Πλαίσιο Computers: Νο1 Retailer στην Ελλάδα για το 2021

Πλαίσιο Computers: Νο1 Retailer στην Ελλάδα για το 2021 Facebook Twitter
0

Η Πλαίσιο ξεχώρισε στα «Retail Business Awards 2021» καθώς κατέκτησε τη μεγαλύτερη διάκριση της διοργάνωσης, αυτή του “Retailer of the Year”, γεγονός που την καθιστά την Νο1 επιχείρηση λιανικού εμπορίου της χρονιάς. Κριτήρια για την επιλογή της Πλαίσιο, ήταν η συνολική της τοποθέτηση στην αγορά, η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας, τα οικονομικά της αποτελέσματα, η σχέση και η εικόνα της προς τον καταναλωτή καθώς και η γενικότερη πορεία της στον χώρο του ελληνικού λιανικού εμπορίου.

Παράλληλα, αποτέλεσε την πιο πολυβραβευμένη εταιρεία της διοργάνωσης, αποσπώντας 7 ακόμα σημαντικά βραβεία. Πιο συγκεκριμένα, εκτός από το βραβείο “Retailer of the Year”, οι άνθρωποι της Πλαίσιο παρέλαβαν τo Gold βραβείο “Retail Campaign” για την καμπάνια “Η Τέχνη του Inboxing”, το Gold βραβείο στην κατηγορία “Retail Logistics”, το Gold βραβείο “E-retailers”, Gold βραβείο για την κατηγορία “Online Delivery / Last Mile Delivery”, Bronze βραβείο στην κατηγορία “Social Media Retail Strategy” για την καμπάνια “Hey plaisio, κάνε το σπίτι μας έξυπνο!” ειδικά αφιερωμένη στις υπηρεσίες και τα προϊόντα smarthome της Πλαίσιο που είναι και η πρώτη εταιρεία με in store smarthomes στην Ελλάδα, το Silver βραβείο “Retailers Covid Free Best Practices” και το Bronze βραβείο για την κατηγορία “CSR Retail Strategy”, για τη συνολική στρατηγική της εταιρείας το 2020 με στοχευμένες ενέργειες που αφορούν την ένταξη της τεχνολογίας στην εκπαίδευση αλλά και τη συγκρότηση της ομάδας ρομποτικής “Plaisiobots” η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής (IROC).

Πλαίσιο Computers: Νο1 Retailer στην Ελλάδα για το 2021 Facebook Twitter

H Πλαίσιο, μία εταιρεία πρότυπο στον κλάδο της, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις εταιρείες που συμβάλουν στην ανάπτυξη του επιχειρηματικού κλάδου και αποδεικνύουν πως το λιανικό εμπόριο συνεχίζει να αποτελεί δυναμικό πυλώνα ανάπτυξης. Η επιτυχία της οφείλεται στην πολυκαναλική στρατηγική που ακολουθεί τόσα χρόνια και στο σύνολο των πραγμάτων που περιγράφουν την κουλτούρα και τις αξίες της, με βασικό άξονα την ομάδα της, που απαρτίζεται από 1.500 ανθρώπους.

Η τελετή απονομής της διοργάνωσης των Retail Business Awards 2021, πραγματοποιήθηκε για 19η συνεχή χρονιά κι έλαβε χώρα στο Ble Azure στον Άλιμο στις 20 Ιουλίου. Ο θεσμός, που διοργανώνεται από την εταιρεία Direction Business Network σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), είναι ένας από τους πλέον σημαντικούς και καταξιωμένους στον κλάδο του λιανικού εμπορίου που σκοπό έχει να αναδείξει τις βέλτιστες πρακτικές σε όλους τους τομείς της αγοράς. Πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ενώ στην τελετή έδωσε το παρών και ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Επιχειρείν
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM
Το Ελληνικό Μάρμαρο - Η ανάδειξη ενός υλικού διαχρονικής αξίας και ομορφιάς

Επιχειρείν / Το Ελληνικό Μάρμαρο - Η ανάδειξη ενός υλικού διαχρονικής αξίας και ομορφιάς

Μια ημερίδα με θέμα την προβολή και την ανάδειξη του ελληνικού μαρμάρου που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας – Θράκης με την υποστήριξη του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής. 
THE LIFO TEAM
 Η Teleperformance Greece, η DIMAND Real Estate Development και η Barphone ενώνουν τις δυνάμεις τους και δωρίζουν 4 οχήματα στο Πυροσβεστικό Σώμα 

Επιχειρείν / Η Teleperformance Greece, η DIMAND Real Estate Development και η Barphone ενώνουν τις δυνάμεις τους και δωρίζουν 4 οχήματα στο Πυροσβεστικό Σώμα 

Η Teleperformance Greece μαζί με την DIMAND και την Barphone, προχώρησαν στη δωρεά 4 οχημάτων SUVs, με στόχο την ουσιαστική στήριξη του Πυροσβεστικού Σώματος.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ