Σύλλογος «Λεωνίδα Τρόπαιο»: Ολοκληρώθηκε ο αγώνας δρόμου μήκους 25 χιλιομέτρων

Λεωνίδα τρόπαιο Facebook Twitter
0

Το 2021 είναι ένας επετειακός χρόνος για την Ελλάδα, ούτως ή άλλως. Γιορτάζουμε τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του '21. Αυτό που είναι λιγότερο γνωστό είναι ότι πέρσι δεν γιορτάστηκαν λόγω πανδημίας όπως θα άξιζε τα 2.500 χρόνια από την ιστορική μάχη των Θερμοπυλών.

Αυτή τη μάχη -που μαζί με την Ναυμαχία της Σαλαμίνας έκριναν την έκβαση των Μηδικών Πολέμων- τιμά εδώ και 10 χρόνια ο Σύλλογος «Λεωνίδα Τρόπαιο» με την ετήσια διοργάνωση αγώνα δρόμου μήκους 25 χιλιομέτρων (βαδιστικού ή/και αγωνιστικού) σε τμήμα της Ανοπαίας Ατραπού, στην ευρύτερη περιοχή του πεδίου της ιστορικής μάχης. Συνδιοργανωτής από το 2015 και ο Δήμος Λαμιαίων που αναγνωρίζοντας το σημαντικό ιστορικό και πολιτιστικό γεγονός του Συλλόγου, υποστηρίζει με τις υποδομές του την διοργάνωση.

Και φέτος -παρά τις δύσκολες και ακραίες καιρικές συνθήκες και τα περιοριστικά μέτρα λόγω πανδημίας- πραγματοποιήθηκε ο αγώνας δρόμου με επιτυχία την Κυριακή 10/10, με τη συμμετοχή 100άδων αθλητών, ανδρών και γυναικών. Πάνω από 5.000 δρομείς έχουν συμμετάσχει στην εκδήλωση όλα αυτά τα χρόνια. Ανάμεσά τους, αθλητές, ερασιτέχνες δρομείς, λάτρεις της φύσης και άλλοι πολίτες που δράττονται της ευκαιρίας να συναγωνιστούν σε ένα περιβάλλον με ιστορική, φυσιολατρική και πολιτιστική αξία.

Διοργανωτές και συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2022 ελπίζοντας να έχει την ίδια και μεγαλύτερη συμμετοχή. Περισσότερα στο www.leonidatropaio.gr  και στο λογαριασμό του συλλόγου στο Facebook.

Επιχειρείν
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΙ Launchpad: Tο πρόγραμμα εσωτερικής εκπαίδευσης της Dialectica για την Τεχνητή Νοημοσύνη

Επιχειρείν / ΑΙ Launchpad: Tο πρόγραμμα εσωτερικής εκπαίδευσης της Dialectica για την Τεχνητή Νοημοσύνη

Η εταιρεία προσφέρει στους ανθρώπους της παγκοσμίως ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης για την Τεχνητή Νοημοσύνη, στο πλαίσιο συνολικής επένδυσης άνω των 25€ εκατ. σε τεχνολογία.
THE LIFO TEAM
Η Lidl Ελλάς τρέχει ξανά ως Μεγάλος Χορηγός στον 13ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Επιχειρείν / Η Lidl Ελλάς τρέχει ξανά ως Μεγάλος Χορηγός στον 13ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Με στόχο την προώθηση της υγιεινής ζωής και της κοινωνικής προσφοράς, η Lidl Ελλάς έτρεξε, για 3η συνεχόμενη χρονιά. μαζί με χιλιάδες δρομείς στον 13ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης.
THE LIFO TEAM
15ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management: Ελισάβετ Προδρόμου & Χρήστος Σωτηρίου Πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής

Επιχειρείν / 15ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management: Ελισάβετ Προδρόμου & Χρήστος Σωτηρίου Πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής

Το Συνέδριο της Ε.Ε.Φα.Μ. επιστρέφει με όραμα να αποτελέσει έναν δυναμικό κόμβο γνώσης, διαλόγου και έμπνευσης για τα στελέχη του φαρμακευτικού κλάδου.
THE LIFO TEAM
Στάσσης (ΔΕΗ): Επενδύσεις στην ενεργειακή ευελιξία στην εποχή των data centers – Απαραίτητη η βελτίωση του ρυθμιστικού πλαισίου

Επιχειρείν / Στάσσης (ΔΕΗ): Επενδύσεις στην ενεργειακή ευελιξία στην εποχή των data centers – Απαραίτητη η βελτίωση του ρυθμιστικού πλαισίου

Ο κ. Στάσσης περιέγραψε αναλυτικά το επενδυτικό πλάνο του Ομίλου ΔΕΗ, που περιλαμβάνει ανάπτυξη ΑΠΕ και ευέλικτη παραγωγή, καθώς και τεχνολογίες που προσφέρουν ευελιξία: μπαταρίες, αντλησιοταμίευση, μονάδες αιχμής φυσικού αερίου, ψηφιοποίηση δικτύων και ανάπτυξη ευελιξίας ζήτησης μέσω δυναμικών τιμολογίων.
LIFO NEWSROOM