζει με τις υποδομές του την διοργάνωση.

Και φέτος -παρά τις δύσκολες και ακραίες καιρικές συνθήκες και τα περιοριστικά μέτρα λόγω πανδημίας- πραγματοποιήθηκε ο αγώνας δρόμου με επιτυχία την Κυριακή 10/10, με τη συμμετοχή 100άδων αθλητών, ανδρών και γυναικών. Πάνω από 5.000 δρομείς έχουν συμμετάσχει στην εκδήλωση όλα αυτά τα χρόνια. Ανάμεσά τους, αθλητές, ερασιτέχνες δρομείς, λάτρεις της φύσης και άλλοι πολίτες που δράττονται της ευκαιρίας να συναγωνιστούν σε ένα περιβάλλον με ιστορική, φυσιολατρική και πολιτιστική αξία.

Διοργανωτές και συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2022 ελπίζοντας να έχει την ίδια και μεγαλύτερη συμμετοχή. Περισσότερα στο www.leonidatropaio.gr  και στο λογαριασμό του συλλόγου στο Facebook.

Επιχειρείν
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Lidl House Athens και εξαγωγές στο επίκεντρο της συζήτησης στο Delphi Economic Forum XI

Επιχειρείν / Lidl House Athens και εξαγωγές στο επίκεντρο της συζήτησης στο Delphi Economic Forum XI

Με το Lidl House Αthens, η Lidl Ελλάς δημιουργεί ένα οικοσύστημα που αναβαθμίζει τον διατροφικό πολιτισμό του τόπου ανοίγοντας έναν ουσιαστικό διάλογο για το ευ ζην με το βλέμμα στραμμένο στις επόμενες γενιές.
THE LIFO TEAM
Η Philip Morris International ανανεώνει την αδειοδότηση του IQOS από τον FDA

Επιχειρείν / Η Philip Morris International ανανεώνει την αδειοδότηση του IQOS από τον FDA

Πρωτοπόρος στα εναλλακτικά προϊόντα καπνού χωρίς καύση, η Philip Morris International είναι η μόνη εταιρεία που έχει λάβει εγκρίσεις προϊόντων καπνού διαφοροποιημένου κινδύνου για προϊόντα θερμαινόμενου καπνού.
THE LIFO TEAM
Πειραιώς και Accenture ιδρύουν AI Hub στην Ελλάδα αξιοποιώντας τεχνολογίες της Anthropic

Επιχειρείν / Πειραιώς και Accenture ιδρύουν AI Hub στην Ελλάδα αξιοποιώντας τεχνολογίες της Anthropic

Στόχος η επιτάχυνση του συνολικού μετασχηματισμού της Πειραιώς με τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης και η δημιουργία σημείου αναφοράς για την AI-driven τραπεζική στην Ελλάδα.
THE LIFO TEAM